13.11.06
10:03
Дайте ми предложения за няква марка гейнер :wink: , че в сряда отивам в магазина , а не съм се ориентриал
П.П. имам 50 лева
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.11.06
11:37
Universal - Giant Mass
Ползвам го от 4 месеца и има ефект. Преди съм го ползвал също и пак имаше ефект!
Много е готин вземи си с Ванилия щот е по готин отколкото с какао.
аз пих на биогейм един зонес или нещо такова имаше страшен вкус говоря за банана,но мисля че покупката на гейнер си е малоумна работа не обиждам никой но см сигорен,че можеш да си набавяш прост ваглехидрат и без прием на гейнер,за 50лв си купи нещо което неможе да си набавиш с храната,то тва е смисъла на хр.добавка :wink:
13.11.06
16:45
1кг суроватка+1кг декстроза ще ти свърши същата работа дори по добра
13.11.06
17:32
Пич , добави още някой лев и си вземи нещо найстина добро .
Например : XXL на ABB :wink:
13.11.06
20:07
Аз в момента го пия този на ABB и е много готин на вкус... обаче МНОГО бързо свършва наистина. Само 10 дози е.
[quote author=“BIG PICHAGA”]Пич , добави още някой лев и си вземи нещо найстина добро .
Например : XXL на ABB :wink:
каква е цената и за колко дози ?
bobisz
BIG PICHAGA написа:
Пич , добави още някой лев и си вземи нещо найстина добро .
Например : XXL на ABBкаква е цената и за колко дози ?
Ето инфо за гейнъра- http://vigorous.stores.yahoo.net/abbexxxlwega.html
70лв е 6лбс(2.7kg)
Вземи си на Ultimate Nutrion-Muscle Juice 10.45лб(4.75kg)-55г протеин 180г въглехидрати.В SNC го има за 79лв. :wink:
[quote author=“Sourcemag”]1кг суроватка+1кг декстроза ще ти свърши същата работа дори по добра
и аз тва се опитвам да обясня :roll: :wink:
14.11.06
09:24
Ми мисля че “Crash Weight Gain” на Weider е добър,но не съм сигурен колко струваше май 30 и нещо лева едното кило
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече