Креатин

13.11.06
21:55

Казаха ми че ако взимам креатин и после спра мускулите увисват или надебеляваш много.Искам да попитам вярно ли е това :roll:  8)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Не. Колко креатин съм изпил и колко време спрях след това и ми няма нищо. Никой не съм чувал да се оплаква от такова нещо.

Не. Това ти го е казал човек без капка знания в областа на бодибилдинга. Може да дълго и на широко да си го обясняваме, но най-просто - намери статията в сайта за креатина и я прочети. Като му разбереш действието ще разбереш и какви може да са последствията. От креатина може да посъбереш малко вода под кожата и леко да изглеждаш подпухнал и по-обемен, но след спирането му водата се изчиства и остават мускулите (и част от силата).

14.11.06
00:15

А вярно ли, че отваря ракови клетки( някъде из форума съм го чел), или не вярвате на това?

[quote author=“pecatalud”]А вярно ли, че отваря ракови клетки( някъде из форума съм го чел), или не вярвате на това?

Това е само хипотеза, до сега няма никой оплакал се. Ако има изобщо такава възможност то това ще е ако се прекалява яко.

FZ

14.11.06
11:20

[quote author=“Imevlado”]Казаха ми че ако взимам креатин и после спра мускулите увисват или надебеляваш много.Искам да попитам вярно ли е това :roll:  8)

Пич , това са пълни глупости .
:P Пий си креатина  и хич не ги слушай тея измишльотини  . :D

SK

14.11.06
11:54

нищо вярно  :!:

14.11.06
14:43

Благодаря ви за отговорите :wink:

SK

14.11.06
17:06

моля

14.11.06
17:42

това са хранителни добавки не са стероиди !!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1