Hi fit

07.01.07
17:15

Днес си купих протеин Hi fit 82%  е . Някой пил ли го е, какви са ви мненията след употребата му , или какво сте чували за него ?

07.01.07
17:50

Ако става въпрос за този на Нутрим,това е най-гадният протеин който съм пил,направо отвратителен,а щом е на Нутрим не може да очакваш и да е много качествен,така че прави си изводи. :wink:

07.01.07
18:50

Прекалено евтин за да е качествен мисля че 500г бяха около 7-8 лв

Nenor

07.01.07
19:49

Гаден е, 100% соев, нищо че пише и яйчен. Единственото му хубаво нещо в него е трибулуса, който помня поне на мен ми повлия много на либидото, което значи, че трибестан има в него със сигурност, а за белтък.....

07.01.07
20:09

На Нутрим . За един и същ става въпрос . Попитах ви ,защото 2-ма ми се похвалиха от него и ми се стори изгоден 400грама  8,80 ... Не 500 има разлика ...  дневната доза за 75-85 килограмов човек е 70 грама т.е. аз ще пия ~ 65 .

П.П Взех си една кутия да го пробвам. А и попиах дали има още. Сестрата ми каза , че няма защото много го копуват и е останал 1 .

П.П.2 Със вкус на ванилия е и днес по-рано изпих 1 доза и ми се стори вкусен . (разбих го със миксер във нектар. )

07.01.07
20:51

Доколкото си спомням на етитекета пишеше че е с млечно,яйчен и растителен произход,но съм сигурен че са наблегнали главно на последния,тоест както каза Ненор 99% соя.

ИВ

07.01.07
21:26

[quote author=“G_UniTeD”]Доколкото си спомням на етитекета пишеше че е с млечно,яйчен и растителен произход,но съм сигурен че са наблегнали главно на последния,тоест както каза Ненор 99% соя.

Абе не бъди сигурен. Има си и млечен, яйчен и раститерен белтък.

07.01.07
22:37

[quote author=“G_UniTeD”]Доколкото си спомням на етитекета пишеше че е с млечно,яйчен и растителен произход,но съм сигурен че са наблегнали главно на последния,тоест както каза Ненор 99% соя.

Как може да докажеш това което казваш ?

11.01.07
03:52

абе пич ти за 9 лева къф протеин очакваш да ти дадът ? и по-скоро кви резултати ?!?!?! наблягай на мръвките и ориза , заеби тия бг пудрички!
истинския млечно-яйчен протеин срува 100 кинта килото . прави проста сметка 5 пъти по-ефтин протеин - как може да ти мине през акъла , че е мл-яйчен!!!

11.01.07
09:39

Значи сега го пия и според мене е добър - малко трудно се разтваря някой път, но като вкус не е толкова зле. Аз си взех с вкус на ягода. Разбивам го като го сложа в буркан с вода или мляко и разтръскваш.И мене ме привлече това, че има трибулус. Като ефекти забелязвам, че се възстановявам много бързо с него и силата ми се увеличи. Интересно ми е да чуя още мнения за него от хора, които са го пили.

11.01.07
15:21

Аз съм го пил и освен, че оп*рдях мощно целия апартамент от него, друго не усетих..........

11.01.07
20:46

[quote author=“x_3_mar”]Аз съм го пил и освен, че оп*рдях мощно целия апартамент от него, друго не усетих..........

:lol:  :lol: Попрекалили са със соята Нутримските професори  :shock:  :D

TO

31.01.07
19:36

[quote author=“G_UniTeD”]Ако става въпрос за този на Нутрим,това е най-гадният протеин който съм пил,направо отвратителен,а щом е на Нутрим не може да очакваш и да е много качествен,така че прави си изводи. :wink:

На теб явно проблема ти е някъде другаде,а не в протеина HI-FIT.И аз го пия-редувам го с Pro Gold и сам много доволен от анаболния му ефект,трибулуса в комбинация с белтък наистина е мощен анаболен стимулатор,направо съм учуден от мнения като твоито :!:  :?:

31.01.07
19:43

Винаги ще има глупави лапенца, които да им купуват боклуците на Нутрим. Продават се навсякъде - аптеки, фитнес зали, магазини. Евтини са. И затова тая смотана фирмица ще продължава да съществува и да печели.

01.02.07
14:49

[quote author=“tosholudia”][quote author=“G_UniTeD”]Ако става въпрос за този на Нутрим,това е най-гадният протеин който съм пил,направо отвратителен,а щом е на Нутрим не може да очакваш и да е много качествен,така че прави си изводи. :wink:                                                                                                                                                На теб явно проблема ти е някъде другаде,а не в протеина HI-FIT.И аз го пия-редувам го с Pro Gold и сам много доволен от анаболния му ефект,трибулуса в комбинация с белтък наистина е мощен анаболен стимулатор,направо съм учуден от мнения като твоито :!:  :?:

Едно много компетентно мнение от един  Нутримски рицар на соята и нишестето.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1