15.10.06
17:10
Уф..... чета с часове, обаче съм съвсем боса в тая област.... нямам идея нито от добавки, нито от режими, още по-малко от тренировки. Моля, ако не ви е втръснало от подобни постове, да споделите мненията си за моето състояние.
Така..... на 26г. съм, 167см и тежа само 45кг. Не мисля че съм безбожно слаба, но 5-6 кг. биха ми се отразили перфектно.
Обаче.... фитнеса - табу.... абсолютно никакво време нямам, ама наистина. С храненето... не мога да се тъпча.. пробвала съм. Още повече съм с язва и доста храни ограничавам. Работата ми е интензивна, хапвам на крак, честичко по малко.
Та..... препоръчайте нещо да наддам на тегло.
Благодаря!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕми ако си имаш бърз метоболизъм трудно ще качиш.Имам 1 приятелка с същия проблем.
15.10.06
20:18
Сирене, мляко, кашкавал, гъстъци, риба, месо, мед... Общо взето да няма пържени, мазни и ястия от тоя род. Не знам какво не може да приемаш като имаш язва обаче, но ти сигурно си знаеш. Няма смисъл да се тъпчеш :wink:
Благодаря ви!
Чета тук за високовъглехидратни протеини, които постигали подобни успехи. Нещо в тази връзка..... какво точно, марка, дозировка....
Хич ме няма в тая област... :oops:
Еми за мен най-добрия протеин е Optimum Nutrition 100% WHEY - 943 гр. - 61,20 лева.Ако те устройва цената. :?:
Прочети тук, ако вече не си го прочела : http://bb-team.org/nutrition/000178.php
От хранителни добавки, освен витамини мисля, че няма да имаш нужда.
Просто трябва да приемаш повече калории от колкото изразходваш. Калорииният балан може да си сметнеш тук: http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
За да качваш килограми прибавяш 500 ккал към калориите за поддържане на тегло ти (basal metabolic rate, BMR) и си ги набавяш от храни които харесваш, съобразено с Високо въглехидратния режим (ВВД) ( 1-ят линк който дадох)
16.10.06
23:17
С повечко ядене и положителен калориен баланс ще качиш - няма начин, но това за съжаление не значи, че задължително ще изглеждаш по-добре. Единствения сигурен начин за постигане на последното е тренировка+хранителен режим.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече