24.10.06
13:56
Искам да ви попитам редно ли според вас да тренирам така ако искам да сваля излишните кг от краката и корема и същевременно може ли да качвам ММ?Тренирам от 6 месеца като съм сменял 3 пъти програмата за по - добър ефект.
Понеделник - гърди,рамо,трапец - 4/4/1 (това са проят на упражненията които правя съответно за отделните мускулни групи като за всяко упражнение правя 3 серии по 8 повторение)
Вторник - 30 мин велоаргометър или бягане на стадион + упражнение за корем
Сряда - Гръб,крака 4/4 като краката правя с малко килограми по 20 повторения
Четвъртак - 30 мин велоаргометър или бягане на стадион + упражнение за корем
Петък - Бицепс,Трицепс 3/3
Събота - 30 мин велоаргометър или бягане на стадион + упражнение за корем
Неделя - почивка
Значи 196см съм на 20 г. тежа 102кг В момента взимам протейн на Musahi 85% суроватката преди и след тренировка заедно с Креатин на ABB и декстроза.В дните които не тренирам взимам 1 доза от протейна и креатина .
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
24.10.06
15:11
Много е тежка програмата ти. Освен да претренираш не вярвам да постигнеш много. Намали кардиото на 2 пъти седмично и свали упражненията за бицепс и трицепс на 3 а не 4 както са сега. Локално орефляване няма. Качваш навсякъде - сваляш навсякъде.
26.10.06
14:07
май никой не гледа :cry:
26.10.06
14:14
на мен понеделника неми харева ти при гардите си натварваш рамото . По добре рамото си го прави в отделен ден с краката нищо че сплита ще стане 4 дневен пак дали ще сваляш немого да ти кажа АМА НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КВО ИСКАТЕ ЗИМАТА ДА СВАЛЯТЕ КАТО ЗИМАТА СЕ СВАЛЯ МН ТРУДНО ПО ДОБРЕ НЕСЕ МАЧИ ДА СВАЛЯШ МИ СИ ТРЕНИРАЙ ЗА МАСА ПЪК КАТО СТАНЕ ПО ТОПЛО ВРЕМЕТО ТОГАВА СЖАЛЯИ КИЛА СЯ НЯМА МИСАЛ СПОРЕД МЕН ДА МАЧИШ ДА СВАЛЯШ
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече