16.11.06
11:58
1.когато правя тренировка за крака, добре ли е да правя кардио (велоелг., кросче) непосредствено нея?
2.добра идея ли са суперсериите при трицепса?
3.в момента правя 4 упражнения по 4 серии, но бицепса не трупа маса. дали претренирам? и вярно ли е че при бицепса не се целят макс тежести, а нормални (и за рамото и трицепса ми е последния въпрос)?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.11.06
12:54
[quote author=“AcTivE”]1.когато правя тренировка за крака, добре ли е да правя кардио (велоелг., кросче) непосредствено нея?
2.добра идея ли са суперсериите при трицепса?
3.в момента правя 4 упражнения по 4 серии, но бицепса не трупа маса. дали претренирам? и вярно ли е че при бицепса не се целят макс тежести, а нормални (и за рамото и трицепса ми е последния въпрос)?
Мога само да ти кажа моето мнение по 1 въпрос, ако имаш сили прави кардио. Аз лично в понеделник правя крака и след това кардиото ми е 20-25 мин, просто повече немога.
Според мен претренирваш 3 упражнения по 3 работи серии са напълно достатъчни.Сега бързам много после ще отговора и на другите въпроси :wink:
16.11.06
20:16
1. Краката се изморяват така, че не е много добре. Не се получава толкова качествено просто.
2. Ако ти изостава чак толко - да. В друг случай няма нужда.
3. Може да го претренираш да. Свали ги на 3 по 3. Сам ще усетиш как е.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече