23.10.06
23:09
Повечето култиристи знам че са ниски, и така излеждат доста по-добре. Аз съм достатъчно висок и искам да спра да раста повечко знам че има такива упражнения точно за това(-мъртва тяга -клекове -навеждане със щанга -мечка -чукчета -магарешко яздене -изправен стоеж). Висок съм 187 и съм на 17години.
Каква програмами ми предлагате да правя. В седмица да отделям ли 1ден за тези работи, по колко серии да правя, и колко упражнения да правя. Ако някой е запознат с тези работи може ли да каже.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
23.10.06
23:12
Няма такива работи. Това е мит.
Няма смисъл ти си перфектна височина. :) И че култористите са ниски,това не е вярно.Типицен пример е Маркус Рул.
24.10.06
00:14
Чел съм в случайно списание за култиристи има такова нещо. Не за спиране а за забавяне ли какво, за по добро оформяне се изпозлва...
да ви кажа че растежа може да се спре само с някоя яка контозия на гръбнака поне така си мисля де 6тото разбира6 ли не е логично 6ото като растей то мъскула съ6то расте :mrgreen:
Съществува само забавяне на растежа,спиране не...зависи от гена ти колко ще порастеж...
[quote author=“X-Man”]И че култористите са ниски,това не е вярно.Типицен пример е Маркус Рул.
Които е цели 180см
24.10.06
10:39
ем поне кажете за забавяне на разтежа
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече