L-Carnitine + Creatine

07.11.06
13:07

Знам че попринцип да взимаш двата суплемента заедно е пълна глупост, но имам имам проблем и се чудех дали това е възможно решение. Значи сега съм в период за маса, но всяка вечер имам задължителна кардио тренировка около час и половина. След това взимам аминокиселини, но явно не е достатъчно :( Искам да знам има ли проблем да използвам Л-карнитина просто с цел запазване на ММ(нищо повече)?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.11.06
13:14

[quote author=“Warrior Within”]Знам че попринцип да взимаш двата суплемента заедно е пълна глупост, но имам имам проблем и се чудех дали това е възможно решение.

Не е глупост! Просто си вземи такъв креатин които не задържа вода

07.11.06
14:33

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Warrior Within”]Знам че попринцип да взимаш двата суплемента заедно е пълна глупост, но имам имам проблем и се чудех дали това е възможно решение. Не е глупост! Просто си вземи такъв креатин които не задържа вода

Взе ми думите от клавиатурата  :wink:

07.11.06
15:04

Разбирам ви, но целта ми не е да свалям килограми чрез карнитина, а просто да запазвам ММ. Възможно ли е с моноходрат, че вече си взех 500гр  :(

07.11.06
19:14

С тоя карнитин няма да стане това което си намислил. По-скоро аминота ти трябват и наи-добре BCAA. И тоя монохидрат задържа вода,  имаи го впредвид.

08.11.06
20:36

За да не откривам нова тема ще попитам тук. има ли проблем ако разбия протеин+кратин+глутамин в шишенце вода и го изпия чак след час и половина?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1