15.10.06
15:12
Става върпос за областта която започва от пъпа и продължава някъде 5 см надолу, тази област.Напоселдък забелязах, че и се е повишил обема, правя редовно 2 пъти в седмицата корем, долна и горна част, но незнам защо се е повишил обема леко напред.корема ми е стегнат, има си и форма и релеф и всичко, но това което е леко изададено напред ме дразни, каво да правя за да го махна или намаля ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.10.06
15:23
Доколкото разбирам това са долните коремни мускули. Те по принцип така си изглеждат. Не знам какъв е точно проблема при теб. Може би мускулната им маса се е покачила повече просто. Щом казваш, че си имаш и хубав релеф даже.
съвсем нормално е.....така изглеждат шкембетата на културистите :wink: просто си качил маса и на тези мускули :) браво и аз съм така и бих казал че имам дълкочки канали на плочките и тва е кат при тебе щот си имам маса и там :wink:
15.10.06
18:11
и при мен е по-изпъкнала...нормално е :)
Ако чак толкова те тревожи, внимавай какво и колко ядеш От някои храни се подува корема. При мен се получава като прекаля със сиренето или от зеле или от кофти комбинации между храните....
Както и от газираните напитки :wink: Обаче съм забелязал че както и да си го гледаш “шкембето” от горе,то от страни не изглежда така изпъкнало.Stay cool :wink:
Да, сигурно... ама аз газирани напитки не употребявам, така че не мога да кажа :)
16.10.06
15:08
ахах, еми , да бе ама отстрани изглежда се едно подут корем, а то всъщност е мускул. А по принцип за долна част правя пон и петък, вдигане крака от вис, и така. Все пак мерси за отговорите, 8)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече