Къде да обсъждаме стероидите ?

Темата е заключена.
SeLeCt

08.11.06
00:00

хора може ли да кажете дали ще се обсъдат стеройди някаде или ?

Стероиди не се пише с Й!!!
Йода

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.11.06
07:54

Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

08.11.06
08:27

[quote author=“SeLeCt”]хора може ли да кажете дали ще се обсъдат стеройди някаде или ?

Доколкото разбрах, ще се възстанови след време “ГоуХарда”, затова няма да се пуска такъв раздел тук.

08.11.06
22:54

[quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

:lol: напълно съгласен

FZ

09.11.06
11:49

[quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

И аз също съм съгласен .

FIREBLADE

09.11.06
21:12

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Ми няма да ги обсъждаш и толкова  :D

И аз също съм съгласен .

балъци... :D

SeLeCt

09.11.06
21:39

ма кви сте вие та да ми казвате дали да обсъждам или не нито сте модератори нито нищо а ми говорите некви простотий като сте решили да сте чисти мене не ме интересува аз искам да си обсъждам стеройдите пък на тези който не им харесва нека да не ми усират темите

09.11.06
23:22

Няма изгледи тук да се коментират стероидите.
В бъдеще Го-Харда ще заработи и това е отговора на въпроса Ти

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1