08.11.06
21:50
Мн ше се радвам ако ми помогнете.Значи взех си суроватка на Optimum Nutrition 100%Whey.Обаче успях да събера пари само за 940гр кутията (мн скъп да го е*а)...Възможно ли е да ми стигне за месец,така че да се постигне някакъв видим ефект,или е твърде малко.Клоко да взимам?Тренирам 3 пъти в седмицата,висок съм 183 ,тежа 78 кг...Мерси мн предвартелно!!!! :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДобавките не са магически и с една кутия да имаш ефект.Добавките са само част от подготовката ти а не основен факрот.Необходими са режим на хранене,добра тренировка и добър сън.Сам по себе си този протеин не мисля че може да ти даде ефект без значение колко е скъп и колко е добър.Що се отнася до приема добре ше е преди и след тренировка по една доза като тази преди тренировка може да я пиеш с млеко.А през дните в които почиваш може да минеш и без него но трябва да се храниш добре с поне 2,2 грама протеин на телесно тегло за деня и 4,4гр въглехидрати и около 20-30% от калориите да са от мазнини.
09.11.06
12:40
комбинирай го с креатин и ще удвоиш ефекта :wink:
09.11.06
15:12
Добави креатин и глутамин .
09.11.06
15:56
Така е с една кутия мускули не се правят .
10.11.06
00:53
Отлично мнения казз.6апка ти свалям по точно и актегорично едва ли някои може да се изрази и ако ми позяоли6 да те цитирам наи важното нещо във боди билдинга от личен опит споделям не са добафките нито стероидите а са необходими са режим на хранене,добра тренировка и добър сън без тези 3 не6та,колкото и добафки да зимаш колкото и луди пари да праскаш за тях,прогрес няма да има6 :) ;)
11.11.06
19:56
ей да бе.....я си представи че тренира 3-4 пъти в седмицата с няква обикновенна програма яде 3 пъти на ден като обикновенните хора и спи по 6 часа при това положение няма да порасне,НО ако вземе протеин креатин глутамин геинър амино трибестан и т.н. в големи дози няма ли да порасне ?! моля ви се не ми говорете че с добавки не става...вярно че храната е основата ,но не умаловажавайте суплементите просто всичко зависи от дозата....много ясно че от 30 грама протеин на ден няма да направи нищо, но ако приема 100 протеин и 300гр. гейнър 20 хапа амино ако ще и вафли да яде пак ще качва стабилно....сичко е в дозата
Мда ” Дозата прави отровата! “
11.11.06
20:54
и кфо от 100гр протеин на ден ще се отровиш така ли ? аз не ти говоря за промишлени количества,а за малко повече над нормалната доза....общо взето с пари и воля става всичко
12.11.06
16:32
и кфо от 100гр протеин на ден ще се отровиш така ли ? аз не ти говоря за промишлени количества,а за малко повече над нормалната доза....общо взето с пари и воля става всичко
Аз не ги умаловажавам,спокойно :) Както спомена там за храненето АКО се храни 3 пати като обикновенните хора,разбира се че няма да качи нищо.Но аз говоря ако се храни както триабва яде по 6 пати ан ден спи по 8 4ас аи тренира сас добра програма,преспокоино може да изкара един голям период без добафки !!! След него може да земе апк колкото да излезе от застои които винаги се получава след определен период на покачване.Единстенно протеин е хуваво да зе зима постоянно ,а като говоря постоянно имам предвид да неможе без него както ти се налага през деня да пие6 вода таи ши си наложиш да пие6 протеин(е не толкова често се пак :lol: )
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече