P&B срещу Нутрим

Прескочи до:

21.01.07
16:55

Кои са по-добрите продукти?Коя е най-добрата БГ марка?

21.01.07
16:56

[quote author=“4oKuTo”]Кои са по-добрите продукти?Коя е най-добрата БГ марка?

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

P&B vs. Нутрим  :arrow:  Optimum :wink:

BuKTop

21.01.07
17:26

нито едното

21.01.07
17:42

p&b струва ми се(заради оптимум), а иначе нутрим бият по външния вид на опаковките

SeLeCt

21.01.07
17:50

абе вие от каде падате бе ??за вас само оптиум ли има ??? хванете се осъзнайте малко и отговаряйте на въпросите дето ви задавата не спамете излишно

според мене Нитрум са по добре

21.01.07
17:51

[quote author=“predator88”]p&b струва ми се(заради оптимум), а иначе нутрим бият по външния вид на опаковките

Офф:Опаковките на p&b са по-добри според мен  :D

Много бях доволен от течния л-карнитин на П&Б

SeLeCt

21.01.07
17:58

абе играчи колко хора от вас са пили оптиум или друго нещо ?
според мене вие само четете написаното от други хора и после раздухвате прочетеното ,пил съм и нитрум пил съм и оптиум и разлика голяма няма да ви кажа чесно единственото което различавам аз е вкусът така че според мене от гледна точка на пари е по добре да се купуват Бг добавки ако имате в излишък купувайте от америка

InDaHEad

21.01.07
18:09

[quote author=“SeLeCt”]абе играчи колко хора от вас са пили оптиум или друго нещо ?
според мене вие само четете написаното от други хора и после раздухвате прочетеното ,пил съм и нитрум пил съм и оптиум и разлика голяма няма да ви кажа чесно единственото което различавам аз е вкусът така че според мене от гледна точка на пари е по добре да се купуват Бг добавки ако имате в излишък купувайте от америка

Е добре до кога ще има хора,които на черното да казват бяло.Абе брато не разбра ли че евтино нещо,което да е качествено НЯМА-било то за добавки,дрехи,коли,(жени :lol: ) и т.н.Аре набий си го в главата моля те преди да даваш такива съвети!

21.01.07
18:13

Оптимум са сто класи над Нутрим и всеки, който твърди обратното е смешен. Няма най-добра българска марка, има най-малко лоша и това вероятно са Нутрим. Другите български по-скоро мязат на лимонада забъркана в мазата на село.

21.01.07
19:00

[quote author=“SeLeCt”]абе играчи колко хора от вас са пили оптиум или друго нещо ?

Aз лично съм пил Optimum 100% Whey, Optimum Classic Whey, P&B течни амино, и амино на Нутрим така че не говоря празни приказки, просто тъй като П&Б са по-обвързани с Оптимум вдъхват повече доверие от колкото Нутрим  :wink:

FZ

22.01.07
11:42

Само не мога да разбера защо сравнявате OPTIMUM NUTRITION с  Nutrim и P&B Labs :shock:  :?:
Едните са американски другите български . От къде ги вадите тези сравнения не ми е ясно .

BE

22.01.07
17:50

защото P&B Labs внасят продуктите на Optimum така 4е може да има малко от Американското в българските продукти :D :D :D

22.01.07
18:50

определено протеините на P and B са по-добри
Повярваите уе хора

22.01.07
18:54

Един вид П%Б използват евтини сурувини от Оптимум, но това не значи че са с качеството на Оптимум, но пък със сигурност вдъхват повече доверие от Нутрим(но тъй като Нутрим имат лъскави опаковки, изглеждат по-реноме, маркетинг кво да ви кажа), които пък от своя страна са по-добри от Биогейм  и JC
http://www.pandblabs.com/bulgarian.html

http://www.nutrim-bg.com/about/

22.01.07
20:56

ако някой направи анкета и попита колко човека от форума ползват РЕДОВНО Оптимум сигурно ще се окаже, че не са повече от 1-2, а пък всеки ти ги препоръчва.
аз не мога да го разбера това нещо, като не си опитал  какъв съвет може да даваш
- НИКАКЪВ!!!!
То е от ясно по ясно, че US добавките са по-качествени от БГ, но не може  като чуете бг и да оплювате до дупка. Бг добавките са добри за използване от начинаещи и не толкова претенциозни атлети (каквито са повечето от форума), а вече като се търси качествената мускулатура може да се ползват по-скъпите добавки.
От моя опит ще кажа най-важното е да си усигурите 100% от нужният белтъчен прием + достатъчно калории и с минимални добавки просто да поддържате организма в анаболно състояние т.е. прогреса ви да не спира. И НЯКОЙ Бг добавки ще ви помогнат -  повечето креатини и глутамини и аминокиселини въобще не се произвеждат тука а само се опаковат в бг опаковки, така че някой се сравнително добри.

23.01.07
15:18

[quote author=“fitboy”]ако някой направи анкета и попита колко човека от форума ползват РЕДОВНО Оптимум сигурно ще се окаже, че не са повече от 1-2, а пък всеки ти ги препоръчва.
аз не мога да го разбера това нещо, като не си опитал  какъв съвет може да даваш
- НИКАКЪВ!!!!
То е от ясно по ясно, че US добавките са по-качествени от БГ, но не може  като чуете бг и да оплювате до дупка. Бг добавките са добри за използване от начинаещи и не толкова претенциозни атлети (каквито са повечето от форума), а вече като се търси качествената мускулатура може да се ползват по-скъпите добавки.
От моя опит ще кажа най-важното е да си усигурите 100% от нужният белтъчен прием + достатъчно калории и с минимални добавки просто да поддържате организма в анаболно състояние т.е. прогреса ви да не спира. И НЯКОЙ Бг добавки ще ви помогнат -  повечето креатини и глутамини и аминокиселини въобще не се произвеждат тука а само се опаковат в бг опаковки, така че някой се сравнително добри.

О, пич, в дълбока заблуда си. Първо хората, които ползват Оптимум не са 1 или 2, а доста повече, особено след издънките на Nutrim.

“От моя опит ще кажа най-важното е да си усигурите 100% от нужният белтъчен прием..” - точно

Добре, обясни ми тогава какво става, когато вкараш 1 доза български протеин? В нея пише, че трябва да има 25 г белтък, а то има 12. После той се оказва, че не е суроватъчен, а соев и от тези 12 усвояваш 5.  Това се отнася за Pro Gold на Nutrim. Мислиш ли, че Biogame с комичната си реклама по СКАТ, или JC със смехотворните си етикети са нещо по-различно? Ако си най-големия наивник вероятно. Ползваш ли български протеини, начинаещ, неначинаещ просто духаш супата. А 100% от белтъчния прием е много по-трудно да си осигуриш само от храна и след като протеина на прах те улеснява значително в това отношение няма причина да не го използваш. Само дето когато е некачествен просто нищо не правиш, по-добре не влизай в залата при недостиг на протеин.

“..повечето креатини и глутамини и аминокиселини въобще не се произвеждат тука а само се опаковат в бг опаковки..”

Е да, така казват.  :twisted: Светиш ли им като го опаковат?:idea:

ST

23.01.07
15:31

[quote author=“butthead”][quote author=“fitboy”]ако някой направи анкета и попита колко човека от форума ползват РЕДОВНО Оптимум сигурно ще се окаже, че не са повече от 1-2, а пък всеки ти ги препоръчва.
- НИКАКЪВ!!!!

О, пич, в дълбока заблуда си. Първо хората, които ползват Оптимум не са 1 или 2, а доста повече, особено след издънките на Nutrim.

“От моя опит ще кажа най-важното е да си усигурите 100% от нужният белтъчен прием..” - точно

Добре, обясни ми тогава какво става, когато вкараш 1 доза български протеин? В нея пише, че трябва да има 25 г белтък, а то има 12. После той се оказва, че не е суроватъчен, а соев и от тези 12 усвояваш 5.  Това се отнася за Pro Gold на Nutrim. Мислиш ли, че Biogame с комичната си реклама по СКАТ, или JC със смехотворните си етикети са нещо по-различно? Ако си най-големия наивник вероятно. Ползваш ли български протеини, начинаещ, неначинаещ просто духаш супата. А 100% от белтъчния прием е много по-трудно да си осигуриш само от храна и след като протеина на прах те улеснява значително в това отношение няма причина да не го използваш. Само дето когато е некачествен просто нищо не правиш, по-добре не влизай в залата при недостиг на протеин.

“..повечето креатини и глутамини и аминокиселини въобще не се произвеждат тука а само се опаковат в бг опаковки..”

Хахаха , разбихтеме все едно гледам два рекламни отдела как спорят , че то е очевидно че и двамата сте от съответнити фирми така пламенно си ги защитавате че отстрани човек почва да са чуди що за форум е тва тука , аз май са махам

23.01.07
15:47

[quote author=“Steroidenia_bog”][quote author=“butthead”][quote author=“fitboy”]ако някой направи анкета и попита колко човека от форума ползват РЕДОВНО Оптимум сигурно ще се окаже, че не са повече от 1-2, а пък всеки ти ги препоръчва.
- НИКАКЪВ!!!!

Хахаха , разбихтеме все едно гледам два рекламни отдела как спорят , че то е очевидно че и двамата сте от съответнити фирми така пламенно си ги защитавате че отстрани човек почва да са чуди що за форум е тва тука , аз май са махам

Optimum нямат представителство в БГ да ти кажа  :lol:
Докато виж БГ фирмите постоянно пускат мишоци по форумите...

23.01.07
15:56

[quote author=“butthead”][quote author=“fitboy”]ако някой направи анкета и попита колко човека от форума ползват РЕДОВНО Оптимум сигурно ще се окаже, че не са повече от 1-2, а пък всеки ти ги препоръчва.
- НИКАКЪВ!!!!

Не са 1 или 2 а са максимум 5-6 , това ,че някой си позволил да си купи 2lbs Optimum на 3месеца веднъж, ползване ли му викаш ?  :lol:
Биха могли да коментират компетентно само тези който го ползват в продължение на 3-4 месеца и то само него в необходимото количество ( примерно всеки ден по 30 - 60 гр).
Всички останали просто си чешат езиците.

Все пак темата беше Нутрим или П § Б .
Смея да твърдя , че П § Б . Изпих 10 кутии от техните продукти и определено , съм по-добре от времето когато , ползвах продуктите на Нутрим

ИВ

23.01.07
18:38

dobrilov, какви техни продукти си пил :) ?

23.01.07
18:48

На П § Б , 2 Кутии от Уей гейнъра , 3 от Уей протеина и 5 от Инсулин ... , той най ми хареса.
На Нутрин съм пил  WPI , Pure WHEY PRO , Pro 90 Gold , не съм броил колко кутии са били ,но определено са повече от тези които съм пил на П § Б .

П § Б са по качествени !!!

B_

23.01.07
18:49

единственото хубаво нещо българско производство е киселото мляко и тва е  :lol:  :lol:

23.01.07
18:54

А вярно ли е,че креатините на БГ фирми не са чак толкова назад като ефект от тези на чуждите компании :?:  :roll: Специално за тази добавка чувам,че няма голяма разлика в продукта на отделните фирми...

КУМЧО ВЪЛЧО

23.01.07
19:18

[quote author=“dobrilov”]На П § Б , 2 Кутии от Уей гейнъра , 3 от Уей протеина и 5 от Инсулин ... , той най ми хареса.
На Нутрин съм пил  WPI , Pure WHEY PRO , Pro 90 Gold , не съм броил колко кутии са били ,но определено са повече от тези които съм пил на П § Б .

П § Б са по качествени !!!

много хубава тема особенно за начинаещи  :wink: след като я прочетох мисля и аз да пробвам тези хр.добавки  :D

23.01.07
20:14

Няма смисъл да влизате в глупави спорове.. Почти година се занимавах с Нутрим - суроватката и Про 46, от една съм твърдо на Оптимум - 100% Whey natural и BCAA. Разликата е толкова голяма, че не виждам прилика. Колкото до въпросните две Бг марки, според мен са си на едно средняшко ниво, твърде далеч от всякакви европейски и световни стандарти. Огромната част от клиентите им - ученици и млади хора, без кой знае какви средства и опит с добавките.

23.01.07
21:37

[quote author=“Neo”]Няма смисъл да влизате в глупави спорове.. Почти година се занимавах с Нутрим - суроватката и Про 46, от една съм твърдо на Оптимум - 100% Whey natural и BCAA. Разликата е толкова голяма, че не виждам прилика. Колкото до въпросните две Бг марки, според мен са си на едно средняшко ниво, твърде далеч от всякакви европейски и световни стандарти. Огромната част от клиентите им - ученици и млади хора, без кой знае какви средства и опит с добавките.

Ако питаш мен Нутрим са малко под средното ниво, П&Б са на средното ниво, а JC,Biogame са може би едни от най-некачествените продукти...
Виж Авганистанските може би са по-некачествени, ама водят доста сериозна конкуренция и май ще ги задминават  :lol:

InDaHEad

23.01.07
22:14

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Neo”]Няма смисъл да влизате в глупави спорове.. Почти година се занимавах с Нутрим - суроватката и Про 46, от една съм твърдо на Оптимум - 100% Whey natural и BCAA. Разликата е толкова голяма, че не виждам прилика. Колкото до въпросните две Бг марки, според мен са си на едно средняшко ниво, твърде далеч от всякакви европейски и световни стандарти. Огромната част от клиентите им - ученици и млади хора, без кой знае какви средства и опит с добавките.

Ако питаш мен Нутрим са малко под средното ниво, П&Б са на средното ниво, а JC,Biogame са може би едни от най-некачествените продукти...
Виж Авганистанските може би са по-некачествени, ама водят доста сериозна конкуренция и май ще ги задминават  :lol:

Не смятай ПиБ за много чиста монета,че ако се направи изследване и те няма да са...

Love hunter

24.01.07
11:16

[quote author=“Neo”]Няма смисъл да влизате в глупави спорове.. Почти година се занимавах с Нутрим - суроватката и Про 46, от една съм твърдо на Оптимум - 100% Whey natural и BCAA. Разликата е толкова голяма, че не виждам прилика. Колкото до въпросните две Бг марки, според мен са си на едно средняшко ниво, твърде далеч от всякакви европейски и световни стандарти. Огромната част от клиентите им - ученици и млади хора, без кой знае какви средства и опит с добавките.

Не си прав , аз преди малко писах в една  друга тема по този въпрос с добавките и си направих труда да проверя дали Нутрим действително правят възстановяването на националния по лека атлетика или е само рекламен трик и се оказа, че действително са те и за тениса , борбата и още нещо имаше.Така че не си прав. :lol:

24.01.07
13:34

Ти какво друго си мислиш, че е, а не рекламен трик?! Щото ако не е това, трябва да е от добро сърце.. :lol:
Но ако ме убедиш, че националите по лека атлетика си купуват Нутрим от магазина, както всички нас, това вече е друго!  :wink:

Позволих си да погледна и 6-те ти поста и ми идва наум да те попитам, защо така са ти легнали Нутрим на сърцето - доволен потребител, или просто ансамбъла си има нов солист?

Love hunter

24.01.07
14:33

Не си много любезен, но го отдавам на лошо настроение.Странно тук ако посмееш да напишеш кво мислиш веднага цъфва някой от двама -трима от модераторите и те обявяват за тва дето си го писал.Аз ли нещо не  разбирам ама не се прави така тва форум ли е или кво ?Ся аз кво да не казвам кво ползвам или кво не ми харесва щото да не обидим някой ли?За това предлагам за нови като мен да напишете официално форума тоест модераторите /не всички разбира се/ от кой отбор са , кво взимат и от кого и да няма издънки ебати , щото мен вече ма заплаши единия че ще ме бамне.А тва за ансамбъла чесно нещо неразбрах :roll:

24.01.07
14:35

[quote author=“Neo”]Ти какво друго си мислиш, че е, а не рекламен трик?! Щото ако не е това, трябва да е от добро сърце.. :lol:
Но ако ме убедиш, че националите по лека атлетика си купуват Нутрим от магазина, както всички нас, това вече е друго!  :wink:

Позволих си да погледна и 6-те ти поста и ми идва наум да те попитам, защо така са ти легнали Нутрим на сърцето - доволен потребител, или просто ансамбъла си има нов солист?

Love hunter e партия със slayer4o
:wink:

24.01.07
14:57

[quote author=“Love hunter”]Не си много любезен, но го отдавам на лошо настроение.Странно тук ако посмееш да напишеш кво мислиш веднага цъфва някой от двама -трима от модераторите и те обявяват за тва дето си го писал.Аз ли нещо не  разбирам ама не се прави така тва форум ли е или кво ?Ся аз кво да не казвам кво ползвам или кво не ми харесва щото да не обидим някой ли?За това предлагам за нови като мен да напишете официално форума тоест модераторите /не всички разбира се/ от кой отбор са , кво взимат и от кого и да няма издънки ебати , щото мен вече ма заплаши единия че ще ме бамне.А тва за ансамбъла чесно нещо неразбрах :roll:

Виж какво, не съм искал да те засегна, нито съм излизал извън рамките на добрия тон. Ти, разбира се, пиши каквото искаш и симпатизирай на когото си щеш и акъла и парите са си твои. Колкото до заплахите, дето си ги получавал, (караш ме истински да ти се радвам)) иди да си опресниш какво си писал и ела да ми кажеш, че не си за бан. Просто малко повече възпитание ти липсва, скъпи! (Да не се нацупиш сега пак  :wink: )

head_hunter

24.01.07
17:10

[quote author=“Love hunter”]Не си много любезен, но го отдавам на лошо настроение.Странно тук ако посмееш да напишеш кво мислиш веднага цъфва някой от двама -трима от модераторите и те обявяват за тва дето си го писал.Аз ли нещо не  разбирам ама не се прави така тва форум ли е или кво ?Ся аз кво да не казвам кво ползвам или кво не ми харесва щото да не обидим някой ли?За това предлагам за нови като мен да напишете официално форума тоест модераторите /не всички разбира се/ от кой отбор са , кво взимат и от кого и да няма издънки ебати , щото мен вече ма заплаши единия че ще ме бамне.А тва за ансамбъла чесно нещо неразбрах :roll:

Няма да те баМвам - тове се преследва от закона  :wink: . Второ тук никой не се е разделил на отбори /е ако не броим Вас двамата със slayer4o поради простата причина, че само двамцата защитавате така упорито печално известната фирмица /въпреки неоспоримите доказателства за измамите им/. И вместо да говориш глупости и да се оплакваш от големите лоши модератори защо не хванеш да прочетеш какви си ги написал и тогава ела ми говори как не заслужаваш бан. И в един друг свой пост съм ти казвал като си харесваш нещо пий си го, но недей да правиш някъкви пропаганди за продукти на фирма която се е доказала като некоректна. Достатъчно изчерпателен ли бях?

24.01.07
18:22

Тоя спор се търкаля из форума постоянно бг срещу запада. Аз още веднъж ще кажа хора които не тренират и не се хранят както трябва обвиняват добавките, че не работят!!! Това е!
А относно бг фирмите - протеините на всички са слаби, но НЯКОЙ от добавките работят!!! Не защитавам конкретна бг фирма, а просто казвам да прецените дали всичко ви е 100% ОК и тогава да коментирате добавките.
А то е кристално ясно, че US добавките са по-добри

24.01.07
18:42

преди думках P&B В големи количества и сам доволен. Не са магически но за тази цена стават.

Офтопик малко: Оптимум са първи по продажби в сащ не по качество. Купуват ги много защото са евтини  за тяхните стандарти и се рекламират абсолютно навсякаде. Там гледат на оптимума както ние на биогейм например. Затова не го прехвалвайте. И ако си мислите че не ги хвалите  напротив: Защо не пиете чампион?? по-евтин е и по нищо не отстапва на оптимум. Много пари ли имате? Аз не бих дал 2.50 за една доза протеин като знам че мога да си взема кило пилешки гърди. А това са 200 грама протеин не 20.
Имаше една доста интересна тема за храните с високо белтъчно съдържание. И азбира се и там се появи разбирач дето хвали оптимума. Не разбраха ли че храната е 20 пъти по-важна от добавките? Няколко пъти питах каква фаида видяхте от оптимума?100 кила ли сте? и никои не ми отговори. Нормално е каква фаида може да видиш от един протеин.
Оптимума въпреки че се продава, много въпреки че е скъп си е един най-обикновен протеин. А и аз съм сигурен че максимум 5-6 човека от форума пият РЕДОВНО оптимум. Другите само лаят. Едно момче попита 120 ли струва две либри май беше и не получи точен отговор. Единия вика скапо било другия някав саит дава дето хич не е изгоден за големи количества протеин и т.н. Нали уж всички го пиете пак цената не знаете.

И да се разберем не съм от нутрим. за мен про 90 не е протеин от много време и не заради изследването.  Ама маи този слаерчо най-хитър излезе щото поне парички си праи. Пък вие фалите оптимума безплатно и давате луди пари за едно кило протеин. Не сам против и срещу хранителните добавки но като ви чете постовете човек остава с впечатлението че добавките са най-важни
(сори за правописните грешки но бързам една сладурана тука ме чака и го пиша набързо :wink: )

ИВ

24.01.07
19:03

[quote author=“Neo”]Ти какво друго си мислиш, че е, а не рекламен трик?! Щото ако не е това, трябва да е от добро сърце.. :lol:

А ти защо си мислиш, че всеки, който хвали Нутрим е някъф техен ?

КУМЧО ВЪЛЧО

24.01.07
19:20

я вземе те се уточнете от коя българска фирма може да си купуваме суплементи че тотално ме объркахте  :shock:

24.01.07
20:48

fitboy, KLEKNALIQ,  много сте прави и двамата.

24.01.07
21:16

[quote author=“KLEKNALIQ”]преди думках P&B В големи количества и сам доволен. Не са магически но за тази цена стават.

Офтопик малко: Оптимум са първи по продажби в сащ не по качество. Купуват ги много защото са евтини  за тяхните стандарти и се рекламират абсолютно навсякаде. Там гледат на оптимума както ние на биогейм например. Затова не го прехвалвайте. И ако си мислите че не ги хвалите  напротив: Защо не пиете чампион?? по-евтин е и по нищо не отстапва на оптимум. Много пари ли имате? Аз не бих дал 2.50 за една доза протеин като знам че мога да си взема кило пилешки гърди. А това са 200 грама протеин не 20.
Имаше една доста интересна тема за храните с високо белтъчно съдържание. И азбира се и там се появи разбирач дето хвали оптимума. Не разбраха ли че храната е 20 пъти по-важна от добавките? Няколко пъти питах каква фаида видяхте от оптимума?100 кила ли сте? и никои не ми отговори. Нормално е каква фаида може да видиш от един протеин.
Оптимума въпреки че се продава, много въпреки че е скъп си е един най-обикновен протеин. А и аз съм сигурен че максимум 5-6 човека от форума пият РЕДОВНО оптимум. Другите само лаят. Едно момче попита 120 ли струва две либри май беше и не получи точен отговор. Единия вика скапо било другия някав саит дава дето хич не е изгоден за големи количества протеин и т.н. Нали уж всички го пиете пак цената не знаете.

И да се разберем не съм от нутрим. за мен про 90 не е протеин от много време и не заради изследването.  Ама маи този слаерчо най-хитър излезе щото поне парички си праи. Пък вие фалите оптимума безплатно и давате луди пари за едно кило протеин. Не сам против и срещу хранителните добавки но като ви чете постовете човек остава с впечатлението че добавките са най-важни
(сори за правописните грешки но бързам една сладурана тука ме чака и го пиша набързо :wink: )

Хм, 1 доза - 2,50? Аз си зех Classic Whey 1 kg за 45, това са 30 и кусур дози, 1,50 излиза май. Кило пилешки гърди за 2,50? Брей, много евтино.  :) Бате, несъстоятелен си. Изобщо не са такива “луди пари” както казваш.
А това, че храненето е на първо място е безспорно. И това, че 90% от влизащите в този форум не го осъзнават също. Самият факт, че има 3 пъти повече теми в раздели “тренировки” и “хранителни добавки” отколкото в “хранене” го доказва. Всеки гледа да се напомпа в залата или да си купи някакво “магическо прахче” в лъскава опаковка. Само, че според мен суроватката е единствената хранителна добавка, която е почти задължителна, затова, защото ти улеснява значително хранителния режим. Качеството трабва да е на първо място, когато става въпрос за протеин.
И съм забелязал, че тези, които хвалят Оптимум повечето са от останалите 10%, които са доста печени и в час с нещата.
(мен ме чака майка ми тука и пиша набързо) :wink:

25.01.07
00:22

Или ме лъже паметта или гледах 100% whey на 70 килото. Но признавам не съм запознат може и по-малко да е. Приемаме че 1.5 излиза дозата. Ако я пиеш както трабва 2-3пъти дневно става 3-4.5 лева. Гърди може да се намерят около 4 лева килото. В кило гърди има към 200 гр протеин доста повече от 60-те грама в оптимума. Ясно е че ако работиш например не може да се разкарваш с пилешкото  тогава вече протеина си е задължителен. Ама някой мамин хубавец да не закусва, да яде маджите на баба и на ми се прави на културист щото пиел оптимум ............ Иначе пилешки гърди “Градус” на 3.40 ги зимам. Бях чел във форума че някои същите ги зимал на 2.99 от магазина.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1