21.10.06
22:22
Интересува ме на колко време си сменяте програмата, по която тренирате? Разбира се, че неможе да се каже 100%, интересува ме по - скоро приблизително. Тъй като нямам много опит все още с фитнеса ме вълнува: Как разбирате, че е дошъл момента за смяна на програма?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
21.10.06
22:24
ти сам ще усетиш тази “промяна”(след като виждаш че няма напредък тялото като цяло значи е така)аз обаче никога не правя едни и същи упр.винаги ги сменям за всяка една тренировка за да може да не свиква организма и винаги да е стресиран :shock:
21.10.06
22:25
Трудно усещаш, че е дошъл момента. Моята я сменям цялостно на 3 месеца, но по време на нея сменям упражнения и така мисля компенсирам големия период от време който карам с нея.
21.10.06
22:29
Аха. Ами това е, че тренирам вече месец 3 пъти седмично - обща тренировка, всеки път от всичко по - малко (по 2 упр. за мускулна група). И вече почвам да си мисля дали да не ги разделя мускулните групи. Та затова и питах де, защото немога да преценя дали е дошъл момента.
21.10.06
22:34
Давай още 1 месец така и след това раздели. Това е моя съвет.
21.10.06
22:35
Давай още 1 месец така и след това раздели. Това е моя съвет.
Добре мерси много за мнението. Ще се радвам да пишат и още хора по темата. :D
22.10.06
00:54
Аз също вече месец тренирам по тази програма за начинаещи, като по някой път замествам с домашна тренировка, но се натоварвам достатъчно... вече мисля да започна тренировки по нова програма, всеки ден различна мускулна група ... но дали не е малко по 2-3 упр. за бицепс веднъж в седмицата ? Аз сега на фитнес правя бицепсово сгъване с крив лост 3*10 + бицепсово сгъване 3*10…. и това 3 пъти седмично и сякаш не се чувствам кой знае колко натоварен... каква програма да избера , тази за 3 дневния цикъл ми се струва лесна , може и да не е ( за начинаещи) .. а има ли 4 дневен цикъл за начинаещи, защото така или иначе си плащам абонамент за фитнеса по 4 тренировки седмично :)
8 седмици.....което не значи че през тези 8 седмици не сменям и упражненията
24.10.06
12:44
na veseki mesec raznoobrazqvam uprajneniqta s novi , a na vseki 3 meseca nova programa . zavisi ot perioda saotvetno programa za sila , masa ....Preporuchvam ti vseki mesec da raznoobrazqvash programata si s novi uprajneniq za shokirane na muskula .
Петко К - тук се пише на кирилица.
24.10.06
16:42
[quote author=“skalata”]na veseki mesec raznoobrazqvam uprajneniqta s novi , a na vseki 3 meseca nova programa . zavisi ot perioda saotvetno programa za sila , masa ....Preporuchvam ti vseki mesec da raznoobrazqvash programata si s novi uprajneniq za shokirane na muskula .
Петко К - тук се пише на кирилица.
Да аз това го правя, винаги разменям някои упражнения и един път на седмица включвам някои нови. Значи още месец поне ще си карам със старата програма, пък после ще ви пусна новата да кажете мнение ако искате.
:) :) :)
24.10.06
16:44
съгласен :)
24.10.06
23:09
А добре за да не отварям нова тема ще ме извиняваш автора значи като правя на скрипеца вертикалния да ги менкам ли зад врат и пред гърди а и ако е да кога да ги менкам
Една и съща тренировка не правя влизам в залата и си мисля упражненията на момента само сменям дните на мускулните групи на 1-2 месица :lol:
31.10.06
21:44
Принципно рядко размествам групите(да не кажа почти никога),защото е насочена към развитието на тези мускули,които са ми слаби,а те са си едни и същи от както съм започнал досега :? Тея гърди много бавно вървят :oops: Според мен стига и само да се сменят упражненията,а това правя често(и може би имено това компенсира липсата на промяна на сплита)-принципно през 1-2 седмици.Две упражнения има,които не съм спирал да ги правя от началото досега-френско и придърпване на скрипец широк хват за гръб и всичко друго в един или друг момент съм го заменял,макар и за малко-колкото да се стресира мускула.
31.10.06
22:15
Аз я сменям почти на 100% програмата на всеки 2 месеца!
01.11.06
09:43
На около 3 месеца
При мене истината е една...няма програма :lol: Щом вляза в залата и тогава решавам какво ще правя и така всеки пъ различно.Все пак гледам резултата и това е
Ами аз лично я сменям на 2 - 3 месеца но всичко зависи от другите ми ангажименти - работа ... пък и все още уча а и + това съм музикант и ми трябва време и да свиря :) така че при мен лично виско зависи от другите неща.Знам че ако искам да постигна нещо трябва постоянство .Старая се да не пропускам тренировка въпросът е ,че когато съм психически скапан не се получава 100% качество :cry: В началото на тази учебна година ми се наложи за 6 седмици да сменя 4 програми което беше направо ужасно :evil: Но вече успях да си наложа нова и да я спазвам :roll: Ще видим как действа :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече