Плочки

02.11.06
10:14

1-во искам да попитам вярно ли е,че не при всички хора плочките са равномерно разположени?Защото при мене има 2 и от другата страна 1!И не знам какво да правя,защото много се дразня така.2-ро дайте плс някакви упражнения за корем и нещо режим,защото явно главно с ядене на пържоли,ориз и картофи и коремни преси не става номера.

02.11.06
11:15

1) Броя на плочките ти е еднакъв и от двете страни. Просто не са развити равномерно

2) Опитай с основните упражнения:
  2.1 Коремни преси 3х20 - ако ти е много лесно пробвай да гушнеш някой диск :)
  2.2 Повдигане на краката 3х20 - като се опитваш да задържаш за 1-2 секунди в горно положение
Прави ги поне 2 пъти седмично.

3) Относно диетата, на сайта и във форума можеш да намериш подходящата за твоите цели.

Успех !

02.11.06
11:57

[quote author=“freezer”]1-во искам да попитам вярно ли е,че не при всички хора плочките са равномерно разположени?

Да.

02.11.06
12:23

Мерси.Направо да ти е кеф в тоя сайт,има разбрани хора :).Относто коремните дето се повдигат краката някъде на ден правя м/у 60-90 всеки ден от някъде месец?

За да има толкова ясно изразени коремни мускули те трябва да са големи. А за да стане това ти трябват по 8-10 повторения(както при другите мускули). Има хора които имат мазнини но все пак си им личат плочките защото просто са ги развили доста на големина.

02.11.06
19:35

Как така повторения?Ми аз наден казах по колко правя от тези дето лягаш на земята и всигаш краката.Също пия по половин литър обезмаслено мляко(0.1%) като не знам дали това е добре да го пия ако искам да свалям от корема.Също какво имаш в предвид големи плочки и как да ги направя?

Ами тренировка с тежести. Взимаш диск с някакви кила там, не знам с колко ще можеш да прави, и правиш коремни преси с него. Не знам какви уреди имаш в твоята зала.

02.11.06
19:50

Ми стандартните.Може ли да ми дадеш пик да видя на какъв уред точно се правят?А нещо да правя в дома освен споменатото от мен упражнение?Същп сега мисля да почна пак да пия един гейнър?Би ли бил добър за мен да го взимам сега,когато мисля да изчиствам и в какво отношение трябва да са протеините и въглехидарите?

02.11.06
19:54

[quote author=“boxerg”]Ами тренировка с тежести. Взимаш диск с някакви кила там, не знам с колко ще можеш да прави, и правиш коремни преси с него. Не знам какви уреди имаш в твоята зала.

Пълен ташак са тия коремни преси. Виж на лост има интересни и ефикасни упражнения за коремните мускули, но са много трудни за изпълнение!

DA

02.11.06
19:54

как е по добре да се правят като сам хванал диска пред гърдите което е по лесно или зад врата  :?:

02.11.06
19:55

Е кои са интересните на лоста :D?

03.11.06
11:04

[quote author=“freezer”]Е кои са интересните на лоста :D?

Увисваш на лоста и почваш да повдигаш краката, докато ги опреш в него. Сваляш бавно и повтаряш.

03.11.06
18:15

Може и да увиснеш с главата надолу и да се повдигаш нагоре докато главата ти се подаде хубаво над лоста. Това може и на шведска стена.

04.11.06
08:31

[quote author=”Петко К”][quote author=“freezer”]1-во искам да попитам вярно ли е,че не при всички хора плочките са равномерно разположени?

Да.

Пример : Рони Колман,а и не само той...

04.11.06
12:30

Какво не при всички, почти при всички са леко неравномерни, от еднат страна (да кажем дясната) са малко по-високо. Това поне азсъм видял, може и да съм в грешка, ама май колкото по-големи станат, толкова повече се разместват, инак няма къде да идат;)
Като цяло в по-дребните хора съм видял по-правилно наредени плочки.

04.11.06
14:16

[quote author=“DaRe_deViL”]как е по добре да се правят като сам хванал диска пред гърдите което е по лесно или зад врата  :?:

зад врат е много по-добре иначе си е чист майтап
едни от залата се надпреварваха кой ще направи повече ръцете им бях пред гурди единия направи над 300 сам си обясни защо

04.11.06
14:28

за пресата генетиката играе голяма роля примерно аз имам 4-ри плочки до пъпа и надолу нищо не че нямам долна част но те са продалговати и плоски и не си личат за други има ясно изразени по 8 дори :) а на някои им се разминават като тухли това може би еединствената мускулна група в която генна има решаваща роля.Да не казвам голяма дума но коремните мускулии почти на всеки се различават :) и са почти индивидуално като форма,за големината е ясно че е важна тренировката  :roll:

04.11.06
14:36

Да бе как ще го направя тва упражнения на лоста седя и вдигам краката до ръцете ми?

04.11.06
15:47

[quote author=“freezer”]Да бе как ще го направя тва упражнения на лоста седя и вдигам краката до ръцете ми?

не глупости просто до 90 градуса мисля че е достатачно пускаш бавно и дигаш бързо :)

04.11.06
17:55

И гледай да не се “гъзиш” .Ако имаш възможност гледай се в огледало и също така не се люлей ( имам в предвид да НЕ използваш засилката от предното повторение ) Старай се да е чисто .Е понякога в последните серий и последните бройки може да се ползва “читинг” :) за максимално изпомпване но то е по твоя преценка :)

04.11.06
17:57

Или го прави висейки на шведска стена, така имаш опора зад себе си и няма люлеене и инерция

05.11.06
20:19

К мерси хора.Вече даже започва да ми се вижда третата плочка,но от другата страна 2-рата едвам се подава?Някакви съвети за това и как да го поправя?И също някой каза,че ако правя с коремни с тежести и ако плочките станат по-големи могли да се разместят?Това не ми звучи много достоверно та вие какво мислите?Е кво стана де?Що спряхте да пишете :(.Та вярно ли е това за плочките като правиш с повече тежести?

KA

07.11.06
23:22

За мен най-добрите упражнения са повдигане на крака от вис на шветска стена нормални коремни с наклон и да са къси на уреда за хипер-екстензии(ама на страни) и като легнеш си качваш краката някъде да са под ъгъл 90 и по-малък може спрямо тялот и ги правиш без да се дигаш до край.Тези 4 упражнения са перфектни.Докато тренирах футбол правих и подскоци като си удрях гърдите с колене.незнам това до каква степен е помогнало,но сега след тренировка ми се вижда и четвъртия ред.

08.11.06
22:42

Ааа моля те кажи това упражнения дето си допирал колената в гърдите?Предпоалгам си го правел клекнал?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1