05.01.07
00:05
Здрасти :) след дълго отсъствие пак съм на лице в един от най-добрите форуми в бг интернет пространство.
Искма да споделя нещо с вас което забелязах преди 2-3 мин :shock:
http://www.nutrim-bg.com/review/ReView-019.internet.pdf
Отворете си новия бюлетин на Нутрим и вижте какво пише вътре
Цитирам:
“Нутрим изпълни всички изисквания на ЕС за производството на специализирани храни и добавки ... въведе интегрирана система за управление и контрол iso 9001:2000 -HАССР”
Не съм се интересувал от доста време и не знам дали са повишили качеството на протеините си (което ме силно съмнява)
Сега кажете какво мислите за това което го пишат ? Считате ли,че има нещо вярно ?
05.01.07
11:46
1. Линкът не работи
2. Нутрим са една от малкото свястни български фирми за суплементи.
[quote author=”ГОВЕДОТО”]1. Линкът не работи
1. да да
2. да да да, к’вото кажеш няма да спорим ! :twisted:
[quote author=“emzo”]
1. да да
Е тука вече се съгласих ...
05.01.07
14:50
1.Линкът работи
2.Нутрим са лайна-кратко и ясно
Nutrim ни направиха на глупаци. Ако ще ISO 15 000 да въведат, повече от тях няма да си взема нищо :evil:
05.01.07
16:41
Този сертификат не засяга качеството на продуктите.
05.01.07
16:56
[quote author=“InDaHEad”]1.Линкът работи
2.Нутрим са лайна-кратко и ясно
Не работи и при мен
За тази цена качеството на NUTRIM е добро.
05.01.07
17:06
Цената мой човек изобщо не оправдава гадното качество....да ги бяха направили по скъпи,но поне да си отговаряха на етикета продуктите,така че тука място за спор просто няма...
05.01.07
17:26
Има , имааа, цена-качество THE BEST :!: :!: :!:
05.01.07
18:40
За да видите линка ви трябва програма която отваря .pdf файлове.
Например Adobe Acrobat Reader
[quote author=”ГОВЕДОТО”]Има , имааа, цена-качество THE BEST :!: :!: :!:
НП мисли си го.... И аз така си мислех, преди да спра да им пия боклуците!
05.01.07
19:55
Няма причина да ги обиждате, продуктите им са на ниво... :lol:
05.01.07
20:50
Всеки да пие каквото си иска. Аз на НУТРИМ ползвам само Isoton понякога.
05.01.07
22:25
[quote author=“emzo”][quote author=”ГОВЕДОТО”]1. Линкът не работи
1. да да
emzo - можеш ли да си казваш мнението по въпроса без да се бъзикаш или заяждаш с някой от потребители :?: :?: :?:
Вие още малко ще искарате :
Nutrim >>> ON
Nutrim >>> CN
Няма какво да си говорим...Nutrim са боклуци и толкова...
05.01.07
23:52
[quote author=“DJПетко”]Вие още малко ще искарате :
Nutrim >>> ON
Nutrim >>> CN
Няма какво да си говорим...Nutrim са боклуци и толкова...
Точно и ясно казано...който иска да си ги пие...се пак винаги има балъци...то сме достатъчно големи балъци като си даваме парите за добавки,пък камоли за боклучави...
:wink: и аз така “Който пие ИЗОТОН, вдига ТОН”
06.01.07
12:30
Аз български протеитни и суплементи не пия от доста време , но съм пробвал на Nutrim и мога да ви кажа, че не са толкова големи боклуци , има ефект от тях поне при мен имаше ,не са толкова лоши колкото се опитват да ги изкарът някой хора.
Така ,че JK- BIOGAME-NUTRIM. NUTRIM са по-добрите.
Вместо да лафите, вижте каква точно наредба са изпълнили бе. iso 9001:2000, знаете ли какво е??
Прочетах отгоре отгоре< Този стандарт който са покрили е стандарт за: Systèmes de management de la qualité.
Тоест системи за мениджмънт и качество. Което се отнася да предприятието и водената от него дейност.
А сертификата за хранителната промишленост и напитките, който е необходим на тия леваци е подточка от горната норма.
Тоест ако имат 9001-2000, значи имат и сертификата за храни и напитки.
http://www.iso.org/iso/fr/CombinedQueryResult.CombinedQueryResult?queryString=iso+9001%3A2000
[quote author=“manson”]Този сертификат не засяга качеството на продуктите.
Обоснови се.
Според фоктите, изглежда, че или наистина са поркили интернац. норма или лъжат, че имат сертификата. /Някъде има ли го изложен./
Ако е първото, евала, това е наистина нещо сериозно.
Но аз никога няма да опитам отново теген продукт. Парен-каша духа.
Ако е второто, носят съдебна отговорност.
И аз като пичагата съм видял ефект от продуктите им върху мен, но може би е бил плацебо. Като видях резултатите от изследването спрях да ги купувам. По-добре с тези пари, които ще дадете за добавките им си купете повече храна. :wink:
А тея сертификати нищо не означават, има страшно подкупни хора, просто е смешно Нутрим да въведат някакъв сертификат, който е еди-какъвси и вие да кажете “браво, може да са си оправили продуктите”
С пари всичко се купува... така, че няма гаранция, че са им го дали заради изключително качествените продукти. Може просто да са си го купили. :wink:
07.01.07
14:26
[quote author=“tpd”][quote author=“manson”]Този сертификат не засяга качеството на продуктите.
Обоснови се.
Това са по-скоро технологиите, които ползват; дали цехът им е хигиеничен; дали машините, които ползват са в изправност; дали пред цеха има градинка с рози и лелка, която редовно ги полива с вода от европейския съюз и т.н.
Общо взето това са глупости на ЕС, които са повече до техническата част. ИСО не извършва контрол над качеството на самата продукция.
07.01.07
15:11
http://nutrim-bg.com/review/ReView-011-WEB.pdf
[quote author=“diksi”]И аз като пичагата съм видял ефект от продуктите им върху мен, но може би е бил плацебо. Като видях резултатите от изследването спрях да ги купувам. По-добре с тези пари, които ще дадете за добавките им си купете повече храна. :wink:
А тея сертификати нищо не означават, има страшно подкупни хора, просто е смешно Нутрим да въведат някакъв сертификат, който е еди-какъвси и вие да кажете “браво, може да са си оправили продуктите”
С пари всичко се купува... така, че няма гаранция, че са им го дали заради изключително качествените продукти. Може просто да са си го купили. :wink:
Сертифицирана горецитираната норма, от организъм който ИМА правото да го направи, е нещо сериозно. И с пари може да се купи, но не мисля, че Бг фирма може да си го позволи.
ISO- Интернационална организация по стандартите. Същата стой и зад мерните единици, константи и ъ.н. във физиката. Така че не е никак несериозно... :)
Или лъжат или са постигнали нещо сериозно.
07.01.07
23:00
Абе как ще лъжат като постоянно го пишат навсякъде, работят взаимно със секви фирми, които имаш 100 такива сертификата... И за продуктите не лъжат, сигурен съм, че ако сега вземете 1 кутия техен протеин да кажем про-голд изследването ще е над 75 процента белтък.
Това, че понякога се случват простотии със състава е напълно разбираемо. Представи си да сбъркаш опаковката на про-голда със супер мас гейна... кво става в случая. Това, което дадох за пример е напълно възможно !
07.01.07
23:23
[quote author=“Nosferatu”]Абе как ще лъжат като постоянно го пишат навсякъде, работят взаимно със секви фирми, които имаш 100 такива сертификата... И за продуктите не лъжат, сигурен съм, че ако сега вземете 1 кутия техен протеин да кажем про-голд изследването ще е над 75 процента белтък.
Това, че понякога се случват простотии със състава е напълно разбираемо. Представи си да сбъркаш опаковката на про-голда със супер мас гейна... кво става в случая. Това, което дадох за пример е напълно възможно !
Хахах абе скрий се беее....абе такива като тебе заслужават бан бе!Кво говориш без да знаеш не ми е ясно?!?При всеки написан пост носиш някаква отговорност все пак.Твоя пост може да го прочете някой,който е новак и да почне да си дава парите на вятъра.Разбира се в очите на разбиращите си безгранично смешен,но поне си задръж постовете за себе си,защото форума се чете и от хора,които са по назад с материала...
Ниско качество на ниски цени. Съдържание на половина от обявеното, другата половина... неизвестно.
Гледат те в очите, лъжат нагло и отричат до последно.. :lol:
Иначе добър PR може да си купи всеки!
Не защитавам Nutrim, но наистина прекалявате с оплюването. Сигурен съм че хората които пият хубав американски протеин се броят на пръсти, останалите само приказват. И много фаида ли видяхте от оптимума? По 130 кила ли станахте?
Сега за ISO освен че ти обучават одитори които следят производстовото при всяка стъпка и всичко се записва, ти пращат на всеки 6 месеца външни одитори които проверяват независими от първите. Фактически се документира всяка партида кога, как и от кого е произведена. Така че ако наистона си слагат каквото си искат най-лестото е да ги осъдиш.
Според мен Nutrim просто искат да оцелеят в ЕС. А както го караха до сега немогат, затова взимат мерки да се оправят. Интересно ми е ако сега се вземе проба сега дали ще е като първата??? Още повече че протеина в кутиите се доста по-различен от бучките преди.
Фактически , не фактически тук е България.Тук всичко е възможно !
Ти как би се почувствал да си скъсваш г*за от тренировки и кардио с цел да орелефиш, ограничнил си вългехидратите до минимум в началото на деня и пиеш доза Про Голд мислейки си че пиеш това, което пише на етикета точно преди лягане ?
А дефакто си взимаш солидна доза въглехидрати и малко белтъчини от неясен произход. :evil:
Прекаляваме ли ? Да ги защитавам ли ? Оплювам ги и ще продължавам да ги оплювам !
Дори и да видя изследване, което да докаже, че са си оправили продуктите ще ги избягвам.
Излъжеш ли веднъж, трудно се печели доверие. :?
08.01.07
19:57
[quote author=“emzo”]Фактически , не фактически тук е България.Тук всичко е възможно !
Ти как би се почувствал да си скъсваш г*за от тренировки и кардио с цел да орелефиш, ограничнил си вългехидратите до минимум в началото на деня и пиеш доза Про Голд мислейки си че пиеш това, което пише на етикета точно преди лягане ?
А дефакто си взимаш солидна доза въглехидрати и малко белтъчини от неясен произход. :evil:
Прекаляваме ли ? Да ги защитавам ли ? Оплювам ги и ще продължавам да ги оплювам !
Дори и да видя изследване, което да докаже, че са си оправили продуктите ще ги избягвам.
Далеч останалите 60% не са въглехидрати повярай ми :wink: ...баластни вещества,лактоза,захари и т.н....иначе съм напълно съгласен с тебе
[quote author=“emzo”]Прекаляваме ли ? Да ги защитавам ли ? Оплювам ги и ще продължавам да ги оплювам !
emzo, за това съм ти фен :wink:
Разбирам яда ви :o и се разрових в по-старите теми. Много го хвалите тоя Pro 90. Излезе че не е нищо особено и както си мислихте че ги е*ете във въздуха (защото е евтин и хубав) излезе че те вас е*ат. Не е приятно разбирам. :wink: Ама по-вероятно е да ви пързалят отколкото да се набутват с пари. От завода взимат сурватката на 3.50$(достоверен източник) имат опаковка, процент на за хората дето разнясят, 20% в магазина, абе изобщо не може за 6 лева да пиеш протеин.
Ама вий си знайте че докато има балаци винаги ще се намири някои да ги дои :wink:
И не разчитайте толкова на добавките. От тея реклами и най-различни митове оставаш с впечатлението че без добавки няма разтеж, но не е така :wink:
25.01.07
16:56
САмо Биогейм и Нутрим имат изпълнени тези сертификати и изисквания от ЕС!Така че няма смисъл какво да се коментира, това гарантира качество и престаненте вече да се занимавате с глупости и да търсите кусури на фирмата, ако толкова не ви харесва не взимайте добавки на Нутрим но спрете да плюете по неин адрес!
25.01.07
17:52
Ей какво толко ти пречи че “плюеме” по нутрим, нямаме ли право да изразиме лично мнение?
Ей какво толко ти пречи че “плюеме” по нутрим, нямаме ли право да изразиме лично мнение?
Еми ще му спаднат продажбите и няма повишение после :P
26.01.07
14:58
Еми ще му спаднат продажбите и няма повишение после :P
Имате естествено, живеем в демократична страна всеки има право да изрази свободно собственото си мнение, но нека не го правим по такъв груб и каруцарски начин а културно като големи хора
05.02.07
22:16
taka e mislete predi da pishete, nedeite se hvarlqite kato stado ofce
[quote author=“tosholudia”]taka e mislete predi da pishete, nedeite se hvarlqite kato stado ofce
Абе ти пак ли си тука бе...не ти ли писна бе :lol:
Ей модераторите почти сигурен съм,че това е небезизвестният нутримчо-слеярчо...(само да му прочетете мненията...)
Да бе,ще ме цакат те с топла бира и после да им вярвам на сертификатите и глупостите. А между другото,в темата за про голд май четох нещо за искане на помощта на господари на ефира,да понахалстват малко при Нутрим заради тоя про голд. Има ли някакъв напредък?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече