22.10.06
22:13
Значи имам 100% whey на ОН и искам да ви птиам сутрин мога л ида вакрам в киселото мляко и овеса 30те гама протеин(неовкусен е щото е купуван в големи количества::) или няма да се усвои и да о пия след ставане с вода??
пс;и един вапрос не по темата сутрин след ставане вместо чисто кафе може л ида пия 3в1?има ли няква опасност за омазняване:) щото аз и попирнцип праа 50/50(шоко мюсли:овес) та няма л ида стане мн ви питам:)мерси
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Relaxa”]Значи имам 100% whey на ОН и искам да ви птиам сутрин мога л ида вакрам в киселото мляко и овеса 30те гама протеин(неовкусен е щото е купуван в големи количества::) или няма да се усвои и да о пия след ставане с вода??
Оптимум нямат неовкусен протеин освен 100% Уей Натурал, които не се продава в БГ. Оптимум и не продават на едро протеин. Или нещо бъркаш или тебе са те излъгали. познавам много измамници които уж продават протеин в големи количества насипен а то вземе че се окаже 50% нискокачествен протеин.
22.10.06
22:28
23.10.06
10:54
Relaxa това е голяма далавера 11кг whey за 120лв. А кой ти дава гаранция за реалното съдържание и срок на годност ?
Колко ти струваше доставката ?
27.10.06
04:31
Друга жертва на Ebay.Протеина който си си купил е с ниско качество и не е на Оптимум.Там пише че е сравним с Оптимум а не че е на Оптимум.
28.10.06
10:42
Красиво прецакване!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече