Като за старт.

20.10.06
22:56

Здрасти.
Сега започвам да ходя на фитнес. На 20 съм, 185, 67кг.
Мисля да си купя гейнър Мега масс 3000 на Юнивърсъл.Или е по-добре Протеин? Удачно ли е да използвам креатин от самото начало?(За креатин съм се насочил към Оптимум.)
Какво мислите по въпроса  ?

Този гейнър е добре. Креатина също си избрал подходящ. Но там е работата, че 3-4 месеца не се нуждаеш от добавки. Не бързай. Постоянството му е майката  :wink:

21.10.06
12:18

Знам за постоянството :) Ако ползвам добавки няма ли да се получи нещо като летящ старт или няма такъв филм.

21.10.06
13:51

Първите 2-3 месеца няма смисъл от добавки,яж и тренирай това е !

[quote author=“sexpodmosta”]Знам за постоянството :) Ако ползвам добавки няма ли да се получи нещо като летящ старт или няма такъв филм.

Никакъв летящ старт няма да се получи. Ще се получи изпразване на джоба ти и нищо повече. Изчакай известно време да дръпнеш и след това търси помощни средства. На старта е важно да се храниш обилно, да не претренираш и да почиваш както си трябва.

21.10.06
14:41

Мерси.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1