18.10.06
19:00
Висок съм 186 см и съм 90 кг на 16 години съм!Тренирам по 3 пъти в седмицата но мисля да започна с 4 дневен сплит
за изгаряне на мазнини!А ето ми и НВД-то от 7 до 14 не мога да се храня мн разнообразно защото съм на училище и ... ;)
6:30 - Чаша зелен чай + 2 ябълки + 2таблетки Fat Burner
10:00 - 50 грама бадеми(сурови)
14:00 - Тук ми е пробема какво да сложа мисля си извара + 2 таблетки Fat Burner + нещо но какво?
17:00 - Банаов шейк(150мл мляко + 1 банан)
20:00 - Пилешки гърдички 150 г + салата домати(от 2 доматаи малко кромид) + 2 таблетки Fat Burner
Даваите съвети и критики :)
Благодаря предварително на отзовалите се! :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим18.10.06
19:39
скромното ми мнение е, 4е закуската ти не е ок
може да сложиш 1 варено яйце там или ябълката с извара
сложи белтъ4ини за закуска
Занчи закуската да е 1 чаша зелен чай + 2 ябълки + 1 варено яице(но аз ям само белтъка) :)
А за обяда извара + 2 пържени яйца? как е:)
18.10.06
22:46
[quote author=“Xposse”]Висок съм 186 см и съм 90 кг на 16 години съм!Тренирам по 3 пъти в седмицата но мисля да започна с 4 дневен сплит
за изгаряне на мазнини!А ето ми и НВД-то от 7 до 14 не мога да се храня мн разнообразно защото съм на училище и ... ;)
6:30 - Чаша зелен чай + 2 ябълки + 2таблетки Fat Burner
10:00 - 50 грама бадеми(сурови)
14:00 - Тук ми е пробема какво да сложа мисля си извара + 2 таблетки Fat Burner + нещо но какво?
17:00 - Банаов шейк(150мл мляко + 1 банан)
20:00 - Пилешки гърдички 150 г + салата домати(от 2 доматаи малко кромид) + 2 таблетки Fat Burner
Даваите съвети и критики :)
Благодаря предварително на отзовалите се! :)
Бананов шейк и НВД... малко не ми се връзва. На обяд месо или риба. За закуската вече ти писаха. Незнам ама на мен за 90 кг човек малко ядене ми се вижда. Аз дето вече съм 55 кг ям повече от тебе... :?
Изчисляваш си калорийния баланс,вадиш 500 калории,после:
Протеини - 90x2.5=225гр.
Въглехидрати - 90х1=90гр.
Мазнини = останалото от калориите
Въглехидратите гледай да идват основно от овесени ядки или неполиран ориз,може малко и от ядки(бядеми, орехи и др.) консумирай ги до обяд.
Млечните продукти ги свеждаш до минимум, като в последствие може да ги изключиш.
Храниш се на около 3 часа, на ядене не повече от 30-40гр протеин, за да можещ да го усвоиш.
Ако нещо от написаното по-горе не ти е ясно, сядай си на Д-то и почвай да четеш за НВД из форума и сайта.
Успех.
19.10.06
20:57
и въглехидратите примерно плодове овесени ядки - горе-долу 1вата половина на деня
и като закусваш само белтъка, тогава сложи 2 в закуската
или ябълка, белтък и малко ядки - 50тина грама
и мн зелен4уци - задължително с обяда и ве4ерята , които са нали месо или риба
Значи ето как го промених след като почетох малко и след вашите съвети :)
1 ядене - 1 филиика хляб бонус с извара+2 яица[варени(само белтъците ям)]
2 ядене - 75 грама бадеми(сурови)
3 ядене - 200гр пилешко филе + Салата домати(1 домат + кромид)
4 ядене - 1 кофичка кисело мляко(2% масленост) + 1 филиика Бонус
5 ядене - Пак пилешко със салата
Ползвам 3 дневен сплит за изгаряне на мазнини и пия протеин(нисковъглехидратен естествено)
Пия и Л-карнитин + Фетбърнарс ;)
Кажете си сега пак мнението :)
21.10.06
16:49
[quote author=“Xposse”]Значи ето как го промених след като почетох малко и след вашите съвети :)
Ползвам 3 дневен сплит за изгаряне на мазнини и пия протеин(нисковъглехидратен естествено)
Пия и Л-карнитин + Фетбърнарс ;)
Кажете си сега пак мнението :)
Ами не е зле да ти кажа, ако можеш само филийката следобед да я замениш с нещо друго. Но и така е ок. :)
Значи след малко изчисления се получи че калорииният ми баланс е 3000 и нещо си а аз на дан поемам едва 1000 :shock:
Я кажете аз ли някъде греша ?
24.10.06
17:15
[quote author=“Xposse”]Значи след малко изчисления се получи че калорииният ми баланс е 3000 и нещо си а аз на дан поемам едва 1000 :shock:
зависи как го смяташ
като ти е 3000 зна4и веротно си мом4е?
РП = 66 + (13.7 X кг) + (5 X височина в см) - (6.8 X години)
Ето как да определите целият си разход за деня:
Умножете РП по коефициента, отговарящ на вашата физическа активност:
Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата) = РП X 1.375
Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
Изключително активни мъже (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9
и как си смяташ колко калории ядеш?
24.10.06
17:16
[quote author=“Xposse”]Значи след малко изчисления се получи че калорииният ми баланс е 3000 и нещо си а аз на дан поемам едва 1000 :shock:
зависи как го смяташ
като ти е 3000 зна4и веротно си мом4е?
РП = 66 + (13.7 X кг) + (5 X височина в см) - (6.8 X години)
Ето как да определите целият си разход за деня:
Умножете РП по коефициента, отговарящ на вашата физическа активност:
Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата) = РП X 1.375
Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
Изключително активни мъже (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9
и как си смяташ колко калории ядеш?
3623,59 :shock: :shock:
А яденето ми излиза 966 :shock: :shock:
Аз по тая логика може да се тъпча като говедо ;)
[quote author=“Xposse”]3623,59 :shock: :shock:
А яденето ми излиза 966 :shock: :shock:
Аз по тая логика може да се тъпча като говедо ;)
Ако това горе ти е менюто, ти почти нищо не ядеш. Белтъка ти е малко, ще загубиш много мускулна маса така. Банановият шейк го махни, или го пий само след тренировка. Сложи още месо, яйца. Направи си стабилна закуска, тогава може да си позволиш доста неща, какви са тези ябълки с чай? :shock:
Това ми в НВД-то кажи какво да приобавя или махна :)
Благодаря Предварително
27.10.06
23:55
:shock: Сутрин вместо тази филийка :lol: 100гр овес от не финия и не топло обработван,
следващите въг ги направи 3/4 фил от бонуса, това 200гр месо да не е на едно място, и плода не виждам, кой каквото и да говори плодът е жизнено важен, той не е само фруктоза :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече