28.10.06
23:50
Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв. После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?
Човече кажи къде се намира това P&B, преди месец го търсих цял ден, а за протеина или скъпичък или никакъв (по добре пилешки пържолки от нишесте).
продавача да не е един висок с гола глава :lol:
абе протеина на П и Б е добър, може да си сигурен че е суроватка,е не е най-качествения но за 18 лева си е супер. на продуктите на П и Б поне пише това което съдържат на 100%
29.10.06
10:44
абе незнам къв е протеина,обаче след като го пих цяла нощ бех като картечница и ме болеше корема...
29.10.06
12:58
Хич не го пий!
29.10.06
13:20
продавача да не е един висок с гола глава :lol:
абе протеина на П и Б е добър, може да си сигурен че е суроватка,е не е най-качествения но за 18 лева си е супер. на продуктите на П и Б поне пише това което съдържат на 100%
Хехе на 100% викаш....сигурен съм че е така :lol: ...нищо че дори и най-реномираните марки не си отговарят 1 към 1 с етикета но се пак това е П&Б.... :lol:
имам предвид че протеина вътре си е суроватка а не соя или разни боклуци като на Нутрим. Аз обаче не ползвам суроватката на П и Б защото като се миксира и се получава страшна пяна с балончета , което и е една от основните причини за газовете. протеина си е читав с изклячение на това че се пени много поради недобрата му инстантност и прекалената му микронизация.
29.10.06
17:33
А когато не тренирам как да го пия ?Той тоя продавача се отнесе супер несериозно даже той се чудеше по колко лъжици да пия
две супени лъжици са ти една доза.
тренировъчни дни-две дози
почивни дни - една
31.01.07
20:06
[quote author=“Motivation”]Днеска ходих до Power and beauty да си купя протеин и некъв от продавачите ме подучи да си взема от техният суроватъчен протеин за 17,90 лв. После съжалявах, че се подведох...Въпросът ми е има ли смисъл да го пия или изобщо да не си товаря организма с тоя боклук ?
Човече направил си грешка наистина.Пил сам го и право да ти кажа няма нищо общо с цифрата 100 на етикета.Нулев ефект.Сега си го взел вече-изпий си го,а за след това ти препоръчвам някоя друга фирма,която да има сертификат от ЕС.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече