21.10.06
01:50
имам 10лб уей на оптимум и го пия два пъти дневно по 30гр сутрин и вечер, пия си го така и в дните когато не триниеам и се чудя дали не го хабя само тогава или е добре?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.10.06
14:19
Като не тренираш го пий само на гладно сутрин. А когато тренираш:
1. Сутрин на гладно
2. След тренировка
3.(ако искаш) преди тренировка.
21.10.06
14:38
Преди и след тренировка когато тренираш, а в почивен ден между храненията.
а 2 дози (60 гр от които 48гр протеин) за 1 ден множко ли е? знам че си пише на пакета ама точно това не е уточнено мн добре.
[quote author=“HoBaKa”]а 2 дози (60 гр от които 48гр протеин) за 1 ден множко ли е? знам че си пише на пакета ама точно това не е уточнено мн добре.
Аз пия по два пъти на ден в тренировачен ден защото си набавям много протеин от месо и яйца и няма смисъл от повече иначе ти трябва да си набавяш по 2гр на кг от теглото си
Не не е много .. По добре пий по 30 грама преди трен и 30 веднага след трен ... 30 грама са ти 2 супени лъжици с връх ... В нетренировъчните дени можеш на закуска да го пиеш или между 2 хранения ..
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече