Тренировка за гърди

26.10.06
14:44

-лег с дъмбели
-полулег с дъмбели
-обратен полулег с дъмбели
-флайс
-суперсерия пуллоувър и кросоувър

дали ще претренирам? Стаж 7 месеца

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

100% ще претренираш. 3 упражнения са ти достатъчни. Смеси лостове и дъмбели и ще се получи добра програма.

ludiaBG

26.10.06
15:26

немисля че ще претренира ако махне супер серията програмта изглежда добре  и на мястоот на обратния лег с дамбели да сложи флайс от полу лег пак за долна част кофи  даже ако иска яки гарди да започва с горна час :)  но се пак кажи по колко серии ги правиш и колко повторения :)

26.10.06
16:23

[quote author=“ludiaBG”]немисля че ще претренира ако махне супер серията програмта изглежда добре  и на мястоот на обратния лег с дамбели да сложи флайс от полу лег пак за долна част кофи  даже ако иска яки гарди да започва с горна час :)  но се пак кажи по колко серии ги правиш и колко повторения :)

3x10 А кофи не правя, щото ако не ги правя като първо упражнение нямам сили за повече от 10

ludiaBG

26.10.06
16:33

еми тогава кросоувър с задаржане накрая но се пак и някои друг да каже мението си :)

WE

26.10.06
17:57

За 7 месеца предполагам си разбрал как реагира тялото ти, така че пробвай и ще разбереш дали ти действа или ще претренираш.

Ще претренираш задължително. Три упражнения ще са ти повече от достатъчни. Пример: 1 лег с щанга 2 полулег с дъмбели 3 кофички. За кофичките е нормално ако до сега не си правил да не можеш да правиш. Аз отначало почнах с по 5-6 в серия. Сега 12 не ги усещам.

FZ

26.10.06
22:17

[quote author=“manson”]100% ще претренираш. 3 упражнения са ти достатъчни. Смеси лостове и дъмбели и ще се получи добра програма.

най- добрия отговор на въпроса !  8)

Shyne

26.10.06
22:38

аз кофи4ките ги правя като трето упражнение и даже си слагам тежест около10-20 килограма,
и изоб6то не се изморявам незнам зашто при вас е така
но да ви попитам нешто ,на успоредката в залата и можем да се хва6таме в разли4на шерина  и като се хвана на пошироко 4увствам болка в предното рамо зашто е така,независимо дали правя с тежест или не, в4ера правих и днес немога да си барна рамото досега не мее боляло толкова никога,ако някои знае да даде савет, тои предимно като се правят кофи влиза и предно рамо ама 4ак такава болка дето взех да изпитвам небива ,и маи ше го махна тва упражнение

ludiaBG

26.10.06
22:47

немисля че ще претренира ако прави така
Полу лег с щанга
полу лег с дамбели
лег с дамбели  или щанга
кофи или кросоувър

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1