15.10.06
03:19
На 12 години сам по4ти 13 в края на парвата програма сам.Но немога да си намеря втора.Моляви напишете някоя програма.Или я пратете на m0r@abv.bg.Имам програми но на един ден мисе сабират по 4 ъпражнения (гръб,трицепс,бицепс,предмишница) а нямам много време за такава програма.10x предварително :wink:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.10.06
03:54
Още си малък за такива тренировки. Все пак ето ти програма :arrow: http://www.bb-team.org/training/000158.php
Разтарси си в сайта има доста програми,кадето могат да ти свършат работа. :wink:
[quote author=“X-Man”]Разтарси си в сайта има доста програми,кадето могат да ти свършат работа. :wink:
Аха, а за стероиди сайта е ххххххххххххх. :lol:
Абе от 13 години фитнес... Хормоните са далеч от нормалните нива, просто е безсмислено да се тренира с тежести.
Собствено тегло и кардио му е майката.
15.10.06
21:00
Добре ман според теб имали смисал да ходя на фитнес от толкова малак?Заштото аз от сега виждам разлика например в гардите ми и бицепса.И благодаря на tpt за програмата. :wink:
Аз не виждам смисал,но има неща които може да правиш,неща които ще те подготвят та когато ти дойде времето да бъдеш СУПЕР мен :D Още отсега се заинтересувай от диети,храни...тичай и прави лицеви опори и се набирай на лостове,един мой приятел още малък се набираше и сега за отрицателно време направи егаси гърбината :wink: Това от мен.Успехи :!:
15.10.06
22:29
прависте и аз имам един такав приятел :) и е ебаси машината на тази въздраст е наи добре само на лостове да се набираш :)
16.10.06
08:30
всъщност разумни тренировки без максове примерно 8-10 повторения биха направили чудеса като основа за по нататъшно развитие ! ....
НО да не забравя и бягането от време на време да бяга на открито.
21.10.06
10:36
Kakto znaete sam na 13 godini hodq ot 2 meseca na fitnes.do sega kato gledam ima efekt.v racete gardite garba.ako zapochna da spazvam nqkakva dieta shte ima li po golqm efekt?zashtoto za vasrasta si sam silen hodq ot 2 meseca i mojebi 1 sedmica a digam 40 ot lejanka ne che sa mnogo ama za men nesa malko.blagodarq predvaritelno.:) molqvi pomognete mi. :wink:
21.10.06
10:53
znachi si4ki oprajneniq veche da gi pravq po 6 povtoreniq?ako bqgam i ako ne bqgam kakva e razlikata?zashtoto idva zima i edvali shte mise zanimava da bqgam po leda :D
На тази възраст ставите ти не могат да понасят натоварването, на което можеш да подложиш мускулите си. Работи със собствено тегло и след 2 години ще станеш абсолютен атлет. После почвай фитнес и ще станеш динозавър :lol:
Ето примерна програма:
600м кросово бягане, след това директно на лостовете:
5 серии кофички до отказ
почивка, висене на лост с бавно вдишване и издишване
6 серии набиранки до отказ
почивката, както споменах, може да пийваш малко течност някаква
и сега! - 4 серии раменни опори, но не до отказ, че ще си претовариш раменните стави!
и накрая разгряващи упражнения, разтягане, може и още 600 метра крос.
След това - 2 лъжици мед и два банана. Не спазвай сериозни хранителни програми, защото бъбреците ти не са подготвени да приемат голямо количество белтък. Предимно витамини трябва да си доставяш.
И какво стана сега ако правиш това 2-3 пъти в седмицата в продължение на 2 години, гарантирам, че ако не се инвалидизираш, ще развиеш супер тяло! :lol:
В програмата за засегнати следните групи:
гърди и трицепс (кофички)
гръб и бицепс (набиране)
рамена (раменна опора)
крака, аеро (бягане)...
И, да...успех 8)
21.10.06
11:28
Man kade da bqgam prez zimata?as jiveq v gorna i stadiona e malko po natatak no nemise bqga prez zimata ako hodq na fitnes i predi tva hapvam dobre shte imali efekt?predi fitnes kakvo da qm?dve lajici met no kato hrana kakvo?neshto dami dava energiq i sila.mersi i za tozi savet!vayager.
ами според мен още ти е рано за бодибилдинг меню. Просто е твърде белтъчно и ще си претовариш бъбреците.
Ами иначе:
закуска:
2жълътка + 6 белтъка
пълнозърнест хляб + овесени ядки с мляко
два банана
мед
тренировка
след трен:
мед, глюкоза, бързи въглехидрати, може някой банан
обяд:
300 грама птиче филе + салата със зехтин
закуска:
3 филии хляб, кофичка мляко
вечеря:
250 грама риба + ориз със зеленчуци
след вечеря:
кофичка мляко + 1-2 плода; извара
Не виждам как човек на твоята възраст може да понесе такава храна
Затова ти предлагам да почнеш моята програма и да бягаш когато времето позволява, а като храна...ето това:
закуска:
1 литър мляко с корн флейкс или пълнозърнести макарони с мед
2 банана + 200 грама сирене
1-2 филии хляб
трен
обяд:
богата салата със зехтин и яйце и накълцано месо
закуска:
банан + кофичка мляко
вечеря:
телешки шницел, риба или филе от пуйка
салатка от домати, сирене и краставици
и повечко сън :wink:
ех,колко неща му изписахте...
Значи аз като съм почнал,даже по-малък от него,сега съм някакъв изрод ли ? Ставите му не можели да поемат такова натоварване...абе стига глупости брат ми е на 14 и тренира с програма каквато и аз сега тренирам...да не говорим,че за неговата възраст има невероятни постижения...
По-добре почни да тренираш от малък,отколкото да се сетиш късно...
21.10.06
14:12
Mersi na si4kivi za mneniqta.ami sigorno shte po4na da bqgam 1-2 pati sedmichno.no vse oshte se 4ydq kakva da mie drygata programa. tq shtemiq vtora no nemoga da namerq imam no se sa nqkvi qlovi..znach shte nablqgam poveche na banani zelenchyci..ami vredno lie ako ako pravq yprajneniqta si s golemi tejasti zashtoto as pravq po4ti na si4ki s kolkoto moga.naprimer na jelanka s 35 ili 30 zavisi ot omorata 8 pati,trapecovidno povdigane na ramene(shrugs) s 16 kg,Повдигане на щанга до брадата –“вертолет” s 25 kg i tnt.. vredno li e ako pravq oprajneniqta s kilogrami po4ti kolkoto moga.
Петко К - къде забрави кирилицата?
ебе пич не се напъваи още ,прави набирания и др такива.можеш да си вземеш някакви гирички и с тях също да тренираш.Аз така бях на твоите години но правех главно бицепс и сега от км си личи коя ми е наи-силната група,а пък ти ще правиш всичко и ще имаш добра основа.Караи така засега ,казвам ти го от личен опит , но все пак ако е фитнес прави с малки тежести не се напъваи много защото здравето ти е на 1 място и после другото
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече