Въпрос;))

InDaHEad

13.10.06
10:36

Значи понеже съм втора смяна имам време да ходя на фитнес само след училище вечер.Връщам се от училище в 7 и 30…ям обилно,след това в 9 часа съм във фитнеса и тренирам до 10.В 10 часа си зимам добавките и после ям към 11(защото чакам 1 час да ми се усвои суроватъчния протеин).По принцип нямам проблеми с мазнини защото съм доста чист,но все пак избягвам преди лягане да ям много въглехидрати...но от друга страна след тренировка е мн важно да се ядът въглехидрати и не мога да се лиша от тях...съветвайте ме какво да правя и какво да ям... :wink:

мерси :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.10.06
10:51

неможеш ли просто да ходиш преди училище?

InDaHEad

13.10.06
11:36

Не мога щото сутрин уча...12ти клас съм и ми е по важно даскалото се пак... :wink: ,но да се върнем на темата..

13.10.06
12:02

[quote author=“InDaHEad”]Значи понеже съм втора смяна имам време да ходя на фитнес само след училище вечер.Връщам се от училище в 7 и 30…ям обилно,след това в 9 часа съм във фитнеса и тренирам до 10.В 10 часа си зимам добавките и после ям към 11(защото чакам 1 час да ми се усвои суроватъчния протеин).По принцип нямам проблеми с мазнини защото съм доста чист,но все пак избягвам преди лягане да ям много въглехидрати...но от друга страна след тренировка е мн важно да се ядът въглехидрати и не мога да се лиша от тях...съветвайте ме какво да правя и какво да ям... :wink:

пробваи с  бял ориз,бял хляб или варен картоф от на4алото с по малки коли4ества първите две седмици за да видиШ как си на кантара,ако правиШ кардио сутрин нямаШ никакви грижи  :wink:

13.10.06
12:19

По принцип веднага след тренировка се усвояват простите въглехидрати но е доста късно 22:10 часа
Какъв ти е типа тяло ектоморф ли си :?:
Ако си такъв не се притесняваи много :wink:
Аз съм ендоморф и всеки ден към 21:30 хапвам пиле с ориз или пиле с картофи и да ти кажа не се замазнявам много
Просто другите приеми на храна са чисти и ям през 2 часа и половина и може би затова и добрата тренировка.Кардио не правя :lol: за сега

InDaHEad

13.10.06
22:04

Еми не съм чист ектоморф защото не качвам толкова трудно като ям както трябва,но никога не съм бил мазен... :)

InDaHEad

15.10.06
13:40

Моля за още някое друго мнение понеже още не знам какво да правя.. :roll:

15.10.06
13:56

[quote author=“InDaHEad”]Значи понеже съм втора смяна имам време да ходя на фитнес само след училище вечер.Връщам се от училище в 7 и 30…ям обилно,след това в 9 часа съм във фитнеса и тренирам до 10.В 10 часа си зимам добавките и после ям към 11(защото чакам 1 час да ми се усвои суроватъчния протеин).По принцип нямам проблеми с мазнини защото съм доста чист,но все пак избягвам преди лягане да ям много въглехидрати...но от друга страна след тренировка е мн важно да се ядът въглехидрати и не мога да се лиша от тях...съветвайте ме какво да правя и какво да ям... :wink:

Бива, ако нямаш бързи въгл. след трен. и почти без презденя, не виждам проблеми.

Според мен не е нужно да чакаш 1 час, може след 30 минс след протеина да ядеш.

InDaHEad

15.10.06
14:36

Да междудругото и аз четох някъде че суроватъчния протеин се усвоява за около 30 минути,но мисля че е малко прехвалено знам ли...

15.10.06
22:18

Активността ти вечер е голяма, а това има доста голямо значение. Самата тренировка повишава чувствителността към инсулина която при други обстоятелства вечер е малка. Още повече, че въглехидратите ще отидат директно към запасите от гликоген. Общо взето не мисля, че имаш от какво да се притесняваш стига да не прекалиш, но все пак следи дали се омазняваш.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1