релеф

PE

24.10.06
22:26

здр , мочета зна4и искам да попитам след като сам 83 кг и сам висок 1.77 см какви упражнения или някаква програма да ми кажете за релеф , също така и хранителен режим , вече сам тренирал 3 месеца някаде така 4е сам свикнал ве4е сас железата горо доло :) мерси които ми помогне

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.10.06
01:22

Разгледай първо сайта и тогава пускай постове.

PE

25.10.06
19:58

e казах да ми каже некои който иска , ако някой ще ми помогне да пише :) другите ...

25.10.06
20:26

абе и аз ми се ще да стопя ама зимата(не че е зима сега де) нема смисъл
април май там ще почвам сега яж здраво това е според мен

Релеф се прави с диета и кардио тренировки най - вече. Хранителен режим - НВД. Тези неща сме ги дъвкали доста така, че наистина се поразрови за по - подробна информация.

29.10.06
00:19

Глътни малко карнитин ... да ти паднат излишните мазнини ии си готов  :wink:

02.11.06
15:25

Лостове ,успоредки.. лицеви опори.. при мен това беше и мога да потвърдя ,че изградих много красив релеф

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1