След тренировка мед?

Прескочи до:
Ko7aPakA

14.10.06
15:13

Някаде бях чел ,че след тренировка е хубаво да се хапва мед . И така почнах да правя,след тренировка хапвам по 2 лъжици мед . Вие как мислите?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Не виждам нищо лошо.

14.10.06
19:07

Еми бева,но аз лично ям локум и 2 банана след тренировка.

14.10.06
22:03

30 минс мин, след трен. ще има анаболен ефект. И не се базикам. Ще предизвика отделяне на хормона-инсулин.

Зависи и от дозата на меда. Не съм сигурен, колко е най-добре.

Ko7aPakA

14.10.06
22:25

Две супени лъжици 30 мин горе доло след тренировка ям... тфа за анаболния ефект добре ли е зле ли е изобщо да спирам ли ? :shock:

15.10.06
00:05

Еми не е много добре.

15.10.06
00:18

[quote author=“X-Man”]Еми не е много добре.

Защо не е добре ?

15.10.06
00:44

аре бе мед  :D за след трен секви работи явно може да се яде ........кат се почне от банички, боза и се стига до мед и той с анаболен ефект

15.10.06
18:10

Разбира се,че е добре мед...

15.10.06
19:07

[quote author=“djpetko”]Разбира се,че е добре мед...

Аз знам, че е добре ама чаках X-Man да ми обясни защо той е против  :twisted:

16.10.06
00:03

Щото 1 приятел дето тренира 4 години ми га е казвал и ми препоръча локум след тренировка.Може и да греша. :!: ,заради голямото количество въглехидрати.

16.10.06
00:05

[quote author=“X-Man”]Щото 1 приятел дето тренира 4 години ми га е казвал и ми препоръча локум след тренировка.Може и да греша. :!: ,заради голямото количество въглехидрати.

Значи като не си наясно с нещо можеш да си спестиш коментара и да НЕ заблуждаваш хората !  :wink:

16.10.06
00:09

“Локум е сладкарско изделие, направено от нишесте и захар” Не виждам кое му е по-полезното и обратното.
Аз си залагам на глюкоза на прах с креатин,а когато съм в почивка от креатина,мед.
Поздрави  :mrgreen:

16.10.06
00:12

Ок. :)

16.10.06
00:14

аз па залагам на шоколад “фин млечен”, “сникерс”р “lion” и тем подобни  :!:  :!:  :!:  много яко влизат :wink:  :wink:  :wink:

RE

16.10.06
00:58

още по-добре ще е и ако е възможно най-чист или направо да си го кажем купен от производителя. :wink:

Ko7aPakA

16.10.06
08:15

един старец до нас ме снабдява...даже този дето в момента го ям ми го даде 2-3 часа след като го беше извадил  8)

16.10.06
09:25

Ядеш мед и след 3-4 часа започва анаболния ефект...в тоалетната. :D

16.10.06
09:35

пробвай в меда да сложиш ядки(орехи, бадеми) според мен с ядките е още по полезно няма такива работи анаболни ефекти
меда лекува сумати болести и предпазва от тях тъй че поне ще си здрав  :lol:

16.10.06
09:40

[quote author=“h0nda”]пробвай в меда да сложиш ядки(орехи, бадеми) според мен с ядките е още по полезно няма такива работи анаболни ефекти

но не и домашният,в този слу4аи не говорим за ле4ение  :wink: ,вижте какво даите да приклу4ваме с  тоя мед темата стана  банална ве4е  :roll:  след малко Ще по4нат да се задават въпроси къв мед да се приема акациев  или билков или домашен , отговърът е не ако ше вземате мед само купешки и от всевъзможно наи ефтиният нали искате  глукоза за след тренировка

16.10.06
11:15

[quote author=“h0nda”]пробвай в меда да сложиш ядки(орехи, бадеми) според мен с ядките е още по полезно няма такива работи анаболни ефекти

Никакви ядки, мазнините свеждаш до минимум веднага след тренировката :!:

16.10.06
19:23

Локума съдържа почти изцяло прости ЗАХАРИ !
Медът е много по-подходящ...
Най-подходяща е глюкозата разбира се де !

ArnoldPl

16.10.06
21:27

Медьт е супер яко нещо:)
аз ям от много време,дядо ми отглежда пчели,и искам да ви кажа само едно:
яжте го няма да сбьркате,тькмо обратното 8)
аз лично го ям с при приема на креатин преди и след тренировка :wink:

EL

19.10.06
03:17

според мене даже трябва и по-повече. Меда е полезен !!!!

19.10.06
14:24

Ами аз винаги след тренировка си взимам една купичка мед, взимам два банана, режа-топя, режа-топя, вкусно ми е, полезно ми е, кеф ми е :lol:

19.10.06
17:59

Хората са казали ,че 30мин след тренировка трябва да се яде мед 1-2 супени лъжици .... и лимон

FZ

19.10.06
19:56

[quote author=“Ko7aPakA”]Някаде бях чел ,че след тренировка е хубаво да се хапва мед . И така почнах да правя,след тренировка хапвам по 2 лъжици мед . Вие как мислите?

идеално  8)

23.10.06
06:44

po hubavo ot meda sled trenirovka nqma 2 lajici i stava extra

FZ

23.10.06
11:05

[quote author=“Fitness man”]po hubavo ot meda sled trenirovka nqma 2 lajici i stava extra

Пиши на кирилица  :!:  :twisted:

ale

24.10.06
18:54

[quote author=“Ko7aPakA”]Някаде бях чел ,че след тренировка е хубаво да се хапва мед . И така почнах да правя,след тренировка хапвам по 2 лъжици мед . Вие как мислите?

В 100гр. мед има около 80гр. глюкоза и фруктоза така че две лъжици са прекалено малко количество,иначе меда е по-добрият вариант от глюкозата на прах.

26.10.06
22:16

2 - 3 супени лъжици мед разбъркани в 200 гр. вода - страхотно сокче!

26.10.06
23:12

Лвеулоза от аптеката е по лесно усвоима от глюкозата защото е ляво вътяща

27.10.06
19:40

[quote author=“Lud_monax”]Лвеулоза от аптеката е по лесно усвоима от глюкозата защото е ляво вътяща

Интересно...ще пробвам...

27.10.06
22:29

[quote author=“djpetko”][quote author=“Lud_monax”]Лвеулоза от аптеката е по лесно усвоима от глюкозата защото е ляво вътяща

Аз пък нищо не разбрах от изречението по-горе.... ама наистина нищо .... :roll:

28.10.06
11:10

[quote author=“emzo”][quote author=“djpetko”][quote author=“Lud_monax”]Лвеулоза от аптеката е по лесно усвоима от глюкозата защото е ляво вътяща

За мен тва е загуба на време -  5% разтвор на фруктоза в банка или 10 и 40% в ампула и се казва Laevulose - Левулоза. Тва за “ляво вътяща” и аз не го разбрах.

ForsakenSoul

29.10.06
18:25

[quote author=“jooro”]2 - 3 супени лъжици мед разбъркани в 200 гр. вода - страхотно сокче!

Вместо вода пробвай с пресни лимони  8)

30.10.06
12:12

Да попитам само ако пия аминокиселини веднага след тренировка, кога да взимам мед - след колко време? Как е схемата? 1. АК и после (след колко време) меда? Или обратно?

Sportex

30.10.06
17:57

[quote author=“Niki72”]Да попитам само ако пия аминокиселини веднага след тренировка, кога да взимам мед - след колко време? Как е схемата? 1. АК и после (след колко време) меда? Или обратно?

Веднага след трен мед/глюкоза заедно с амино. След 15-20мин протеин на прах.

31.10.06
09:47

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“emzo”][quote author=“djpetko”][quote author=“Lud_monax”]Лвеулоза от аптеката е по лесно усвоима от глюкозата защото е ляво вътяща

За мен тва е загуба на време -  5% разтвор на фруктоза в банка или 10 и 40% в ампула и се казва Laevulose - Левулоза. Тва за “ляво вътяща” и аз не го разбрах.

Банките с левулоза ги оставете на докторите.Като повредиш черния дроб със стероиди и получиш жълтеница.Тогава ще ти преливат левулоза в някоя болнична стая.Дали е лява или дясна,ти няма да я гледаш на светлина и откъде ще разбереш.

31.10.06
10:00

[quote author=“Sportex”][quote author=“Niki72”]Да попитам само ако пия аминокиселини веднага след тренировка, кога да взимам мед - след колко време? Как е схемата? 1. АК и после (след колко време) меда? Или обратно?

Веднага след трен мед/глюкоза заедно с амино. След 15-20мин протеин на прах.

Нямам протеин. Разполагам само с АК 1900 на Genesis Nutrition (една доза е 3-5 табл). Аз съм към 70 кг. Веднага след трен. взимам 60гр. мед,разбъркан в леко топъл чай + 4 табл. АК веднага след трен добре ли е? И 1 час след това - хранене. Или?

31.10.06
10:08

Мхм подсказаха ми, че след тренировка е по-добре да се включи меда в някакъв млечен шейк и да набутате в шейкак каквото ви падне, орехи, извара, банаи... :wink:

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1