Креатин - комбинации между марки

DD

15.10.06
19:52

Измислил съм си схема за креатина.Обаче се чудя как да комбинирам марките - universal+scitec, universal+champion nutrition или optimum+universal ? По принцип universal+champion nutrition ми излиза най-евтино, обаче дали ще е най-качествената и ефектна комбинация? Някой има ли впечатления от креатин монохидрата на горепосочените марки?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.10.06
20:16

Значи аз имам от юнивърсал и са много добри. :wink:

Optimum + Universal е най - добрия от тези варианти според мен.

Ultimate Nutrition Creapure за сега е най-добър от всички които съм пил.

16.10.06
17:03

Нещо не разбирам, защо ти е да смесваш две марки креатин?

DD

16.10.06
22:04

Ами изчислил съм, че така ще ми излезе по-евтино, пък и не вярвам да има някакъв отрицателен ефект.Всъщност ще ги смеся така - 1000 гр+300 гр на Юнивърсал и 150 гр на ОН.

17.10.06
12:53

То отрицателен ефект няма да има със сигурност, но все пак ми се вижда малко странно. Иначе марките са добри.

17.10.06
13:55

ей това не се бях сетил ... да смеся креатин, аз и без това имам 2 вида може и да има по добър ефект.

emergency_bg

17.10.06
16:05

смесвал съм Оптимум и Биотек, все същия ефект.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1