Ов. ядки + мляко + мед ?

26.11.06
20:41

В една купичка слагам овесени ядки, 1 супена лъжица мед и отгоре мляко около 2-3 пръста. Разбивам ги с пасатор и става мммм .... убиец  :lol: Наяжда ме както трябва за сутринта и всичко е 6. Сега идва другия въпрос - от тая закуска качва ли се ? Пия и бирена мая и всичко засега върви повече от идеално и се чудя дали се качва от това.

FI

26.11.06
20:46

[quote author=“freethedoom”]В една купичка слагам овесени ядки, 1 супена лъжица мед и отгоре мляко около 2-3 пръста. Разбивам ги с пасатор и става мммм .... убиец  :lol: Наяжда ме както трябва за сутринта и всичко е 6. Сега идва другия въпрос - от тая закуска качва ли се ? Пия и бирена мая и всичко засега върви повече от идеално и се чудя дали се качва от това.

Е то това дали ще качваш зависи от количеството, което ядеш през целия ден. Иначе това е оптималната закуска за всеки. :wink:

DD

27.11.06
06:54

Е овесените ядки с пасатора могат ли да се накълцат?Аз съм чувал, че такива храни е добре да се дъвчат, иначе задръстват червата.Усещаш ли нещо подобно след като изядеш този бъркоч?

27.11.06
07:18

Мне, даже по добре се яде и така можеш да изядеш повече ако искаш. Не съм усетил никакъв проблем за сега и тва не го знаех ..  :)

FI

27.11.06
16:54

[quote author=“DDR2”]Е овесените ядки с пасатора могат ли да се накълцат?Аз съм чувал, че такива храни е добре да се дъвчат, иначе задръстват червата.Усещаш ли нещо подобно след като изядеш този бъркоч?

От август месец почти само това закусвам и няма такова нещо...

DunevmotorSport

27.11.06
16:58

Зависи по колко грама ядеш овес.Смятал ли си колко въглехидрати приемаш като изядеш тази комбинация

28.11.06
18:24

1.Вариант: 5-6 супени лъжици овесени ядки се слагат в вода и се върят докато водата не изври после се задушават добавят се подсладители захар/мед и се хапват.
2.Вариант: 5-6 супени лужици овесени ядки се слагат в купа и се заливат с кисело/прясно мляко или с плодов сок и пак се добавят заместители ... Про втори вариант е по добре да си ги направиш от вечерта и в хладилника и сутринта да ги хапнеш ,а при първия варянт стават за директна консумация

30.11.06
13:38

По магазините се намират овесени ядки от 3 немски фирми - Bruggen, Fortin, (третата не помня - има ги в Билла), които не е нужно да се варят. Много са фини и вкусни и лесно се ядат. Българските въобще не стават за ядене.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1