24.10.06
17:57
Имам 2 питания:
1то и по-сериозно е - вчера докато си правех лег ме заболя ляво задно рамо. Не мога точно да реша дали е мускулна болка - леко пареща и мн неприятна. Надявам се да е разтягане. От тогава до сега ме понаболва като не се натоварвам. Питането ми е какво може да е това.
2ро и по-маловажно е.. Днес 3 човека ми казаха, че задника ми е наедрял и реших да попитам какво да направя, за да го смъкна, тъй като до сега за чистене не съм правил нищо и не съм мн вещ в тази област.
Предварително благодаря на отзовалите се :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:36.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.10.06
19:37
1вото - Би трябвало да отмине скоро и без проблеми. Може да си извъртял малко щангата, да си го претоварил и още куп други работи. Не вярвам да е нещо сериозно.
2рото - Трябва ти диета и повечко движение(велоаргуметър, тичане и всичко от тоя род) да включиш към тренировките си. И за двете неща е изписано доста така, че прочети за да не става поредната тема с еднакви постове в нея.
Благодаря ти!
Ето, че болката в рамото наистина мина.. а за второто - ще се оправя :) .
Искам да попитам само - как се при карсил и по-точно когато ще се прави цикъл с анабол таблет и ще се стига до 60mg на ден? Как ще е най-добре да се поеме. Благодаря предварително! :)
28.10.06
14:57
[quote author=“rado89”]Благодаря ти!
Ето, че болката в рамото наистина мина.. а за второто - ще се оправя :) .
Искам да попитам само - как се при карсил и по-точно когато ще се прави цикъл с анабол таблет и ще се стига до 60mg на ден? Как ще е най-добре да се поеме. Благодаря предварително! :)
Сбъркал си раздела и сайта за такива въпроси.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече