Въпрос относно храненето

17.10.06
12:04

Сигурно МНОГО хора са го питали вече това.Но може ли да ми кажете по колко грама ориз картофи и пърожли трябва да ям на едно хранене и по колко пъти да се храня?Също четох в едно списание,че половин литър обезмаслено мляко замества взимането на протеин?И ако е така кога точно се пие млякото?Също кога се ядат точно яйцата?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

18.10.06
02:06

Много, много- към 1000.
Колко грама е много относително. Зависи колко килограма си, за какво тренираш , но гледаш протеините на всеки прием да са до 40гр. / другите отиват в тоалетната /. Хранене на 4 4аса. Това за млякото, сметни си го сам 0.5л по ~ 2гр. на 0.1л.= 10гр. протеин / нищо /.

18.10.06
09:34

Мерси.Нарочно попитах за млякото понеже не искам да зимам никви протеини колкото и да казват,че са безвредни.Иначс съм 65 кила и тренирам някъде от 7 месеца.

18.10.06
11:05

Не бива да се прекалява с млякото :cry: Протеините може са прекали с тях по30-40 грама за доза :wink: Повече от литър на ден мляко недеи да консумираш а това са-30 грама белтък,към 30-35 грама въглехидрати,ако е обикновено(необезсмаслено) мляко 30-33 грама мазнини  :?

18.10.06
22:00

Добре значи какъв е твоят съвет.Да пия ли 0.450 - 0.500 литра на ден мляко или не?Също нещо не съм доволен от килгорамите,които вдигам на лежанката.При другите има напредък,ама тука не много.

19.10.06
00:57

[quote author=“freezer”]Добре значи какъв е твоят съвет.Да пия ли 0.450 - 0.500 литра на ден мляко или не?Също нещо не съм доволен от килгорамите,които вдигам на лежанката.При другите има напредък,ама тука не много.

В предният пост dorian_87 ти е написал ” Повече от литър на ден мляко недеи да консумираш “. Влю4и и пиле, ориз и гледай пове4е храни с протеини да консумираш / на теб ти трябват ~140гр./.

19.10.06
09:40

Значи това последък,което правя е - на обяд 3 не много оглеми пържоли и един голям акртоф или 2 малки,а за вечеря пак толкова пържоли обаче с 200 г ориз.Кой ориз според вас е по-добър - черния или белия(кафявия добре)?

21.10.06
01:32

[quote author=“freezer”]Значи това последък,което правя е - на обяд 3 не много оглеми пържоли и един голям акртоф или 2 малки,а за вечеря пак толкова пържоли обаче с 200 г ориз.Кой ориз според вас е по-добър - черния или белия(кафявия добре)?

Да ти кажа не знам каква е разликата между разли4ния ориз, но 4ак толкова. И гледай пържолите да не са пове4е от 200гр. / за едно хранене/.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1