24.10.06
16:45
Чудех се дали усещате резултат от тва упражнение
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Аха, сутрин, обед, вечер, както се казва. Обичам това упражнение, дори само като разтягащ финал на трена за гърди или гръб.
24.10.06
17:44
Да и аз го правя .
Това е една от тайните за гърдите .
24.10.06
19:32
Не за момента, но ще го включа в следващия си сплит най - вероятно. Чувам само хубави неща за него, а и съдейки по начина на изпълнение и участващите мускули не може да няма ефект.
24.10.06
19:36
Аз го правя и съм много доволен от резолтатите.
[quote author=“AMAZER”]не го правя, необичам лигави упражнения!
А ще ни обясниш ли защо е “лигаво” :shock:
25.10.06
11:21
[quote author=”МИЛЕ”][quote author=“AMAZER”]не го правя, необичам лигави упражнения!
А ще ни обясниш ли защо е “лигаво” :shock:
И на мен ми е интересно защо мислиш , че е лигаво упражнение :?:
25.10.06
14:46
Упражнението изобщо не е “лигаво”(пробвай с повечко тежести), въпросът е усещате ли ефекта
хехехе сори ако съм обидил някой :wink: . не го усещам ефективно. по ми е близко то стречинга, от колкото до щангите.. прави се мн повторения с малко кг за да е хубаво и ефективно изпълнението..
25.10.06
18:18
и аз го правя и сам доволен от това упражнение правя го към гърба като предпоследно и го ъсещам доволно
Не,не правя пулоувър,но ако чакаш с него да спомагаш качването на ММ в гърдите,ще има да чакаш.Пулоувъра е по скоро за стречинг...
25.10.06
19:46
тяга и леженка - туй е истината !
25.10.06
19:51
[quote author=“djpetko”]Не,не правя пулоувър,но ако чакаш с него да спомагаш качването на ММ в гърдите,ще има да чакаш.Пулоувъра е по скоро за стречинг...
Ми то аз не очаквам да кача маса от пул овера, правя го защото съм чувал че разширява гръдния кош
25.10.06
20:28
аз го права от 2 месеца някде и нечувствам разширение на градния кош ! ти от колко месеца го правиш ?
супер е разтягаш всичко гръб гърди рамо даже и най-важното добре е за гръдния кош
25.10.06
21:56
от колко време го правиш а не в кои трен :) има разлика във вапроса
26.10.06
16:22
Aз лично го правя от 6 месеца на почти всяка трен. за гърди, обаче нещо май няма видим резултат
26.10.06
18:15
Правя го от време на време за разнообразяване на тренировката за гърди.
30.10.06
19:11
обаче днес щеше да ми се взриви главата :shock: мн терсене влиза кръвта в нея като го правя това упр. :x
На мен пък не ми харесва. Разпъвам се, за край може би било добро..но не ми харесва. Най-вече на раменните стави.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече