ако знаете евентоално

26.10.06
04:45

Намерих си някьв зоб но незнам как се казва.Жьлти и червени са и са по 80 стотинки хапчето преди имаше станабол са вуичото ми вика че няма станабол а тия не ги бил пробвал мисля че каза някво име ама него чух та да ми кажете ако го познаете по цената как се казва поне да знам кво ше зимам.Сори за некомпетентноста ми ама сьм начинаещ.:P

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.10.06
07:48

gohard.org ! Тук не се обсъждат стероиди!

26.10.06
12:09

Намерих си някьв зоб но незнам как се казва.Жьлти и червени са и са по 80 стотинки хапчето преди имаше станабол са вуичото ми вика че няма станабол а тия не ги бил пробвал мисля че каза някво име ама него чух та да ми кажете ако го познаете по цената как се казва поне да знам кво ше зимам.Сори за некомпетентноста ми ама сьм начинаещ

ха, и тръгнал да зоби.

ludiaBG

26.10.06
14:40

80 стинки зоб  та битамин Ц струва повече сигорен ли си че тва е някакав зоб питаи тоя от които си го купил кво е !
И тва нещо няма ли си опаковка! как може да копуваш работи дето неса с опаковка мн ми е интересно

26.10.06
15:20

фак начи няма да ги зимам мерси че ме разобедихте толкова бьрзо  :?

ludiaBG

26.10.06
15:31

може и да е някав зоб ама тря да имаш стаж поне кам година и половина 2 иначе ако е по малко пак може да се назобиш ама няма мн голям смисал пак и ти казваш че си начинаещ начи ако земиш да се зобиш и зобта да ти дава примерно 10-20 килограма да дига6 повече ставите може данеса ти свикнали на такива тежести и може да получиш нежелана контузия :)

26.10.06
15:45

не несе сьмнявам че е зоб няколко приятели си направиха програма от 3 седмици вече и се навих и аз да си взема но мисля че след три месеца ще мога да я направя.

ludiaBG

26.10.06
15:47

кажи на колко си години :) неги гледаи твоите приятели че се зобят ! те си се ебават с здравето и като имаш такива приятели що неги питап кво е тва ами питаш в форума ?

26.10.06
16:02

И те не знаят те са си зимали станабол а тва е нещо подобно на 18 сьм

ludiaBG

26.10.06
16:36

еми незнам щом искаш да се зобнеш поне направи 6-7 месеца  и с някои по лек стероид примерно метан с 200 хапа ще ти е добре :) несам мн компетентен за стероидите но поне 6-7 месеца сериозно дигане направи и да знаеш че няма смисал от цикал ако немжеш да си подсигориш нужния протеин на ден :)

26.10.06
17:11

[quote author=“ludiaBG”]еми незнам щом искаш да се зобнеш поне направи 6-7 месеца  и с някои по лек стероид примерно метан с 200 хапа ще ти е добре :) несам мн компетентен за стероидите но поне 6-7 месеца сериозно дигане направи и да знаеш че няма смисал от цикал ако немжеш да си подсигориш нужния протеин на ден :)

Поне 1 година стаж и 25+ възраст.

26.10.06
17:14

ама тва е лек стероид бе брато няма да си бия шприц се пак защо да чакам до 25 :roll: но наистна ще почакам няколко месеца.

26.10.06
18:45

[quote author=“Ivanski”]ама тва е лек стероид бе брато няма да си бия шприц се пак.

Има орални стероиди, които са и по-силни от инжекционните, и по-вредни! А и всичко зависи от дозите...

Пък и как може да вземаш нещо без да знаеш даже какво е?

ludiaBG

26.10.06
19:28

ся за годините незнам ни поне минимум 7 месеца (даже са много малко)  най добре се посаветваи с хора които зимат стероиди те ще те посаветват най добре

26.10.06
21:26

Малко странен въпрос...за какво ти е всичко това? Зоба, де...

ludiaBG

26.10.06
22:51

мислиси че ще направи за кратко време големи резултати ама тря да напраиш сигорно поне 2 курса щото парвия курс тря да е по лек (мое мнение ) пак втория вече да е по стабилен така ! ама невярвам и от стероидите пак да се натровиш чак толкова много те тря да се зимат сигорно с години че да ти стане нещо

26.10.06
23:58

Зоб на друго място не тук
ASTOR

27.10.06
03:55

ехее след пьрвата програма ми каза че втора може да има чак след една година  8)

27.10.06
10:28

[quote author=“ASTOR”]Зоб на друго място не тук
ASTOR

Вече го няма това място...  :wink:

ludiaBG

28.10.06
13:30

несъм сагласен че чак след 1 година може 2 курс 
почивката е от 3-4 месеца някаде

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1