Добромир Делев от Димитровград !!!

_ZOB_DOG_

20.10.06
14:29

http://www.dobridelev.hit.bg/

Видеото е много яко и е мое дело  :lol: , както и сайта но има още малко раобта по него.
Това момче е само на 21 години а се класира 2-ри на Републиканското за мъже 2006 г до 80 кг

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

20.10.06
14:36

А тоя на снимките до него ти ли си?

20.10.06
16:39

_ZOB_DOG_ е тоя по хърбавия  :P :D (комши базикам се)
На снимки някак си не може да се добие представа колко е голям... Особено краката въобще не изглеждат внушително, пък има огромни  бутове!
  http://zdravite.hit.bg/P9080790.JPG е*ати рамото  :shock:  :twisted:
Иначе клипчето ме изкефи на макс :) гледам даже и Любчо го има

еййй евала за клипчето много яко си го напрайл относно Добромир за тия години напрао кърти да продължава все така

_ZOB_DOG_

20.10.06
19:16

Тоя на снимките до него е брат му.
А ние сме на клипчето на последния кадър кадето тече на песента на 50 cent дето пише “Клипът е реализиран .....”
Тва там сме ние :)

20.10.06
19:54

Рамото и треципса му са огромни. Не, че другите групи са по-зле де;)
По-здрави (като Добромир Делев)

Nenor

20.10.06
20:30

Браво ! Крайно фенско и готино :)

20.10.06
20:55

браво на Добромир и на теб! трицепсът му е невероятен! мога само да ви пожелая много бъдещи успехи!  :wink:

20.10.06
21:17

ама кой си ти има ли те на снимките иначе добри го имаше по мускули и фитнес преди време

Браво за филмчето, супер е.
А колко е високо това момче?

Shyne

20.10.06
22:21

маи е 1,71

_ZOB_DOG_

20.10.06
23:10

[quote author=“Lucifer_”]ама кой си ти има ли те на снимките иначе добри го имаше по мускули и фитнес преди време

Само на клипа си сложихме по 1 снимка накрая от републиканското на 70 кг юноши, иначе мои снимки :
http://zob-dog.hit.bg/Republikansko1.rar (близнаци сме) , ама сега сме по 87 и 92 кг и живот и здраве април месец пак на 70 кг ще излизаме, ама младежи вече (89 набор сме).
ей тука имам 1 клипче на трицепс : http://zdravite.hit.bg/172549_NEW.mpg
http://zob-snimki.hit.bg/Oktomvri.rar
ама ся сме си мазнички де, но ше се изчистиме, все пак веднъж сме го правили вече.

[quote author=“Shyne”]маи е 1,71

Да. А какво ще кажете на снимката до Дани Драганички, шампиона на 90 кг !!! Там Добри беше 77 кг само, а не отстъпва на Драганички.

20.10.06
23:17

Поздрави за уначагата, доста добра хармония.

Дани и той е голяма работа. Краката са му невероятни. Тренирах с него в една зала по едно време. Няма слаба група. Наистина не му отстъпва по нищо.

_ZOB_DOG_

20.10.06
23:26

На крака малко му отстъпва Добри, но пък и на Добри са му невероятни направо, то се вижда на клипчето. На Дани и трапеца му е добър доста и предмишницата.

20.10.06
23:41

Браво на момчето!
Успех и на следващите състезания!

23.10.06
22:44

Страшно ми се иска да ми кажеш имената на песните звучащи по време на клипчето или ако може дай линк към тях.Особено много искам първата и втората песен.
Предварително благодаря.

_ZOB_DOG_

24.10.06
08:38

1. 3 doors down -Here Without You (When I m Gone пак на 3 doors down също е яка)
2. Fwal get up again
3. X - Here Comes The King (нa Manowar има подобни мноо яки песни - Brother of Metal, The Crown and The King, Warriors of the World)
4. The Matrix - Soundtrack (Clubbed to Death)
5. Whiten Houston - I Have Nothing
6. 50 cent - I`ll whip ya head boy.

emergency_bg

24.10.06
10:36

гледал съм ви снимките в другия сайт на теб и брат ти, желая ви успех!
колкото до Добри, много добре е, освен всичко има и добър ген и има бъдеще, особено в ЕС много неща ще се променят, най вече като отношение към нашата страна и нашите състезатели.

24.10.06
16:00

[quote author=“_ZOB_DOG_”]1. 3 doors down -Here Without You (When I m Gone пак на 3 doors down също е яка)
2. Fwal get up again
3. X - Here Comes The King (нa Manowar има подобни мноо яки песни - Brother of Metal, The Crown and The King, Warriors of the World)
4. The Matrix - Soundtrack (Clubbed to Death)
5. Whiten Houston - I Have Nothing
6. 50 cent - I`ll whip ya head boy.

Страшно благодаря  :D Аз също пожелавам всичко най-най на теб и брат ти,да знаеш,че зарадвахте доста очи.

31.10.06
16:59

[quote author=“_ZOB_DOG_”]http://www.dobridelev.hit.bg/

Видеото е много яко и е мое дело  :lol: , както и сайта но има още малко раобта по него.
Това момче е само на 21 години а се класира 2-ри на Републиканското за мъже 2006 г до 80 кг

Ако направиш друго филмче дай линк тук, че това много ми хареса!
По-здрави!

_ZOB_DOG_

31.10.06
17:39

Ми ще има - то накрая си пише “to be continued”, ама ще е догодина вече, след рапубликанското и мечката пак, и там вече няма да го познаете...  :wink:

Добрито е нашия Димитровградски шампион! Има голямо бъдеще за него, ако продалжава във същия дух, а той продължава! Знам, защото тренирам в същата зала, където и той ходи  :D

31.10.06
23:36

Огромен, с една дума... :lol:

ZOB DOG

сложете му и мерките във сайта да видят хората колко е голям Добри и на “хартия”

_ZOB_DOG_

01.11.06
10:18

Еми той не се мери - знам само че ръката му е 50-51 , крака е огромен , а за кг - в момента е релефен и затова седи 90 кг , иначе е 97 в основен. Висок е 171 см.
Huskari я ми кажи как се казваш и ми дай твоя снимка - може и да те познавам.

ZOB DOG

Не се познаваме, но се знаем със сигурност! Поне аз ми знам с брат ти още от даскалото Алеко!
Иначе в момента уча с един ващ приятел.. Иван.. във Лювен даскалото!

_ZOB_DOG_

01.11.06
13:47

Николай ? Знам те, живеем на 50 метра един от друг  :wink:

мдам, аз съм  :D Вярно, че живее бая близко един от друг!

02.11.06
22:41

Хайде минете на ЛС ако обичате това не е чат, не ме принуждавайте да заключа темата !!!

09.11.06
20:03

Има статия на 2 страници за Добри Делев в новия брой на сп. “Олимп”! Хайде, да се надяваме, че ще се задвижат нещата за него, едното да повлече другото... Смятате ли, че от списанията четат тук и си вземат идеии за материали за списанията - лошо няма, разбира се! :wink:

_ZOB_DOG_

09.11.06
21:00

Утре или тая вечер ше зема списанието от Добри да го сканирам че не ми се дават 2,50 лв и ще кача и новото интервю на сайта.

FIREBLADE

09.11.06
21:11

zob dog тва брат ти ли е(добри делев)?

_ZOB_DOG_

09.11.06
22:18

хахаха , не , негови приятели сме.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1