28.10.06
13:55
Какаво смятате за тази нова методика?
Задокеански фитнес-инструктори твърдят, че са открили идеалната тренировка за поддържане на добър тонус без да има нужда да посещавате залата повече от два пъти седмично.
Идеята на т.нар Super Slow ( Много бавни) тренировки е всяко повторение да се прави за 20 секунди, а не за стандартните 3-6.
Началното движение трябва да трае между 10 и 14 секунди, а обратното- от 5 до 10. Правят се само по 5 повторения, на мястото на обичайните 15.
Най-хубавата част от това е, че са ви нужни само две тренировки седмично по половин час, за да се поддържате във форма.
Създателите на програмата обещават, че така ще отслабнете и ще увеличите силата на мускулите. В момента на пазара в САЩ има две издателства, които предлагат книги за тази „революционна“ система за трениране, обясняват от iVillage.
Все още няма достатъчно изследвания, които да потвърдят или отхвърлят чудотворното действие на Super Slow.
Това, което е сигурно обаче, че с бавно изпълнение на сериите на които и да са упражнения в залата, се постига по-бързо орелефяване на мускулите.
Както и при другите упражнения, при бавните серии дишането е от огромно значение. Инстинктивно по време на усилието дишането спира, което натоварва прекалено много сърдечно-съдовата система. За това обръщайте сериозно внимание на дишането си ивдишвайте и издишвайте равномерно.
Освен това Super Slow не може да замени напълно аеробните упражнения като бягане, каране на колело или плуване.
Все пак, ако искате да опитате най-новата мания в САЩ, можете да комбинирате аеробните упражнения със Super Slow серии, като тежестите не трябва да са много големи.
източник: tialoto.bg
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
28.10.06
14:50
тва “тежестите не трябва да са много големи” не ми вдъхва доверие.мани ги тия американци пак са се напили
тази методика не е нова изобщо дани драганички я беше представил в един брой на muscle & fitness много одавна.
28.10.06
17:23
Те американците много знаят, но 60% от населението им е с наднормено тегло, факт :).
28.10.06
17:41
Не мога да коментирам преди да пробвам нещо такова. Рядко срещано е, но това не значи че не върши работа.
28.10.06
19:52
Едва ли ще има ефект.
28.10.06
21:46
Амерканците май все лесното гледат. :wink: :wink: :wink:
Имаше статия в мускули и фитнес мисля че се казваше наука за повторенията и там обясняват за всички видове повторения и там за супер бавните повторения пишеше,че тази тренировка е ефектнивна и по този начин шампионите изграждам върховете на своите бицепси била ефективна за това :lol: няма го в мене списанието на работа на ще го зема и ще напиша всичо за повторенията да знаят хората какво правят :wink:
29.10.06
12:08
пиши dorian_87 пиши , искам да я скивам тази статия
29.10.06
21:25
правилно ! и аз съм на същото мнение 8)
в последно време забелязвам тенденцията в САЩ както и по целия свят да стават много популярни методика според които е нужна минимално време тренировка. послания от типа “нужни са ви 5 минути на ден за стегнат корем ” или “две тренировки на седмица са достатъчни” или “Със Сауна белт не е нужно да правите никакви усилия” на практика имат за цел да удовлетволят нуждите на по заетите и мързеливи хора. всеки се опитва да постигне неща с колкото се може повече усилия. Е, аз не съм на това мнение. Както самия Гюнтер е казал: като бях малък непрекъснато претренирвах..осъзнавам че това е грешка, НО също така осъзнавам че ако не бях тренирал така никога нямаше да достигна такова ниво за такъв период от време” нужни са МНОГО тренировки и ощи повече храна! Културизма е за хора с хъс, а не за мързеливи сметкаджии.
по здрави
30.10.06
18:58
няма невъзможни неща
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече