Мисля да си взема креатин, но ме е страх да не се нацепа

14.11.06
17:15

Чудя се дали да не си купя креатин, глутамин и протеин. Обаче имам стрии по биципсите,рамената, секс дръжките и малко по гърба...Страх ме е от тоя креатин да не се нацепя още повече...


Грешен раздел. manson

FZ

14.11.06
17:23

Абе пич от къде ги вадиш тези въпроси не знам.
:P
Няма страшно пий си креатина и се мажи с кремове против стрии и това е .  :wink:

Стриите нямат нищо общо с креатина. Стрии се появяват когато кожата не може да възприеме голяма промяна в напомпването на мускула за кратко време. Пример - правиш бицепс и трицепс в една тренировка, ръката ти за кратко време се повишава доста и после веднага спада. При системна употреба на този тип тренировка за ръце може кожата да не съумее да възприеме бързата промяна и да се нацепи.

Който си има брада, ще си купи и гребен.

FZ

14.11.06
21:07

[quote author=“manson”]Който си има брада, ще си купи и гребен.

браво  :lol:  :lol:  :lol:

14.11.06
21:21

[quote author=“boxerg”]Стриите нямат нищо общо с креатина. Стрии се появяват когато кожата не може да възприеме голяма промяна в напомпването на мускула за кратко време. Пример - правиш бицепс и трицепс в една тренировка, ръката ти за кратко време се повишава доста и после веднага спада. При системна употреба на този тип тренировка за ръце може кожата да не съумее да възприеме бързата промяна и да се нацепи.

Именно при мен така и става... И кво са постоянно трябва да се мажа с некви кремове  :roll:

По принцип стрии се махат само оперативно, дори тогава остават белези даже. Кремовете трябва да се прилагат преди появата на стрии като започнеш да усещаш, че кожата ти се опъва прекалено или се появят червени цепки по мускулите. Пробвай все пак с крем против стрии, но не вярвам да имаш голям успех честно казано. Това си е като “риск на професията” така да се каже. Както болките в лактите, ставите, рамената и така нататък.

15.11.06
10:48

Аз си се мажа от доста време с един крем на Виши и определено има ефект  8)

FZ

15.11.06
11:54

[quote author=“Mortos”]Аз си се мажа от доста време с един крем на Виши и определено има ефект  8)

Ами продължавай да го правеш макар , че малко си по закъснял трябвало е да се мажеш преди това и нямаше да се нацепиш толкова.

15.11.06
23:47

Може да ме сметнете за луд но когато видях че ми се появяват стрии много се зарадвах. Ако не друго това е доказателство (в повечето случаи) че си направил нещо. Имам малко само горе м/у ръцете и гърдите и сега си избеляха. Иначе ако имаш навсякъде наистина е малко грозничко. Братовчед ми например е дебеличък и има такива големи стрии по корема че имам чувството че ще му искочат червата през тях :)

28.11.06
19:27

Вече избелелите стрии според мен стоят много красиво по тялото!!!

28.11.06
19:34

[quote author=“Batgogo”]Може да ме сметнете за луд но когато видях че ми се появяват стрии много се зарадвах. Ако не друго това е доказателство (в повечето случаи) че си направил нещо. 

и аз така :)

InDaHEad

28.11.06
19:50

[quote author=“Sumalia”]Вече избелелите стрии според мен стоят много красиво по тялото!!!

Хахах да доста красиво седят,направо не знам как хората не си правят нарочно стрии...

29.11.06
18:40

супер за 5 лв. правя цялото тяло в стрий с браснарско ножче  :twisted:  мн яко седи даже името мога да ви напиша на гърба примерно,стига с тия глупости мен стрийте ме дразнят, и в повечето случай като видя някой целия нацепен с далбоки стрий правя асоциаций с много химия  :wink:  та аз се мажа с едно синьо кремче на Нивеа и ефект има смисъл нямам стрий :) а пораснах сравнително бързо  :wink:

29.11.06
19:22

а колко пари струва на Нивеа крема ?

KO

29.11.06
20:03

Не си земай, ще се нацепиш! :wink:  :D :D :D :D

29.11.06
22:50

бадемово масло, пичове, бадемово масло!

30.11.06
18:20

[quote author=“dj-coco”]а колко пари струва на Нивеа крема ?

тоя дето го ползвам е на баба ми  :oops:  :lol:

06.12.06
23:50

[quote author=“Dj_TEO”]супер за 5 лв. правя цялото тяло в стрий с браснарско ножче  :twisted:  мн яко седи даже името мога да ви напиша на гърба примерно,стига с тия глупости мен стрийте ме дразнят, и в повечето случай като видя някой целия нацепен с далбоки стрий правя асоциаций с много химия  :wink:  та аз се мажа с едно синьо кремче на Нивеа и ефект има смисъл нямам стрий :) а пораснах сравнително бързо  :wink:

Евала Тео, добри асоциации си правиш... Аз особено  съм най-големия химик в тоя форум  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1