Гейнър на CN или на ON

MI

30.10.06
22:16

:arrow: Mighty One Chocolate 8 lbs. ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION Цена: 53.85лв
:arrow: Super Heavyweight Gainer 1200 6.6 lb. Chocolate ::::::производител:::::: CHAMPION NUTRITION Цена: 71.61лв

Значи спрял съм се на тези гейнъри и се чуда кой да си взема. Малко ме стресна ценовата разлика и затова искам да се консултирам с вас. Знам че и за двете фирми спор няма за качеството. Обаче защо на Оптимум гейнъра е доста по-евтин от този на Champion :?:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Която и да избереш няма да сгрешиш. Специално за протеини и гейнъри аз съм за Champion nutrition.

ОН:
83% карбс
10% протеин

ЧН:
55% карбс
25% протеин

От съдържанието идва разликата. По начина оп който си изписал фирмите съдя, че ще поръчваш от nutrition target. Не забравяй и цената на доставката. Въздържайте се от пазаруване на скъпи гейнъри. Както и да ги гледаме в по-голямата си част съдържат прости въглехидрати - 3 лева е кило декстроза  :wink:

земи си на Ultimate Nutrion Muscle Juice 4.75kg 72лв 55г протеин 180г карбс във SNC го има 72лв, за тая цена по-добър гейнер от тоя няма, на оптимум специално гейнера не е нищо особено и е страшно скъп ето ти сравнение:
Ultimate 1 доза 225г: 55г протеин, 180г въглехидрати, 15г мазнини

Optimum 1 доза 225г: 20г протеин, 185г въглехидрати, 2г мазнини

и двата гейнера са на една и съща цена но Ultimate e 4.75kg а Optimum 3.65kg сам си прецени каква е разликата

MI

31.10.06
00:10

Ok, разбрах каква е разликата. Но като сложим и факта че ще си купа и суроватъчен протеин, по-добре значи е да избера на Оптимум, понеже е повече като количество и по-евтин. Суроватъчния протеин в него не ме вълнува чак толкова много, понеже ще го комбинирам гейнъра със суроватъчен на CN.
Между другото доставката, която ми казвате да включа в цената надявам се не е повече от 5 лева? :? за софия стаява въпрос

31.10.06
08:35

ABB XXL е много добър гейнер.

FZ

31.10.06
12:03

[quote author=“RAMBO”]ABB XXL е много добър гейнер.

Ей тоя гейнер найстина е много - добър .  :wink:

Иначе от тея дето е изброил mincho666 съм за ON .

и би ли казал каква е причината да си за оптимум и защо е по добър при положение че с този на Ultimate са на една и съща цена 72лв, разликата е че този на Ultimate има 35г протеин повече на доза и отделно има 4 дози повече отколкото този на Оптимум, единсвения недостатък е че има малко повече мазнини

Ако поне малко се беше замислил и си направил сметката ще получиш следното:

Ultimate - 19дози х 55г протеин = 1045г протеин;    19дози х 180г въглехидрат = 3040г
Optimum - 15дози х 20г протеин = 300г протеин;    15дози х 185г въглехидрат = 2775г

Просто неможе да става дума за сравнение не случайно в бб.ком Muslce Juice е най-купувания гейнер!!!

Направо незнам как просто ги пишете тия коментари без изобщо да се замисляте колко е голяма разликата между двата гейнера чул не дoчул знае че Оптимум са една от най-добрите фирми и веднага му казва Оптимум да си вземе но грам не се и заглежда колко е голяма разликата във цена количество, а относно качеството няма разлика.

FZ

31.10.06
18:24

[quote author=“RejiMillar”]и би ли казал каква е причината да си за оптимум и защо е по добър при положение че с този на Ultimate са на една и съща цена 72лв, разликата е че този на Ultimate има 35г протеин повече на доза и отделно има 4 дози повече отколкото този на Оптимум, единсвения недостатък е че има малко повече мазнини

Ако поне малко се беше замислил и си направил сметката ще получиш следното:

Ultimate - 19дози х 55г протеин = 1045г протеин;    19дози х 180г въглехидрат = 3040г
Optimum - 15дози х 20г протеин = 300г протеин;    15дози х 185г въглехидрат = 2775г

Просто неможе да става дума за сравнение не случайно в бб.ком Muslce Juice е най-купувания гейнер!!!

Направо незнам как просто ги пишете тия коментари без изобщо да се замисляте колко е голяма разликата между двата гейнера чул не дoчул знае че Оптимум са една от най-добрите фирми и веднага му казва Оптимум да си вземе но грам не се и заглежда колко е голяма разликата във цена количество, а относно качеството няма разлика.

ти първо прочете  ли въпроса за да се правиш на отворко ??? пита се ON или CN ???
и никога не пиша чул не до чул а само личен опит а той не е никак малко !!!
друг път ако обичаш се въздържай от подобни заключения  :evil:

MI

31.10.06
22:12

моля не се заяждайте заради мене :))
Мисля първия месец да взема на ОН, а втория Muscle Juice-a. Така лично ще проверя по кое време съм качил повече и в помощ на кой гейнър е станало това. Мерси :)

ти първо прочете ли въпроса за да се правиш на отворко ??? пита се ON или CN ???
и никога не пиша чул не до чул а само личен опит а той не е никак малко !!!
друг път ако обичаш се въздържай от подобни заключения

И за какво се права на отворко просто от една проста смекта се вижда кое по си заслужава този на UN съм го пил и определено от всичко кеото съм пробвал от тизи гейнер наистина се забеляза доста видим резултат въпреки че и доста се омазних от него и заради това повече няма да пипна какъвто и да било гейнер, но за хора с по-бърз метаболизъм просто е перфектен. Този на ON не съм го пробвал поради простата причина че не си заслуважа парите.
      Като имаш толко опит я кажи с какво този на ON превъзходжа този на Ultimate че ми е много интересно да разбера. Това че момчето пита за ON и CN кво означава че непременно трябва да вземе ОN или на CN гейнера ли, при положение че може да си вземе някой по добър от този на ОН за същите пари.

моля не се заяждайте заради мене Smile)
Мисля първия месец да взема на ОН, а втория Muscle Juice-a. Така лично ще проверя по кое време съм качил повече и в помощ на кой гейнър е станало това. Мерси Smile

Това което си намислил не е лошо, така наистина ще се обедиш колко е голяма разликата, Muscle Juice ще ти стигне за 20-25 дни зависи как го взимап този на ON за 15дни си го изпил

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1