Един малко странен въпрос!:)

KO

08.11.06
21:15

Ситуацията е следната: пътувам за някъде си(чужбина) със самолет. Мога ли да си взема протеинчето(кутия 500 гр) и да го сложа в багажа, не ръчния, ами другия. Възможно ли е да имам проблеми? Към кой да се обърна, да ми каже със сигурност как стоят нещата? :)

Sportex

08.11.06
21:20

[quote author=“koisymazzz”]Ситуацията е следната: пътувам за някъде си(чужбина) със самолет. Мога ли да си взема протеинчето(кутия 500 гр) и да го сложа в багажа, не ръчния, ами другия. Възможно ли е да имам проблеми? Към кой да се обърна, да ми каже със сигурност как стоят нещата? :)

Само в ръчния са новите ограниячения. Няма проблеми да си носиш.

JD

08.11.06
21:39

Абе остави ти проблеми да няма, ако е за Европа ок, но ако е за САЩ или се минава през въздушното пространство на САЩ  :lol: , послединте новости са че има вече ограничение дори за парфюмите които носиш, трябва да са в прозрачни шишета и не повече от 150мл  :lol: . Аз очаквам в близко бъдеще до САЩ да се пуска само с ръчен багаж не по-тежък от 300гр и само в хартиена торбичка  :lol: . Практиката е елементарна, винаги преди път се обаждай на летището, имат си телефон за актуална информция, но не виждам причина да не си го направил още при закупуването на билета.  :wink:

Sportex

08.11.06
21:44

[quote author=“jdoe”]Абе остави ти проблеми да няма, ако е за Европа ок, но ако е за САЩ или се минава през въздушното пространство на САЩ  :lol: , послединте новости са че има вече ограничение дори за парфюмите които носиш, трябва да са в прозрачни шишета и не повече от 150мл  :lol: . Аз очаквам в близко бъдеще до САЩ да се пуска само с ръчен багаж не по-тежък от 300гр и само в хартиена торбичка  :lol: . Практиката е елементарна, винаги преди път се обаждай на летището, имат си телефон за актуална информция, но не виждам причина да не си го направил още при закупуването на билета.  :wink:

Да ама не се говори за ръчния багаж в темата. :shock:

08.11.06
22:00

[quote author=“koisymazzz”]Ситуацията е следната: пътувам за някъде си(чужбина) със самолет. Мога ли да си взема протеинчето(кутия 500 гр) и да го сложа в багажа, не ръчния, ами другия. Възможно ли е да имам проблеми? Към кой да се обърна, да ми каже със сигурност как стоят нещата? :)

нямаш никакъв проблем.Аз си докарах 10либри протеин и nitrix.Никой няма да ти направи проблем

KO

08.11.06
22:09

[quote author=“ridddick”]

нямаш никакъв проблем.Аз си докарах 10либри протеин и nitrix.Никой няма да ти направи проблем

Кога и от къде си пътувал?
Наще ми казват да не вземам никакви добавки, щели сме да имаме проблеми на митницата! :shock:
Искам си суроватката просто за консумация там, за да не стана кожа и докато се върна.  Патил съм веднъж!

08.11.06
22:21

Пътувал съм от германия до бг и обратно с австрийски и немски линии - няма проблем. пренасял съм кила креатин, глуамин, амино, протеин 4,5 кила и т.н.

Ако не е в личния багаж никой нищо няма да ти каже.

09.11.06
11:42

Преди месец се върнах от Бостън и в единия куфар имах 4 либри ON. Няма никакви проблеми. Ако искаш може да си вземеш и меч стига да имаш бележка, че е за колекционерски цели. :lol:

FIREBLADE

09.11.06
21:16

а може ли да се изпраща като кулет/колет(как се пише бе да го еба) от щатите и какви ще са митата горе-долу :?: щото аз чакам пратка  :P

11.11.06
09:15

Няма никъф проблем да ти направят ... На мен ми донесаха от САЩ 2 кг протеин Universal ... На чичо никфи проблеми не му беха напраили

11.11.06
12:32

[quote author=“boxerg”]Ако не е в личния багаж никой нищо няма да ти каже.

Точно така, изпитано е.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1