Въпрос или направо прецакване отностно 100% Whey на P&B

28.10.06
23:50

Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв.  После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?

29.10.06
04:26

Човече кажи къде се намира това P&B, преди месец го търсих цял ден, а за протеина или скъпичък или никакъв (по добре пилешки пържолки от нишесте).

29.10.06
10:06

[quote author=“Motivation”]Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв.  После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?

продавача да не е един висок с гола глава :lol:
абе протеина на П и Б е добър, може да си сигурен че е суроватка,е не е най-качествения но за 18 лева си е супер. на продуктите на П и Б поне пише това което съдържат на 100%

29.10.06
10:44

абе незнам къв е протеина,обаче след като го пих цяла нощ бех като картечница и ме болеше корема...

KO

29.10.06
12:58

Хич не го пий!

InDaHEad

29.10.06
13:20

[quote author=“RAMBO”][quote author=“Motivation”]Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв.  После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?

продавача да не е един висок с гола глава :lol:
абе протеина на П и Б е добър, може да си сигурен че е суроватка,е не е най-качествения но за 18 лева си е супер. на продуктите на П и Б поне пише това което съдържат на 100%

Хехе на 100% викаш....сигурен съм че е така :lol: ...нищо че дори и най-реномираните марки не си отговарят 1 към 1 с етикета но се пак това е П&Б.... :lol:

29.10.06
15:39

имам предвид че протеина вътре си е суроватка а не соя или разни боклуци като на Нутрим. Аз обаче не ползвам суроватката на П и Б защото като се миксира и се получава страшна пяна с балончета , което и е една от основните причини за газовете. протеина си е читав с изклячение на това че се пени много поради недобрата му инстантност и прекалената му микронизация.

29.10.06
17:33

А когато не тренирам как да го пия ?Той тоя продавача се отнесе супер несериозно даже той се чудеше по колко лъжици да пия

29.10.06
20:31

две супени лъжици са ти една доза.
тренировъчни дни-две дози
почивни дни - една

HA

31.01.07
20:06

[quote author=“Motivation”]Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв.  После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?

Човече направил си грешка наистина.Пил сам го и право да ти кажа няма нищо общо с цифрата 100 на етикета.Нулев ефект.Сега си го взел вече-изпий си го,а за след това ти препоръчвам някоя друга фирма,която да има сертификат от ЕС.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1