06.11.06
13:15
Значи взех си следните продукти:
ABB Extreme XXL гейнър 6lbs
и
Pure WHEY на Champion Nutrition 5lbs.
Искам ако може да ми предложите варианти за комбинация на гейнъра със суроватъчния протеин за максимален ефект. И какви дози точно да пия, кога и т.н.? Защото някои ми казват да пия гейнъра преди тренировка, а след протеина. Обаче на гейнъра си пише, че се пие след тренировка и т.н. Помагайте :)
Ако е нужно - 19 години, 170 ръст, 60кг. Много трудно качвам. Building стаж - около година с 2 месеца прекъсване.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.11.06
20:40
[quote author=“mincho666”]Значи взех си следните продукти:
ABB Extreme XXL гейнър 6lbs
и
Pure WHEY на Champion Nutrition 5lbs.
Искам ако може да ми предложите варианти за комбинация на гейнъра със суроватъчния протеин за максимален ефект. И какви дози точно да пия, кога и т.н.? Защото някои ми казват да пия гейнъра преди тренировка, а след протеина. Обаче на гейнъра си пише, че се пие след тренировка и т.н. Помагайте :)
Ако е нужно - 19 години, 170 ръст, 60кг. Много трудно качвам. Building стаж - около година с 2 месеца прекъсване.
Защо геринар и протеин ?? Няма абсолиутно никакаф смисал Комбинираи Протеин сас креатин или ел глутамин.А геинара ко комбинираи сас амино киселини.Парво се поинтересуваи малко преди да си дава6 парите еи така :)
06.11.06
21:30
Моля, ако някой може да помогне да пише по темата, а не защо не съм си зел това и онова...
И още нещо да питам .... тая мерителна лъжица от гейнъра на ABB направо ме изплаши :) колко грама е? не знам каква доза да си направя ... 4OZ пише, че е.
[quote author=“mincho666”]Моля, ако някой може да помогне да пише по темата, а не защо не съм си зел това и онова...
И още нещо да питам .... тая мерителна лъжица от гейнъра на ABB направо ме изплаши :) колко грама е? не знам каква доза да си направя ... 4OZ пише, че е.
2 scoop както пише на опаковките или 2 суперни лъжици с връх са около 50гр., точно толкова трябва да ти е една доза. Вземай геънъра сутрин между закуската и обяда и преди тренировка, а протеина преди закуска и след тренировка, малко множко, но зависи само колко процентен протеин взимаш, все пак и в геънъра има протеин. Гейнъра може да не го взимаш в дните когато почиваш. За един месец трябва да качиш 2-3кг. :wink:
Може и да не качи нищо от каде го изчисли точно пък 2-3 :roll: много зависи диетата която прави.Само с геинър и протеин не казвам,че са лоши добавките супер са,но ако се надява на добавките яка диета с добавките вече съм сагласен :wink:
Много добри добавки си си взел,много са качествени :wink: Според мен протеина трябва да го пиеш сутрин преди закуска и преди тренировка.Гейнъра трябва да се пие точно след тренировка,просто тогава организма ти има нужда от въглехидрати.Любопитен съм да разбера колко пара даде общо :? .Успех :wink:
07.11.06
14:05
Ти нормален ли си ???
пич чети си етикетите:
Best ways to use EXTREME XXL - ABB EXTREME XXL :
Mix four scoops in a shaker cup filled with 16oz of cold water, milk, or your favorite beverage in a blender for 30-60 seconds. Consume between meals or immediately after training to boost your caloric intake. :arrow: 4 суп. лъжици с студена вода или мляко. Взима се между храненията или незабавно след тренировка.Най-добре след тренировка. Цялата кутия са 10 дози !. В една доза има 1040кал, 42гр протеин 208гр въглехидрати и 35 г мазнини. Направо си ти замества храненето след тренировка. 2 часа след може да ти е следващото хранене,то едва ли ще имаш апетит по-рано.
За суроватъчния протеин - Serving size 1 scoop (32 g)- 1 доза.
Ти си 60кг. с храната ще си набавиш спокойно нужните ти протеини - 120гр + 42гр от гейнъра - даже много стават. Суроватъчния си го остави за после,когато гейнъра ти свърши. И най-добрия вариант за суроватъчния е пак след тренровка, като преди него си взел бързи въглехидрати в количество 0.8-1.1 гр. на кг. от теглото ти, например за 60кг това са 70гр. пчелен мед. Веднага след трен. взимаш меда разтворен в вода и след 20мин. 1 доза суроватъчен протеин.
07.11.06
19:09
Ще задам пак някои от въпросите, понеже не получих отговор :)
Не е нужно да ми превеждате какво пише на кутията, това го прочетох. Искам да разбера колко грама е тази голямата лъжица вътре в гейнъра и по колко такива лъжици се пият на ден. Не искам да ползвам супени. Също така да питам дали заедно с протеина да пия гейнъра след тренировка? Защото тоя гейнър май ще свърши доста бързо.
ПП - Някой ме питаше за цени - 70лв. за гейнъра и 100 за проетина.
07.11.06
21:30
гейнара сунтрин и веднага след тренировка
протеина преди и 20-30мин след тренировка
виж на кутията точно над таблицата със стойностите пише дозата в грамове и в скобички колко мерителни лъжици
пп. браво перфектни добавки си взел
07.11.06
21:54
не пише, ако пишеше нямаше да питам :)
Ок, разбрах кога да ги пия, но така и не разбрах по колко грама е тая лъжица, та да знам с нея как е. И колко лъжици от нея е една доза???
[quote author=“mincho666”]не пише, ако пишеше нямаше да питам :)
Ок, разбрах кога да ги пия, но така и не разбрах по колко грама е тая лъжица, та да знам с нея как е. И колко лъжици от нея е една доза???
6lbs=2.7kg Гейнъра съдържа 10 дози-значи една доза гейнър ти е 270 грама. Ако имаш кантар е лесно. Ако не - напълни я тази лъжица с гейнър, пресипи я в едно найлоново пликче и отиди до най-близкия магазин с електронна везна да ти го измерят. Така ще си 100% сигурен колко грама е. :wink:
08.11.06
14:09
[quote author=“mincho666”]не пише, ако пишеше нямаше да питам :)
и ако наистина е 270гр. както каза ники72 по добре намали дозата така че да ти стигне за 1 месец поне като гледай в нетренировъчен ден да приемаш поне половината от дозата в тренировъчен измисли някъква такава система и като комбинираш с протеин ще стане супер
08.11.06
15:01
Ок, дайте тогава ако знаете някакъв сайт за мярни единици :)
Да разбера това 4oz колко грама е. Пише 4oz и от другата страна на нивото на 4oz има 1/2cup.
Защото аз в момента пия гейнъра 2 пъти на ден по една мерителна лъжица(демек това 4oz) и идея си нямам коло грама е това.
[quote author=“mincho666”]Ок, дайте тогава ако знаете някакъв сайт за мярни единици :)
Да разбера това 4oz колко грама е. Пише 4oz и от другата страна на нивото на 4oz има 1/2cup.
Защото аз в момента пия гейнъра 2 пъти на ден по една мерителна лъжица(демек това 4oz) и идея си нямам коло грама е това.
онлайн конвертор- http://www.curezone.com/conversions.asp
Вероятно 4 такива мерителни лъжици ти е една доза.
08.11.06
19:32
4oz = 113.398гр. според този конвертор.
А 4oz ми е цялата мерителна лъжица ... т.е. една е малко така ли? още трябва да прибавям? 113гр. не стигат ли за една доза? и така 2 дози на ден става към 225гр.
[quote author=“mincho666”]4oz = 113.398гр. според този конвертор.
А 4oz ми е цялата мерителна лъжица ... т.е. една е малко така ли? още трябва да прибавям? 113гр. не стигат ли за една доза? и така 2 дози на ден става към 225гр.
Ами то този гейнър си е XXL и за това са му такива яки дозите от по 276 гр.-така пище на кутията -Serving Size: 4 scoops (276g),Servings Per Container: 10 -т.e. 10 дози е кутията.
Тук го прочетох: http://vigorous.stores.yahoo.net/abbexxxlwega.html
276гр е сигурно 1 доза за 80кг човек. A за твоите 60кг значи 207 гр=7.302 oz-почти 2 мерителни лъжици. Само не знам как е по-добре -разделен на 2 приема дневно или на 1 след тренировка.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече