09.10.06
11:17
искам да ви попитам според вас като марки кои са най-качестверни ? от предлаганите на бг пазара хранителни добавки ? НЕ за съотношение цена качество а само за КАЧЕСТВО :) ......аз се сещам тези фирми но сигурно има и още но нз как да ги подредя по-качество......optimum nutrition ; universal nutrition ; musashi ; biogame ;biotech ;nutrim ;genesis и които се сетите вие и ако може поне да си дадете Мнение за ТОП 3
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
09.10.06
11:35
1 оптимум
2 скитек
3 юниверсъл
но да ти кажа 4есно зависи на кои прудукт си наблегнал,за6тото всяяка фирма има добри не6та
09.10.06
14:21
главно протейнче с някви добавки или гейнар ........
Ако парите не са ти проблем , просто нямаш прбем ! Атакувай Оптимум Нутришън :) С он няма да сгрешиш Американското си е американско навсякъде по света! ;)
09.10.06
18:46
1. Optimum
2. BSN
3. Biotech
10.10.06
20:42
Хаха мусаши не я прой като фирма плс :wink: ...според мен най-добри са Оптимум,БСН,Юнивърсал,Хайър Пауър и т.н....до колкото знам имало и няква NOW която била добра но нямам впечатления от нея...
10.10.06
22:08
Това е фирмата с най-богат асортимент в света сигурно ....
Иначе нея я наричат “най-добрата фирма от пасивните”, т.е. без абсолютно никаква реклама държи много високи продажби. Качеството е доказано.
Добри фирми има много, но зависи какво ти трябва.
NOW, Higher Power, ON, Controlled Labs, MAN, Designer Supplements, AST, Nutrex, Dymatize, Cytosport, MuscleTech, PrimaForce, Nature’s Best и мнооооооого много други, с което ако питате мене темата се изчерпа :)
Можеш да добавиш в списъка на производителите и канадците Webber Naturals, номер едно са на канадския пазар. И тука съм ги виждал в една, две аптеки в София, ама много рядко. Сигурно не ги вкарват често. :?
значи в свето има 4-5 основни заводи където се произвеждат суровини за суплементи. От всичи фирми, които предлагат суплементи в България, единствено Оптимум си произвеждат сами добавките. За ваша информация Оптимум Нутришън са основен производител на чисти суровини в САЩ (протеин, глутамин, амино...) и фирми като Мъсълтех и ISS изкупуват суровината първо от тях. Не е случайно че в САЩ Оптимум са толкова евтини в сравнение с Масълтех
01.11.06
07:17
Значи искам само да внеса малко яснота по въпроса относно производителите на суровини за суплементи.Това остаряло твърдение че в света са само 4-5 завода за суровини беше актуално в първите години на демокрацията когато не знаехме почти нищо за хранителните добавки.Производителите/доставчиците са хиляди като няколко десетки са “основните играчи” от които се получават най-качествените суровини.Относно ОПТИМУМ да си произвежда сама суровините аз лично не го вярвам още повече пък МАСЪЛТЕК да купува от тях.Причините за това са много но няма да се спирам на тях.Само ще добавя че продуктите на МАСЪЛТЕК се произвеждат в САЩ и КАНАДА като по специално протеините им се правят от завод във щата WISCONSIN.Също така от любопитство ще се обадя днес на ОПТИМУМ да ги питам за производството на собствена суровина и ще Ви съобщя резултата защото може да се окаже че съм във грешка.
хаха абе приятел аз директно подържам връзка с Момчил Милев, който е представител на Оптимум за цяла източна и централно Европа, както и на Масълтех така че това което ти казвам си е факт. той многократно ходи в САЩ и ми е разправял за цялата система. малко хора в БГ са нясно с тия неща.
01.11.06
22:08
[quote author=“Driv3r”]искам да ви попитам според вас като марки кои са най-качестверни ? от предлаганите на бг пазара хранителни добавки ? НЕ за съотношение цена качество а само за КАЧЕСТВО :) ......аз се сещам тези фирми но сигурно има и още но нз как да ги подредя по-качество......optimum nutrition ; universal nutrition ; musashi ; biogame ;biotech ;nutrim ;genesis и които се сетите вие и ако може поне да си дадете Мнение за ТОП 3
Зависи и каква добавка точно си търсиш.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече