26.11.06
20:41
В една купичка слагам овесени ядки, 1 супена лъжица мед и отгоре мляко около 2-3 пръста. Разбивам ги с пасатор и става мммм .... убиец :lol: Наяжда ме както трябва за сутринта и всичко е 6. Сега идва другия въпрос - от тая закуска качва ли се ? Пия и бирена мая и всичко засега върви повече от идеално и се чудя дали се качва от това.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
26.11.06
20:46
Е то това дали ще качваш зависи от количеството, което ядеш през целия ден. Иначе това е оптималната закуска за всеки. :wink:
27.11.06
06:54
Е овесените ядки с пасатора могат ли да се накълцат?Аз съм чувал, че такива храни е добре да се дъвчат, иначе задръстват червата.Усещаш ли нещо подобно след като изядеш този бъркоч?
27.11.06
07:18
Мне, даже по добре се яде и така можеш да изядеш повече ако искаш. Не съм усетил никакъв проблем за сега и тва не го знаех .. :)
27.11.06
16:54
От август месец почти само това закусвам и няма такова нещо...
27.11.06
16:58
Зависи по колко грама ядеш овес.Смятал ли си колко въглехидрати приемаш като изядеш тази комбинация
1.Вариант: 5-6 супени лъжици овесени ядки се слагат в вода и се върят докато водата не изври после се задушават добавят се подсладители захар/мед и се хапват.
2.Вариант: 5-6 супени лужици овесени ядки се слагат в купа и се заливат с кисело/прясно мляко или с плодов сок и пак се добавят заместители ... Про втори вариант е по добре да си ги направиш от вечерта и в хладилника и сутринта да ги хапнеш ,а при първия варянт стават за директна консумация
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече