15.10.06
12:16
взех си една добавка, която съдържа поликосаноли, таурин и инозитол. трябва да действа като енерджайзер и да увеличава издържливостта. добавката е на мастердиет и дозите са съответно:
300 мг пчелно млечице, 1 г таурин, 500 мг инозитол, 50 мг концентрат от царевични зародиши със съдържание от 15% на поликосаноли и витамин С.
кога мога да очаквам ефектът да е стабилизиран и продължителен?
интересува ме, ако някой има личен опит с подобни добавки. иначе би трябвало по правило още с първите приеми да се получи ефект. аз се чудя дали си въобразявам, че е така или е наистина.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимMoже даже и да не го усетиш.Аз таурина го усещам най-добре като взема 5гр 40мин преди тренировка.
За кардио тренировка някак си не го усещам.
[quote author=“Salma_”]взех си една добавка, която съдържа поликосаноли, таурин и инозитол. трябва да действа като енерджайзер и да увеличава издържливостта. добавката е на мастердиет и дозите са съответно:
300 мг пчелно млечице, 1 г таурин, 500 мг инозитол, 50 мг концентрат от царевични зародиши със съдържание от 15% на поликосаноли и витамин С.
кога мога да очаквам ефектът да е стабилизиран и продължителен?
интересува ме, ако някой има личен опит с подобни добавки. иначе би трябвало по правило още с първите приеми да се получи ефект. аз се чудя дали си въобразявам, че е така или е наистина.
Ще преведа съдържанието:
-300мг Апитонин, някои казват, че е все едно приемаш готови антигени и така стимулираш имунната система. Нямада да има сериозен ефект вършу ‘свежестта в ежеднението’. дозата е доста малка, а и не се знае дали декларирания грамаж е спазен в продукта /бас държа, че не е/
- 1г таурин ще те удари директно в ‘свежестта’, но не се знае до колко това ще е положително, тъй като таурина се съдържа естествено в мъжкото тяло, за женското нищо не съм прочел... И между другото, за първи път е бил изолиран от биволски тестиси... Бон апети. :lol:
- 500мг инозитол... ала бала, с други думи витамин В7 :wink: Дозата е малко нисичка струва ми се, но все пак ще засили свежестта
-15 процента от 50мг = 7.5 /ама не се разбва дали в тези 7.5;г влиза и вит Ц/ Иначе тази екстта се използва за занижаване на холестерола. Има и тежки странични ефекти, но концентрация е толкова ниска, че надали ще има какъвто и да е проблем.
- вит Ц, май е в смешно малко количество, че да се брои за нещо...
Заключение: Не си въобразяваш ефект има, сериозен ако го взимаш повече от веднъж на 24ч.
НО, това си е чиста проба стимулант, след като го спреш обаче... Все едно не си го взимала/в най-добрия случай/. И още нещо, продуктите използвани в състава му не са евтини. И би трябвало да струва доста пари. Ако това не е така, и още повече ако марката не е супер реномирана, може доста да слъгват с количествата. И да слагат повече таурин и витамин б7, с което да се чувстваш ок, но само толкова...
... успех.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече