25.10.06
14:31
Какво ще кажете за тях?
Много ги обичам в масло. :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25.10.06
19:16
много яка храна :))
супер са и в масло и на скара, ама има и трик4е - преди скарата няколко 4аса в марината от лимонов сок, подправки и 1 лъжи4ка зехтин, за да поемат и да не стават сухи
25.10.06
19:41
[quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
супер са и в масло и на скара, ама има и трик4е - преди скарата няколко 4аса в марината от лимонов сок, подправки и 1 лъжи4ка зехтин, за да поемат и да не стават сухи
Мх това ще се пробва, звучи супер. :D
[quote author=“Sportex”]Какво ще кажете за тях?
Много ги обичам в масло. :)
... и настърган кашкавал!!! Убиец е!
25.10.06
21:20
[quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
Благодаря за трикчето, ще трябва да се пробва :)
И аз ги харесвам тези сърчица. Не знам какви са им хранителните стойности, но все пак на какъвто и режим да съм бих си ги позволил от време на време.
26.10.06
10:30
[quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
И аз ги харесвам тези сърчица. Не знам какви са им хранителните стойности, но все пак на какъвто и режим да съм бих си ги позволил от време на време.
Пилешки сърца имат 153 калории, 9 мазнини, 15 белтъчини, 1 въглехидрати на 100 гр.
26.10.06
21:21
[quote author=“fitday”][quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
Пилешки сърца имат 153 калории, 9 мазнини, 15 белтъчини, 1 въглехидрати на 100 гр.
offtopic
И още веднъж благодаря на любимото ми нежно създание от форума(базирам се на компетентните й мнения да не си помислите нещо:) ).
27.10.06
10:06
[quote author=“boxerg”][quote author=“fitday”][quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
offtopic
И още веднъж благодаря на любимото ми нежно създание от форума(базирам се на компетентните й мнения да не си помислите нещо:) ).
Чак пак компететни. :oops: Просто имам една две таблички запазени във Favorites.:D
27.10.06
17:14
fitday,ще дадеш ли линк към тея таблички,pls.че отдавна търсся и не мога да намеря.знам че има тъкива някъде тук ама не ги откривам.мерси предварително :) :) :)
27.10.06
18:24
Едната е тази, която е в сайта:
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
А другата е от Спайдър спорт, само че направена малко по - готино. :)
http://www.programental.org/calories/
Иначе тcрся и в един сайт на немски:
28.10.06
03:11
Я кажете точно как ги готвите, щото аз съм малък и не готвя много. Сварих ги и после ги задуших в масло ама бяха доста несочни. Кажете рецепта с подробности. :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече