11.11.06
12:56
За първи път през живота си ще прася диета и очаквам малко да ми помогнете. Ето накратко какво ще включва тя и после ще питам :
8:00 100гр овесени ядки смесени с 200гр кисело мляко
10:00 2банана + 50гр сирене
13:00 риба тон
16:00 200гр ориз + 2 яйца
17:00 тренировка
19:30 200гр пиле филе + 200гр картофи
23:00 200гр извара + 1 банан
Та нещо такова смятам да изглежда. Идват към 160гр белтъци и 270 въглехидрати.
САмо че сега като си правих ориз и нали сварих си около 200гр ориз обаче той като се свари и нали набъбва и сега имам около половин тенджера с ориз :shock: И какво да прася , колко да ям . Едва ли трябва всичкото :D В смисал трябва да изям 200гр сварен нали така?
Ако може и да ми кажете и с какво ядене да заместя рибата тон в 13:00 защото доста скъпо ще ми излезе , аз е взимам на 1.60някаде 160грама.
Общо взето как ви се струва режима ми. 70кг съм.
ААА да и отделно взимам протеин ,креатин,глутамин и амино.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
11.11.06
18:55
Добре е да уточниш какви са ти целите. Покачване на маса, изчистване от мазнини и покачване, понижаване на наднормено тегло.
рибата тон е много богат източник на протеин и е лека храна ако питаш мен е сложи като последно хранене.като искаш да е заместиш и си решил да е богато това ядене на протеин земи се яица 6-7 белтака сас 1-2 белтака и си готов . но това пак ще ти излези кам 1.60 лв.затова батка направи това което напраих аз ПРЕМИРИ СЕ.това е скап спорт и ако искаш да растеш трябва да даваш пари ако нети се дават пари земи играи шах или табла за там пари поне не се изкат.аре и ПОЗДРАВИ
Рок_ еми да качвам искам :D
Лудиа рибата тон умишлено съм е сложил по рано , защото след тренировка пия протейн,креатин,глутамин и амино :D
Кое е основното при “изчистване от мазнини и покачване”,какви са особеностите на този вид ХР?
Нямаш плодове и зеленчуци!!!Освен тях не виждам и ненаситени мастни киселини.Прибави комплексни въглехидрати във второто хранене,не може в 2 от 4 само да имаш въглехидрати в предтренировъчните хранения!
06.12.06
14:37
След 3 часа по малко въглехидрати поемай.
Sumalia, извинявай, че те поправям, но ненаситени мастни киселини има дори и да не ги виждаш :wink: Може би имаш предвид Omega-3 ли не знам. Па и плодове и зеленчуци виждам. Дори и да не са съвсем достатъчно това съвсем не е съществения проблем на диетката. Разбирам и от други твои постове, че имаш известни симпатии към вегетарианството и здравословното хранене ама не забравяй, че пишеш в раздел за покачване на тегло все пак.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече