Няколко въпроси за упражненията...

16.11.06
11:58

1.когато правя тренировка за крака, добре ли е да правя кардио (велоелг., кросче) непосредствено нея?

2.добра идея ли са суперсериите при трицепса?

3.в момента правя 4 упражнения по 4 серии, но бицепса не трупа маса. дали претренирам? и вярно ли е че при бицепса не се целят макс тежести, а нормални (и за рамото  и трицепса ми е последния въпрос)?

FI

16.11.06
12:54

[quote author=“AcTivE”]1.когато правя тренировка за крака, добре ли е да правя кардио (велоелг., кросче) непосредствено нея?

2.добра идея ли са суперсериите при трицепса?

3.в момента правя 4 упражнения по 4 серии, но бицепса не трупа маса. дали претренирам? и вярно ли е че при бицепса не се целят макс тежести, а нормални (и за рамото  и трицепса ми е последния въпрос)?

Мога само да ти кажа моето мнение по 1 въпрос, ако имаш сили прави кардио. Аз лично в понеделник правя крака и след това кардиото ми е 20-25 мин, просто повече немога.

16.11.06
13:34

Според мен претренирваш 3 упражнения по 3 работи серии са напълно достатъчни.Сега бързам много после ще отговора и на другите въпроси :wink:

1. Краката се изморяват така, че не е много добре. Не се получава толкова качествено просто.
2. Ако ти изостава чак толко - да. В друг случай няма нужда.
3. Може да го претренираш да. Свали ги на 3 по 3. Сам ще усетиш как е.

16.11.06
21:18

Благодаря ви за информацията. Специално за суперсерията за трицепса да спомена лежанка с не много голяма тежест, някъде около 60-70% от максималната и тесен хват и след това веднага разгъване на горен скрипец до отказ. Пробвайте го и ще видите, че е адски доволно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1