22.10.06
18:01
предстои ми изпит за спасител и мисля ,че няма да ми е много лесно.
цигарите доста ми пречат и се изморявам лесно ,та въпроса ми е
има ли нещо ,което да пия преди да плувам за да ми даде сила и да не се изморявам толко-
ва много.Ефидрин малко ме е страх..За Климботерол не съм чул нищо ,освен ,че върши подобна
работа.Та има ли нещо друго и кое е най-ефикасно и най-безвредно ? :]
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
22.10.06
18:03
Еми ефедрина ще ти сърши перфектна работа , защо те е страх толкова от него ?
22.10.06
18:32
Ми написах в гоогле ‘ефидрин’ и общо взето всички мнения, статии и т.н. ,които прочетох за него
бяха повече отрицателни...знам ли
Малко се наплаших :)
22.10.06
19:23
Ми написах в гоогле ‘ефидрин’ и общо взето всички мнения, статии и т.н. ,които прочетох за него
бяха повече отрицателни...знам ли
Малко се наплаших
ами не го използвай, защото плуването доста натоварва сърцето.
Колко време имаш за подготовка?
22.10.06
23:24
Еми около месец време ,но първия път като ме накараха да направя 3 дължини (всъщност на изпи-
та ще трябва да направя 5 и половина) на втората вече се задъхах ,изморих се и със зор искарах
и 3тата... На 16 години съм ,за първи път чувам за такива хапчета ,затова ги пиша грешно ,но
ако те са вредни и не ми ги препоръчвате ,кво ще ми предложите друго.
Чул съм ,че почти всички зимат тоя изпит с половинка ефедрин ,но все пак...??
[quote author=“diesel`boy”]Еми около месец време ,но първия път като ме накараха да направя 3 дължини (всъщност на изпи-
та ще трябва да направя 5 и половина) на втората вече се задъхах ,изморих се и със зор искарах
и 3тата... На 16 години съм ,за първи път чувам за такива хапчета ,затова ги пиша грешно ,но
ако те са вредни и не ми ги препоръчвате ,кво ще ми предложите друго.
Чул съм ,че почти всички зимат тоя изпит с половинка ефедрин ,но все пак...??
малее на 16 спасител пък и пушиш от кога го тренираш това плуване ?
23.10.06
10:54
Абе вие дали сте некви тзаре.Просто ви питах да ми помогнете с некви хапчета
и пр. ,а не да ми говорите както майка ми говори ...майкоооо ноу комент. :shock:
отказваш цитарите и почваш да плуваш докато не ти стане втора природа...... един приятел дето почна да плува му беше мн трудно в началото кат ги караха да плуват по мн ама за 2 месеца почнаха по 2км да ги карат за загрявка и той нямаше никви проблеми :wink: така че практика
hardboy и аз съм на твойто мнение !! Ако ще прави нещо да го прави, закво да разчитам на спасител който всъщност е пушаш поддържащ се с хапове !! А мерси !!
23.10.06
15:34
Пич аз съм плувец и щи го кажа от опит... освен практика няма кво друго да ти помогне :idea: а и спри цигарите, поне докато трае курса
[quote author=“diesel`boy”]предстои ми изпит за спасител и мисля ,че няма да ми е много лесно.
цигарите доста ми пречат и се изморявам лесно ,та въпроса ми е
има ли нещо ,което да пия преди да плувам за да ми даде сила и да не се изморявам толко-
ва много.Ефидрин малко ме е страх..За Климботерол не съм чул нищо ,освен ,че върши подобна
работа.Та има ли нещо друго и кое е най-ефикасно и най-безвредно ? :]
Гярянтирям ти, че каквото и да ‘пиеш’ няма да ти помогне. От един път така набърво нищо не става.
Това което може да направиш обаче е:
1/Супер добра загрявкам която да включва и кардио дейност да се разработи тялото и да не се скапеш от първото натоварване.
2/ Много яко бавни въглехидрати преди изпита //1-2 часа преди/ и няколко дена преди. Трябва да имаш енергия. Повтарям БАВНИ, ако плющиш сладко си аут.
Аз съм имали случай 300 гр чипс преди плуване, това /според опаковката, ми вкарва към 1500ккал от раз. И резултатите са били доста добри. /Отделном че след натоварването удрям по няколко банана/
И между другото, това е в случайм че изпита е сериозен, защото съм чувал, че някой са просто смехотворни... спасител-потенциялен удавник.
Айде успех и нема са плуашиш. :wink:
П.П. А ако пушиш яко и не ти понася, има хора на коитом просто тялото им не го понася, пак може да издухаш супата. :wink:
24.10.06
07:25
[quote author=“fixer2”]Men mi e interesno kude si se zabutal za spasitel kato pu6i6 ?? Mislq 4e ako pravi6 ne6to trqbva da go pravi6 kato horata, 6toto ne vinagi clenbuterola i Efedrina 6te ti pomagat !!
абе по принцип има право на 17 в басейни.примерно в някое хотелче,ама с тея цигари не те виждам пич!
[quote author=“charmy”]L-carnitin няма ли да помогне малко?
Хич ;)
Мене ако питаш изобщо не се захващай. Три дължини и издъхваш :shock: на морето като бях си правих едночасови разходки в морето навътре а като съм на басейн си правя по 50-60 дължини 30-40 от които крол ( естествено с почивки но поне 500 метра без да спирам) и не мисля че ме бива за спасител пък ти къде си тръгнал. Ще вземе вярно някой да се удави заради некомпетентността ти. Бачкай си лятото като общак и се готви за догодина и махай шибаните цигари ;) Това твойто на нищо не прилича :evil:
25.10.06
22:51
[quote author=“Batgogo”][quote author=“charmy”]L-carnitin няма ли да помогне малко?
Хич ;)
Мене ако питаш изобщо не се захващай. Три дължини и издъхваш :shock: на морето като бях си правих едночасови разходки в морето навътре а като съм на басейн си правя по 50-60 дължини 30-40 от които крол ( естествено с почивки но поне 500 метра без да спирам) и не мисля че ме бива за спасител пък ти къде си тръгнал. Ще вземе вярно някой да се удави заради некомпетентността ти. Бачкай си лятото като общак и се готви за догодина и махай шибаните цигари ;) Това твойто на нищо не прилича :evil:
Да бе пич. Много си прав.. респект. Май съм се разлигавил нещо...
Аз вече се записах де и няма връщане назад ,такаче ще го карам тоя изпит.
Едното е сигурно - че спирам цигарите :)
[quote author=“diesel`boy”][quote author=“Batgogo”][quote author=“charmy”]L-carnitin няма ли да помогне малко?
Хич ;)
Да бе пич. Много си прав.. респект. Май съм се разлигавил нещо...
Аз вече се записах де и няма връщане назад ,такаче ще го карам тоя изпит.
Едното е сигурно - че спирам цигарите :)
Ти си го вземи изпита но недей се хвърля да спасяваш през лятото :) Наблегни на тренировки ( плуване яко ). За спирането на цигарите ще ти дам един съвет като бивш пушач. Недей да плануваш кога да ги спреш и разни такива. Аз ги спрях по супер смешен начин. Един ден се събудих в 1 на обяд и си казах “До обяд не съм пушил значи и до вечерта няма да пуша” :) И така до днес вече почти 2 години :) Когато си казвах “Утре спирам да пуша” нищо не ставаше. Късмет ;)
26.10.06
21:47
да бе знам ..като го планувам и аз не става. повечето случаи става така ,че си кажа - “аре тая е последна кутия” или “аре последна цигара” и т.н и т.н .....и не става нищо. Те сега сутринта испуших две цигари и през целия ден бях зает ,че не ми се пушеше много...нема и да пуша утре.
аве няма се притесняваш той тоя дето е испитващия и да умреш в басейна ще те пише че си го зел испита, тия волбще не ги е*е дали можеш да плуваш, само щи каже че си бил на крачка да не го земеш и да тренираш тва е цялата процедура а иначе за хапчетата гледай поне 1-2 дни преди испита да не пушиш а 2-3 часа преди самия испит земи едно кленбутеролче и си бомба :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече