Sterоl Complex Universal

NECRON

18.10.06
00:12

Мнения на някой от този продукт ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
ivaivalito

18.10.06
00:42

на ръба на стероидите е ако си чист и не мсяташ да всимаш и най вече си под 21 години не ти го препоръчвам.

NECRON

18.10.06
11:34

Питам, как се е отразило... струва ли си парите, а не дали да го взимам или не.
Моля следващите мнения искам да са за ефектите от продукта.

18.10.06
12:36

[quote author=“ivaivalito”]на ръба на стероидите е ако си чист и не мсяташ да всимаш и най вече си под 21 години не ти го препоръчвам.

О, Боже!

ivaivalito

18.10.06
21:54

пич пак ти казвам не си правя майтап повярвай ми за тези пари може да постигнеш 3но повече с креатин глутамин и протеин.

А доколкоото за AWESOME
пич като почетеш още 5 -6 годинки за ББ тогава изказвай мнения.
Нит си ми на годините нито на чикиите:)
Не се обиждай.

18.10.06
22:00

[quote author=“ivaivalito”]пич пак ти казвам не си правя майтап повярвай ми за тези пари може да постигнеш 3но повече с креатин глутамин и протеин.

А доколкоото за AWESOME
пич като почетеш още 5 -6 годинки за ББ тогава изказвай мнения.
Нит си ми на годините нито на чикиите:)
Не се обиждай.

Нещо май си противоречиш сам.Хем е на ръба на стероидите хем с протеин(П), креатин(К) и глутамин(Г) си щел да постигнеш 3но повече.Я обясни как стават тия фокуси.Сигурно П,К и Г са най-новата смеска по-силна от стеридите а ? Я обясни на хората с малкото чикии и години ;)Не се обиждай

ivaivalito

18.10.06
23:15

пич виж сега то на всички е ясно че Протина Глутамина и Креатина действат много по добре от прохормони и нискокачествени стероиди ,Какъвто е Бионадола примерно.

18.10.06
23:25

Бионадол? какво е това

ivaivalito

18.10.06
23:31

айде бе всеку може да сгреши бионабол

NECRON

19.10.06
01:48

Ако не си го ползвал не пиши в темата, а ако си го ползвал - нараснал ли си на сила и обем ? :!:  :!:  :!:

ivaivalito

19.10.06
02:08

не съм го ползвал но като съдя по съсатвките вътре ти отговарям разбираш ли.Смятам че и хората ползвали го ще ти кажат същото.

19.10.06
09:50

Е тва твойто вече мина границите  :lol: Протеин Креатин И Глутамин имали по-добър ефект от бионабол=Пълни глупости.Сигурно и от тестостерон съспензия са по-добри а ?

Извинявам се за обсъждането на стероидите но не можах да се стърпя.

NECRON щом си решил да взимаш стерол комплекс си вземи странични ефекти се съмнявам да ти даде но по-добре ше е да послушаш ivaivalito и да направиш най-мощната анаболна комбинация  :lol: Протеин Креатин И Глутамин

emergency_bg

19.10.06
09:57

какви работи написахте не е истина, това сега му намерих състава - нищо повече от куп полезни сами по себе си съставки събрани на едно място + добър аминокиселинен профил, нещо подобно на паковете, на всичкото отгоре цената му в щатите за 90 табл. е около 10 $, какъв бионабол, какви работи......

ivaivalito

19.10.06
13:22

Пич тази комбинация П К Г е много по рентабилна отколкото да си дава момчето парите за некви си прохормончета и витаминчета.

19.10.06
16:22

Стерол комплекса не съдържа прохормони. На Юниверсал не съм ползвал, но съм взимал на Дженезис и Сатурн, които са почти с еднакъв състав. Ефектът беше много, ама много малък-чувстваш се по-жизнен, бодър. Като пиех стеролите на Сатурн, бях тотално претренирал и се чувствах доста отпаднал, но като ги почнах, си върнах енергията. Друг ефект не съм забелязал. Мнението ми е, че за тези пари просто не си струва.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1