09.11.06
09:27
:)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНезнам за след време но лично познавам един пичага на 25 години някаде...та преди време тренирал си той усърдно и след работа късно вечер отива в някав денонощен фитнес и в 10 часа вечерта почва да помпа...имал гърди.Изкарал си 2-3 упражнения и почнал да прафи кофички...усетил припукване в рамото но си довършил серията,след това почнало леко да го пари,отишъл на лекар и...кво да чуе...“1 година никви тежести”.Та за с тежести незнам но упражнението (както и много други де) си е опасно.Макар,че мен специално нищо освен травма (да не дава господ) неможе да ме спре да се окича с тежести като коледно дръвче и да се помпам...
Успех :D А и темата ми звучи като “ако клякам с много кила ще ме болят ли капачките”...спорта си е такъв,всичко е възможно :wink:
09.11.06
10:53
Ами рамото в това упражнение е основен мускул и се движи доста. Ако го претовариш става лошо. Разликата между кофичките и рамнната преса например е че там вдигаш тежеста нагоре, а тук тя виси на теб и я вдигаш “неактивно” с рамото. Може да се получи контузия разбира се, то навсякъде може...
аз пък да питам кофите или тягата правят тази V форма на гърба ? :) кофи знам,че са за гърди ама така са ми казвали
09.11.06
20:44
[quote author=“ludiaBG”]казва ли са ми че ако правиш кофи с мн кила след време започвало да те боли рамото ? Верно ли е това
на всяко едно упражнение ако не загрееш ще те боли нещо
09.11.06
20:53
Ако не загрееш няма как да те боли нещо.Ако правиш кофичките кат хората няма как да ти се преебе рамото няма такъв вариант.То е единственото управнение при които участват всички мусклули от горната част на тялото и е идентично със клека при които участват всички мускули на краката.Вече има варианти как се правят кофичките и какво искаш да се насочиш дали гърди или пък трицепс.
Набирания ама пред врат или зат врат :wink: :roll:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече