05.11.06
03:47
Интересно ми е някой да каже колко е най-добрия процент мазнини които трябва да се съдържат в тялото на човек. Знам че не може да е 0 защото мазнините са нужни за защита и изолация. Знам че има такива кантари които измерват мазнините (днес си взех един такъв), дали са верни според вас. И последен въпрос това процентно отношение което го показват за обем ли се отнася или за килограми мазнина???
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим05.11.06
12:02
Кантарите не са верни, евентуално само ориентировъчно, но иначе са бошлаф работа. Аз имам на велоергометъра едно дето мери мазнините уж, същата работа е. Преди имаше тема за това.
няма как да разбереш ! тия кантари които мерят мазнини, вода само дето си даваш парите :evil: се пак не се знае колко са ти тежки кости, органи
Всичко е на око мен ако питаш
Според мен е важно да се чувстваш добре и да се харесваш. Дали ще са 10, дали ще са 15…не е толкова важно, едва ли ще те питат на Мр Олимпия колко си ;)
Интересно ми е някой да каже колко е най-добрия процент мазнини които трябва да се съдържат в тялото на човек. Знам че не може да е 0 защото мазнините са нужни за защита и изолация. Знам че има такива кантари които измерват мазнините (днес си взех един такъв), дали са верни според вас. И последен въпрос това процентно отношение което го показват за обем ли се отнася или за килограми мазнина???
С кантара трябва да върви инструкция. В нея трябва да имащ в табличен вид търсената от теб информация. Ако си от Сф мини през фитнеса ми да ти дам една таблица или дай мейл да ти я изпратя.
Само за ориентир: за мъже 18-28 години нормата е 8-18%.Оптималното е по средата 12-13%. Ако искаш да получищ мазнините в кг., а не в проценти - умножи теглото си по показанията на уреда и го раздели на 100.
От твоето тегло извади кг. на мазнините и ще получиш АТМ(активна телесна маса).
След 1 месец тренировка като се измериш пак анализирай резултата.
Ако АТМ е нагоре значи си добре. Ако мазнините са по-нагоре от Атм сменяй диетата ...
При сваляне нещата са подобни - трябва да “чистиш” повече мазнина, отколкото АТМ.
Всички замервания ги прави суттрин по едно и също време след като си ходил до WC-то.
06.11.06
20:41
СЗО дава за най-здравословно и препоръчително ниво на мазнините 15% за мъжете и 25% за жените.
Мерси за информацията. Имейла ми е: philip_bg@abv.bg Прати ми ако искаш таблиците. Аз знам как да превръщам от проценти в килограми, все пак съм минал 6-ти клас :lol: . Исках само да питам дали са обемни или масови проценти. Но мисля, че разбрах от отговора ти че става въпрос за масови. А до твоя фитнес няма да мога да дойда защото не съм в България.
07.11.06
02:31
Бих искал и аз да видя за какво става дума! :lol: Пощата ми е nikolaBULL@abv.bg
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече