17години съм и тежа 40 килограма!

RO

23.10.06
19:32

здравейте аз съм на 17 години 160 съм и тежа 40 килограма!Чувствам се ужасно защото всеки който ме види ми казва колко съм слаба и че ми се виждат костите и т.н. опитах се да се абстрахирам от това и да не забелязвам, но не мога моля ви кажете ми някакъв режим на хранене или нещо такова МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!! :(  :(  :(

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

23.10.06
19:58

Храната е основа на всеки успех в нашия спорт. Увеличи приема на калории и евентуално може да си вземеш някакъв гейнер за допълнителни въглехидрати.

IceMan

23.10.06
22:26

шоколад  ! :)

24.10.06
11:19

в момента слабото и стройно се котира, дай пик да видим дали си чак за оплакване, както ти твърдиш. :)

24.10.06
12:05

почни с фитнеса вземи да пиеш и протеин (но само не нутрим) бъди редовен в залата и ще видиш ефекта след някой месец,наблягай на пилешкото,риба тон,ориз и други .

head_hunter

24.10.06
13:31

[quote author=“nesone”]почни с фитнеса вземи да пиеш и протеин (но само не нутрим) бъди редовен в залата и ще видиш ефекта след някой месец,наблягай на пилешкото,риба тон,ориз и други .

Момичето казва, че е слаба, а тука както сте тръгнали със съветите скоро очаквам предложение да я назобите. Айде давайте малко по-сериозно.

Ultima Ratio предложи най-добрия съвет до момента и аз се присъединявам към него.

При малко по - голям прием на въглехидрати ще постигнеш целта си.

24.10.06
15:28

[quote author=“iceman”]шоколад  ! :)

стига бе съмнявам се да иска да стане слон никое момче не хареса “големи” дами  :D

FZ

24.10.06
15:58

Скъпа , първо започни да се храниш добре.
Повече въглехидрати и калории и протеини.
Може да включиш и 2-3 протеинови шейка .
Нямя да е лошо да прочетеш и тук :
http://www.bb-team.org/women/000132.php

24.10.06
23:14

Както само каза днешно време по слабото е модерно се пак за 17 г 160 см си малко слабичка . Храни се редовно, по няколко пъти дневно но не прекалено много храна . Много важно е да се храниш качествено! Прочети тук има хиляди теми с полезни съвети. Можеш да почнеш някакв спорт(едно момиче от моя клас ходи на аеробика каза че било хубаво ) . Почиваи достатъчно и резултатие от папкането ще доидат се пак повече от 6 кг ми изглеждат излишни ..

25.10.06
19:07

[quote author=“nesone”]почни с фитнеса вземи да пиеш и протеин (но само не нутрим) бъди редовен в залата и ще видиш ефекта след някой месец,наблягай на пилешкото,риба тон,ориз и други .

Отиди в някой фитнес където има треньори и те ще ти помогнат ще ти изготвят диета и програма. Успех

26.10.06
12:01

всъщност, упражненията и храненето за “масиране” са си едни и същи за мъже и жени, само количествата са различни.
прави клекове, като си 40 кила ще качиш по краката и ще станат супер  :roll: задължително отиди при фитнес инструктор да ти покаже упражненията, защото жените сте по-крекки и шанса за контузия е пъти по голям.
успех!
п.п. сега видях че мнението е в хр. добавки за п. на тегл.
на този етап не ти препоръчвам да се занимаваш с добавки.

SOYER

01.11.06
19:50

Яж и тренирай!!!!!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1