03.11.06
22:12
Здравейте, тренирам от 4 месеца - 192, 86кг, бицепс 37,5 , сега от преди 1 месец съм на нова програмка, дето така да се каже си я направих сам, вслушвайки се в съветите на форума, кажете мнение, дано не греша тотално нещо.
П.С. тренирам за маса
1 ДЕН - гърди, средно и предно рамо:
лежанка 4х8 с 60 кг
наклонена лежанка 4х8 с 45-50кг
флайс 1-ви вариант -2х8 с 16кг дъмбели
флайс 2-ри вариант 3х8 с 14кг. дъмбели
раменна преса 3х8 с около 30 кг.
разгъване в страни 4х8
разгъване напред 4х8
============================
2 ДЕН: бицепс, трицепс
редувам през тренировка бицепсово сгъване с щанга и скотово 5х8 максимални кила,колкото мога
концентрично 4х8 14кг.
френска преса 4х8 с 25-30кг.
горен скрипец 4х8 с 45-47,5 кг.
разгъване на дъмбел зад глава с две ръце 4х8 с 20 и нещо кила
+някой път правя 21 с леки килограми
==============================
3 ДЕН: гръб, задно рамо, корем
набирания пред врат - почнах ги сега затова 4х3повторения
придърпване на горен скрипец зад врат 4х8 с 55кг.
придърпване на горен скрипец пред врат 4х8 с 45-50кг.
придърпване с долен скрипец 4х8 с 50-тина кила
разтваряне на ръцете в страни от лицев полулег 4х8 не знам точно колко кг, но не са мнго:)
и пак разтваряне на ръцете в страни на уред 3х8 с колкото мога,за да гоизпълнявам правилно- но са малко кг;)
коремът - на уред
Ми, това е;) крака не тренирам, тях от време на време ,иначе знам ,че са си полезни. :roll:
Още една добавка- не взимам никакви химии, хранителни добавки и т.нат. и така ще продължавам...
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.11.06
22:17
Съставена е добре. Горе долу основни упражнения. Кофички защо не правиш? Мисля, че може да ти е малко тежка обаче за този стаж.
Ми,да ти кажа, чувствам се мнго добре,може би съм свикнал вече ,но общо взето често имам мускулна треска ,но не прекалена,т.е. мисля,че ми се отразява добре, иначе си давам сметка за това, но искам да наблеган на гърдите и ръцето и то покрай тях и гърба :lol: и рамото :lol: и стана едно...:)но не се оплаквам..БЛАГОДАРЯ ТИ
за кофичките,едва сега почвам да добавям набирания и такива работи,но малко са ми труднички все още, както сигурно видя в програмата;) , гледам да увелича килата при уредите и тогава някак имам увереността,че ще мога да си вдигам килограмите на тялото;)
Верго, защо не правиш пирамидално на лежанката?започваи и качваи постепенно-не караи мускула ти да привиква само на 60 кг.,да не говорим 4е може да се контузиш ако не си загрял добре.например моята лежанка вкл.10 повт. по 20,40,60,80,80 кг.опитаи и малко разнообразие на всеки 3-4 седмици-например вкл. лежанка с тесен хват,изтласкване на дамбели(не го бъркай с флаиса),но зависи и коя част на гърдите искаш да тренираш.още нещо-бих те посаветвал да си правиш рамото с гърдите.а корема си го тренираи постоянно.
п.с.: ицо каза че ако го черпиш една боза ще ти помогне с програмата:):)
15.11.06
11:50
Програмата си е доста тежка за стажа които имаш.И прави нещо за долната част на гърба като тяга примерно
мерси пак за мненията:)
относно това ,че ми е тежка програмта , ми, появиха ми се и стриии даже (без да ползвам химии и добавки), но съм доволен и смятам да продължавам така ,пък ще видим:)
icinho- аз рамото си го правя с гърдите, само задното си го правя с гърба, щотоо ми се вижда прекалено да го правя и него в деня за гърди и предно,средно рамо:)
иначе за бозата - нямате проблеми бе;) ще черпя, то вас ,ако не ви почерпя , кой:)
УСПЕХ, ПИЧОВЕ!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече