Отслабване без кардио ???

AL

11.11.06
20:08

Значи аз по принцип съм слаб , но искам да направя по- ..... дълбок релеф. Мога ли тва да го постигна с НВД , но без да правя кардио. Досега редовно си въртях колело в залата , ама много ме дразни и всеки път ходя с адкста досада заради тва колело.Иначе силовите упражнения не ми пречат (лежанки и т.н.). Искам да сваля към 3 кг горе долу.

FI

11.11.06
20:24

[quote author=“AlfaR”]Значи аз по принцип съм слаб , но искам да направя по- ..... дълбок релеф. Мога ли тва да го постигна с НВД , но без да правя кардио. Досега редовно си въртях колело в залата , ама много ме дразни и всеки път ходя с адкста досада заради тва колело.Иначе силовите упражнения не ми пречат (лежанки и т.н.). Искам да сваля към 3 кг горе долу.

Аз нещо се обърках, хем си слаб, хем дълбок релеф? Имаш ли мускули, все пак релеф значи да ти се виждат мускулите, ама ако ги нямаш и си хилка какво ще се вижда... Иначе конкретно на въпроса ти: не е невъзможно, но трябва да спазваш по - строга диета и да внимаваш с калориите да си на минус винаги.

AL

11.11.06
20:41

Еми имам мускули да .... или поне аз така си мисля :D :D :D. Исках да кажа , че не трябва да свалям 15 кг. , а само 2-3.

13.11.06
12:01

[quote author=“AlfaR”]Значи аз по принцип съм слаб , но искам да направя по- ..... дълбок релеф. Мога ли тва да го постигна с НВД , но без да правя кардио.

Естествено, кардиото не е задължително.

13.11.06
12:12

Не е задължително, но с кардио ще ги свалиш по-лесно, именно, защото са само 2-3 кг, а не 15кг.

Поздрави

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1