11.11.06
14:40
За колко време го изпивате?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.11.06
14:56
зависи по колко го пиеш и си объркал раздела !
11.11.06
15:50
1 седмица, мах 10 дни за това си го карам на само на храна.
Ако съм на НВД - 15-16 дни (2 пъти х 1 serving(30gr)) - останалия необходим протеин - от храната.
Сега зимъска - за около 31-32 дни (пия само след трен. и ми е много по-лесно да си го набавя с храната)
11.11.06
17:02
С брат ми 1 кг и половина го пихме 3 месеца някъде като го пиехме само в тренировъчни дни след трен само
12.11.06
15:59
Акд пестеливо точно месец, иначе ако не пестя за 16 дни.
[quote author=“kozmo”]Протеина се пие по грам на килограм телесно тегло,разпределен на приеми най-много по 30 грама.Така че ако си 70 килограма ще се наложи да пиеш по 70 грама на ден.От тук нататък можеш да сметнеш сам за колко дена ще ти стигне. А ако вземаш медикаменти или суплементи които създават положителен азотен баланс в организма усвоимата доза може да стигне до 2,5 гр на килограм.
http://www.fitnes-bg.com/
чакай а яденето??? неможе конктетно да кажеш по колко притейн трябва да се пие :) :roll: просто ако той яде по 1кг пилешки гърди примерно на ден протейн не му трябва въобще :lol: ако си 80 кила горе долу и с яденето си набавяш 150грама ти стигат два приема на протейн по 25грама,плюс това ти слагаш протейна под общ знаменател,да не забравяме че има доста видове протейн с различно белтъчно съдаржание,неможе да се конкретизира по колко протейн да се пие на ден (като добавка имам в предвид) иначе с яденето ако тренираш тежичко 3грама на килограм мисля че ще дойдат добре :)
[quote author=“kozmo”]аз лично съм стигал до 96 килограма доста чиста мускулна маса и си мисля че тези приеми ще са му необходим плюс храната. А пък щом задава такъв въпрос едвали яде по кило пържоли, с протеин излиза и по евтино и по добре за талията.НО съм съгласен с теб че важен е сумарния прием иначе пари на вятъра и проблеми с бъбреците.
.
http://www.fitnes-bg.com/
OFFTOPIC
за пръв път го виждам тоя сайт са ше го разрова тоатално :wink: 10Хz
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече