16.10.06
13:33
преди да почна НВД се премерих и кантара показваше 93,3 сега една седмица след като го спазвам не съм свалил и кг тоест пак съм си на толкова, нито качвам нито свалям.
ям само зеленчуци, риба и пиле. пия л-карнитин по една капсула сутрин, 4 преди тренировка (тренирам през ден) и една вечер, когато не тренирам пия една сутрин и една вечер.
а тренировката ми е: обща-обикалям всички уреди и след това 30-45 до час на пътеката.
защо ли не свалям.
единственото което забелязах е, че качих килограмите с които дигам.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.10.06
13:42
Ами една седмица е малко за да има ефект от нвд. Второто което е че може да качваш мускулна маса, а мазнините да се топят. Не пишеш колко калории поемаш и колко трябва да поемаш, демек на отрицателен баланс ли си? Колко пъти в седмицата тренираш и откога тренираш...
тренирам от две седмици, а това с колко калории поемам и колко изгарям нещо не мога да го сметна.може ли някои да ми помогне.
тежа 93,3 висок съм 180 см и съм на 24 год ако има значение това.
ще съм ви много благодарен ако някои ме светне за калориите
мерси
[quote author=“gligana”]тренирам от две седмици, а това с колко калории поемам и колко изгарям нещо не мога да го сметна.може ли някои да ми помогне.
тежа 93,3 висок съм 180 см и съм на 24 год ако има значение това.
ще съм ви много благодарен ако някои ме светне за калориите
мерси
:arrow: http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
а какво е по-хубаво да взимам с л-карнитина?
едни ми разправят да взизмам суроватъчен протеин, други ми казват да взимам аминокиселини, кое от двете е по-правилното, или двете?
а още нещо след това уравнение излиза че трябва да приемам 3225,5655 калории това не е ли много?
[quote author=“gligana”]а какво е по-хубаво да взимам с л-карнитина?
едни ми разправят да взизмам суроватъчен протеин, други ми казват да взимам аминокиселини, кое от двете е по-правилното, или двете?
а още нещо след това уравнение излиза че трябва да приемам 3225,5655 калории това не е ли много?
Вадиш 500 от тях
16.10.06
21:39
Еми много е, ама и ти си доста кила. Както ти е казал djpetko вадиш 500 горе долу от тях и почваш да смяташ какво и колко имаш право да ядеш. Въглехидратите ти трябва да са 1 гр на телесно тегло.
Не вадиш 500, а вадиш десет процента. И най-добре - пишеш какво, колко и кога ядеш, че много хора си мислят, че са на НВД, а всъщност не са...
ям само зеленчуци, риба и пиле и по малко ябълки и грозде.
понеже не мога да ям по часове ям като огладнея.
като ям риба ям само едната половина с един домат, 1-2 чушки и това е.
а пилето едно бутче и пак същите зеленчуци.
от време на врема хапвам и малко кашкавал и 3 белтъка.
мисля да вкарам и малко телешко.
не пия газирано, не ям изобщо хляб.пия само вода и отвреме на време някой натурален сок.
така дали е правилно?
17.10.06
18:59
[quote author=“gligana”]ям само зеленчуци, риба и пиле и по малко ябълки и грозде.
понеже не мога да ям по часове ям като огладнея.
като ям риба ям само едната половина с един домат, 1-2 чушки и това е.
а пилето едно бутче и пак същите зеленчуци.
от време на врема хапвам и малко кашкавал и 3 белтъка.
мисля да вкарам и малко телешко.
не пия газирано, не ям изобщо хляб.пия само вода и отвреме на време някой натурален сок.
така дали е правилно?
Ами това малко от това малко от онова е доста несигурна работа. Малко може да е за тебе 200 гр., за мене да е 100 гр. Трябва поне първоначално да претеглиш някои основни продукти, за да знаеш колко ядеш като калории.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече